IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stanimir Georgiev Разгледай мнение
    Така..... разбирам защо е излишно да хабя думи тук, тъй като платените "форумци" си взимат мижавите хонорарчета от всяка дума хвърлена върху имиджа на SCI. ...

Сами не разбирате колко си вредите с такива обвинения и неадекватни реакции.
    Най-малкото - ако бяхте хм... корпорация ли беше, отдавна щяхте да имате отдел или пари за външен ПР, да си плащате за професионална стратегия.

Коментар

• Професия - Хейтър, или "спечели от пумията която сипеш"

Така..... разбирам защо е излишно да хабя думи тук, тъй като платените "форумци" си взимат мижавите хонорарчета от всяка дума хвърлена върху имиджа на SCI. Ясно е че каквото и да напиша все ще се намери някой доброжелател, който много настоятелно да ме предпази от "Ужасното Чудовище SCI". Благодаря Ви, но усилията Ви са напразни. Знам че всяка моя дума ще бъде внимателно анализирана и изведена извън контекста, за да могат да се манипулират хората и да останат с убеждението че SCI и аз лично като Бизнес Партньор сме или измамници, или наивници, или мошеници, или сектанти. За ваше съжаление има хора будни с разум и глава на раменете които могат да ви отсеят. Резултатите ни го доказват всеки ден. За последен път пиша тук, надявам се да съм изчерпателен - а вие си плюйте колкото щете.
      1. До така нареченият г-н Черкезов. Не съм Ви нито брат, нито съм светла личност. Аз съм просто един нормален човек който се опитва да оцелее в скапаната ни плячкосана от политически маскари държава !!! И то да оцелея по честен начин. Чрез SCI и правейки нормален бизнес чрез рекламната си агенция, в която давам хляб на 23-ма човека и имам над 600 клиенти. Черкезов не Ви познавам , но не мисля че искам да ви познавам. Звучите като сектант със вашите изказвания. Ние не сме църква или братство - ние сме Бизнесмени. Препоръчвам Ви да спрете да коментирате тук, за да не се излагате и за да да не излагате останалите БП които нямат вашите духовни възгледи. Дръжте си ги за ВАС !!!!
      2. Не съм имал претенции за правописа си. Аз съм просто един строителен инженер който има мнение, което не е купено а е мое лично !!! За разлика от 99% от коментарите в този форум.
      3. 3 000 000 код за да се напише трябват армия от програмисти. Подобна компания не се изгражда за ден месец или година. Разбира се са били необходими проучвания, математически изчисления на бинарният модел на разрастване на структурата, статистически и маркетингови анализи. Това изисква сериозно планиране. Хубавото е че в БГ има много качествени хора, наречени freelancer (на свободна практика) които могат да бъдат ангажирани с изпълнението на подобна задача. Само да вметна че компанията продължава да развива платформата си и постоянно се добавят нови неща, но Вие няма как да го знаете защото не сте БП, а само мижави форумни плъхчета
      Мога още много да пиша, но е излишно. Хайде започвайте да разчленявате ред по ред коментара ми. Все пак това са бонуси във Вашата порочна система наречена Професия - Хейтър. а за мойте бонуси в SCI не се тревожете. Днес включих като БП и счетоводителката си, на която и отне 3 седмици за да си направи щателно проучване относно дейността на SCI. Не можа да открие нито един недостатък в компенсационният план. Не е достатъчно да сте със математическо хейтърско образование. Трябва да можете да разберете как функционира системата. А за да разберете трябва първо да си отворите съзнанието и да си представите нещо което отдавна съществува по цял свят. Multi Level Marketing. Отдавна го има и в БГ, но не в такъв мащаб и не с такова темпо като на SCI.
      Хайде със здраве. Почвайте !!! Че има работа за вършене.....
      Last edited by Stanimir Georgiev; 15.05.2013, 13:56.

Коментар

• О неразумни , защо се срамите да се наречете измамени

"Така хората като мен с позитивно мислене и предприемачески нюх имаме възможност да печелим още по-големи суми от комисионни." /като сме по-малко демек/

До тук добре
        Но накрая четем:

"P.S. за всички бъдещи Бизнес Партньори можете да ми пишете на лично съобщение, за да Ви споделя как да развивате успешният си бизнес, като независими Бизнес Партньори.

