If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая тема трябва да я затворят, то нищо ново няма. Балъците дават 3 хилки, и се опитват да ги избият като прецакат своите приятели да дадат още толкова... Дават им се някакви карти с които видиш ли спестяваш по 5/10% макс, и то от квартални магазини.
Но да ми струва една смотана карта 50лв извинявай, тази карта не струва повече от 1лв. айде с доставката 2лв... Да бяха я пуснали тая карта за 10лв. току виж се бях навил. Но тая карта реални нито мога да я използвам по бензиностанции, нито големите супер маркети, нито по-голямата част от кафенетата... Е извинявайте, трябва да ходя на 5км специално за отстъпка Жалка картинка...
Иване, каквото трябва и не трябва всичко се изписа в тази тема!!
Обсъдихме материалните и духовните стремежи на БП от СЦИ.
Какво има друго да се обсъжда не мога да разбера?!!!
Били сме пирамида, ще рухваме и тн. разбрахме го всички с изключение на това че за последния месец има още 1000 нови картодържатели и стотици БП.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ако прочетете мненията ми назад, аз бях един от критиците на SCI.
Забелязвам, че форума постоянно се разводнява от Черкезов.
Нека форумът бъде едно приятно място, в което да изказваме мнението си по въпроса за SCI. Спрете да отговаряте на Черкезов. Всеки мрази да го игнорират - така че след известно време ще му омръзне да пише тук и да разводнява темата.
Пасторе, тук пишат основно грамотни хора, така че спри да лъжеш и мажеш като циганин. Манипулациите се опитвате да ги правите вие, но НЯМА кой да ви повярва. Пирамида сте и това е ясно на всички. И стига с тая "корпорация", че хептен смешни ставате. Очаквам с нетърпение деня, в който ще ви покажат по телевизията със стоманени гривни. Жалко за балъците, които са ви дали пари.
Този вид "бизнес" е нелагален и забранен в нормалните страни.
Лапайте колкото можете, защото в един момент и тук ще стане подсъдима.
Омръзна ми от манипулации.
Българското законодателство е синхронизирано с европейското такова, така че във всяка една правова държава корпорацията СЦИ може да развива бизнес мрежи!!
Хора ограмотете се о време и започнете да печелите с СЦИ вместо да търсите под вола теле!!
Дори и законите да бяха срещу СЦИ никой нямаше да обърне внимание на корпорацията заради подобни смешни суми от 3К.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
С уважение към останалите, но това е инвеститорски форум, вие никога не сте ли чували за Понци схема?! Нали знаете, когато човек забрави историята е обречен да си я припомни - една справка с 90-те ще е полезна. Както и другото такива схеми винаги никнат по време на спад и тежка икономическа дейност.
Всичко си е по учебник, с тази разлика че СЦИ копираха идеята на lyoness. Всички тези помпозностти от СЦИ само затвърждават имиджа на успялост, тези "светли хора" вие да не станахте и илюминати и още много успехи ама в лимитирана група само едно говори - пирамида. Дано да сте си върнали инвестицията когато дойде Видов ден, а той е близко ако няма сериозни промени в икон. конюнктура на БГ!
Съвсем просто е братко, искам да ти помогна: Създаваме историята на живота си с мислите в глава та си!!
Мислите отиват в вселената, връщат се благословенни и се възприемат като житейски опит.
Ако усетите ограничението в мислите си и ги превърнете в позитивни нови мисли в съответната област (например експанзията на корпорацията в Азия) в крайна сметка ще достигнете и до останалото и отвъд него.
Как ще се промени живота ни, когато всеки момент ние ще избираме какъв живот ще живеем, връзката ни, богатството ни, бизнеса ни, духовното ни развитие!! http://www.youtube.com/watch?v=hjOOjMR5FnA
Поздравявам всички светли хора, мислещи положително и обърнали глава към духовните ценности!!
Ти бъркаш ! Аз имам преки наблюдения , защото съм живял там и в Пловдив, ти имаш
еднодневни такива явно . Знам много неща за вашата организация , не случайно ми
изчезна и постът за пловдивският зъболекар , който предлага карти на SCI , като
най приближените си , буквално ги моли , за да може да си възвърне "инвестицията" .
Казах го , ще го кажа и пак , потъващ кораб сте , а не издигаща се подводница .
Потъващ кораб с 26500 светли хора в него??? Ти базикаш ли се?? Ако СЦИ е кораб то това ще бъде Ноевият ковчег. Това е светлия път по който България трябва да тръгне за да може един ден всеки един човек по света като чуе България да настръхва и да навежда покорно глава.
Ти бъркаш ! Аз имам преки наблюдения , защото съм живял там и в Пловдив, ти имаш
еднодневни такива явно . Знам много неща за вашата организация , не случайно ми
изчезна и постът за пловдивският зъболекар , който предлага карти на SCI , като
най приближените си , буквално ги моли , за да може да си възвърне "инвестицията" .
Казах го , ще го кажа и пак , потъващ кораб сте , а не издигаща се подводница .
Коментар