Ха Ха май му трябват балъци

Ако все пак в промития мозък на някой "светъл" проблесне искрата на разкаянието съм на разположение да му помогна да се върне в правата вяра и да започне да си вади хляба без измами.

П.П. Черкезов , колкото и акаунти да си отвориш пак те познаваме . По сиянието ли ,по леката миризма на сяра ..не знам

Коментар

• Досега четях мълчаливо темата, ама вече не издържам и се включвам.

Първоначално изпратено от Stanimir Georgiev Разгледай мнение
          Благодаря на всички които изливат помията си върху SCI. Като собственик на Рекламна Агенция и успешен Бизнес Партньор
          Като собственик на рекламна агенция е редно да почетеш малко за българския правопис. Или чакай, във вашата секта го пишете Българския правопис.

присъединил се към компанията преди два месеца, искрено се радвам че има хора които са негативни по природа и дори не могат за секунда да си представят, че е възможно да печелиш "легално" чрез MLM
          Само не разбирам кавичките за какво са. Да не би бизнеса ви да не е легален, че се налага да слагаш кавички? Или чакай, май пак си объркал граматическите правила.

Много по-умни хора и 3 000 000 реда (source code) се написаха за да тръгне да функционира софтуерната и интернет платформа на компанията !!!
          А ей това направо преля чашата! Станимирчо бе, какви бяха са три милиона реда сорс-код, какво беше това чудо!

Ти имаш ли представа колко човека и колко години трябват, за да напишат ТРИ МИЛИОНА РЕДА на Джава! Сухата статистика казва - при супер производителни проекти имаш не повече от 150 реда на човекоден (като му теглиш чертата накрая, когато го приключиш). Или за трите милиона реда ти трябват минимум 20000 човекодена (говорим за добри програмисти в изграден екип). Или 87 човека за една цяла година (ако не боледуват и си вземат 20-те дни годишен отпуск). Или 43 човека плътно две години. Или ~22 човека за 4 години. СЦИ май съществуваше от три години и нещо. А фирмата-разработчик не е особено голяма. Ето какво излиза на първа страница в гугъл, като потърсиш името на светлата корпорация (в кавички, че да се търси като цялостен низ) плюс думата софтуер :
          http://www.frantishex.com/bg/projects/project9.html
          http://www.frantishex.com/bg/pages/contacts.html
          Поправи ме, ако греша - програмистите са им 8, ама както изглежда, си имат и други клиенти. Значи за три милиона реда на тези синковци им трябват около 11 години. Бая подготовка трбява да е имала пирамидата, отрано са почнали!

И Станимире, пастора вече писа във форума на ТВ7 всички БП да престанат да пишат в интернета, защото го преследвали енергийни вампири. Да знаеш, че ако продължиш да защитаваш СЦИ, пастора може да те изгони и тогава - край на далаверката "прецакай приятели, роднини и познати". Черкеза не го гледай, че пише постоянно, той е двоен агент

Коментар

• Хаха, Черкезов, браво на теб ще си легна с усмивка

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            Такива висши по времето на кумунизма не ни ги пробутвай тук, всички знаем как ставаше, затова и мисленето ти е останало в периода преди 89г.
            Само да те оборя за това, по времето на комунизма съм бил дете, ти си по-възрастен от мен с няколко годинки
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
              Това че си предприемач не те прави разбирач, ако имаш пари за инвестиране потърси професионален съвет вместо да ги пръскаш на вятъра. Не мисля че някой е против MLM, но и компънията за която става дума няма нищо общо с него, само му цапа името като се прикрива зад идейте на MLM.
              1.Разполагаме с множество сертификати, които доказват, че сме работеща МЛМ компания, не само в България но и на всякъде по света
              2.Ползвай правилната терминология - компания бяхме преди година +, вече сме си чиста корпорация както и да го погледнеш с тези 27000 души в структурите ни.

Забелязва се, че всички "бизнес" парньори на тази компания са с позитивно мислене, и като че ли това е основното им качество, нещо намирисва
              Не се нуждаем от песимистични шушляци като теб. Нашите партньори са млади, позитивно настроени хора с нюх към бизнеса и преди всичко ГОЛЕМИ МЕЧТИ

Всъщност много от хората които коментират разучават компанията повече от година и имат по-добри разбирания за принципите на действие които се крият зад лъскавите презентации от повечето БП. При това финансовия интерес е при "позитивните" които трябва да въвлечат хора в схемата за да избият парите. Тези които критикуват са свободни хора с морални ценности които само предупреждават!
              Нямате ни най-малка представа за нашата фамилия. Колко пъти ви призовах да дойдете на един бизнес ден, да се запознаете с Пастор Светслав Петров и хора светилища в форекс търговията като г-н Груев. Един път чуете ли аргументите на тези светли и богопомазани хора няма как поне да не се замислите над всичко и да преосмислите живота

Колко от тези 27К са активни? Всички които познавам избиват парите и зарязват работата защото виждат в каква измама са се набутали...
              Защо трябва да са активни??? То това си е пасивен доход Нещо пак се огелпихте от Бене

Всъщност някои обекти излизат от мрежата ви, дори кафенето в което ме зарибаваше мой познат е свалило лепенката и го няма на картата ви вече :P
              Няма такова нещо, поредната гнусна лъжа по наш адрес !!!
              Тези обекти са изключени от нашата карта, поради това, че не покриват нашите строги изисквания за качество на услугата. Тук става дума за ежемесечен контрол на всички наши обекти

Има доста такива, тази тема е 130+ страници, може да почетеш. През 3-4 страници се появява по някой ужилен.
              Всички тези са доказани поставени лица на Кристина, все пак имаме убийствено добри ИТ специалисти в нашата корпорация, които веднага разкриха това!

Аз лично имам математическо висше образование, хората които стават БП сигурно са виждали проблеми с математиката в 5ти клас ако трябва да се съди по написаното от тях в тази тема. Цялата ваша софтуерна система струва не повече от 10К, ако е платено повече са ви прецакали. (първите 3 БП са платили за софтуера )
              Такива висши по времето на кумунизма не ни ги пробутвай тук, всички знаем как ставаше, затова и мисленето ти е останало в периода преди 89г.

Ето тук си компрометира целия пост, имаш нужда да въвлечеш хора и трябва да ти пишат за да "споделиш как се прави успешен бизнес". Защо ли всички така завършвате, колко ли сте успешни ако трябва да привличате заблудени хора дори и във форум пълен с критици и мислежи хора....
              Човека добронамерено предложи да помогне на хората в тази криза, а ти търсиш под вола теле, затова България е в тази кал, когато някой изплува другите го дърпат обратно към бездната
              Last edited by Prosperity; 15.05.2013, 02:00.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Благодаря на всички които изливат помията си върху SCI. Като собственик на Рекламна Агенция и успешен Бизнес Партньор присъединил се към компанията преди два месеца, искрено се радвам че има хора които са негативни по природа и дори не могат за секунда да си представят, че е възможно да печелиш "легално" чрез MLM (мрежов маркетинг) и то чрез система изцяло базирана в Интернет платформа.Така хората като мен с позитивно мислене и предприемачески нюх имаме възможност да печелим още по-големи суми от комисионни.
                Това че си предприемач не те прави разбирач, ако имаш пари за инвестиране потърси професионален съвет вместо да ги пръскаш на вятъра. Не мисля че някой е против MLM, но и компънията за която става дума няма нищо общо с него, само му цапа името като се прикрива зад идейте на MLM.

Забелязва се, че всички "бизнес" парньори на тази компания са с позитивно мислене, и като че ли това е основното им качество, нещо намирисва

Всички негативни платени или безплатни хейтърски коментарчета са необосновани, защото трябва да си част от компанията, вътре в кухнята за да си в позицията да коментираш системата. Още не бях Бизнес партньор когато започнах да чета форумите, за да видя нагласата и настройката на хората. Не мислех да коментирам, но не мога да се въздържа.
                Всъщност много от хората които коментират разучават компанията повече от година и имат по-добри разбирания за принципите на действие които се крият зад лъскавите презентации от повечето БП. При това финансовия интерес е при "позитивните" които трябва да въвлечат хора в схемата за да избият парите. Тези които критикуват са свободни хора с морални ценности които само предупреждават!

Вече сме най голямата клиентска общност в страната. - 27 000.
                Колко от тези 27К са активни? Всички които познавам избиват парите и зарязват работата защото виждат в каква измама са се набутали...

Злобните ви коментарчета не могат да възпрепятстват ръста на компанията. Всеки ден нови търговски обекти и нови клиенти. Дори и със платените си репортажи на продажното нищожество Бюреков само ни направихте безплатна реклама и ни се вдигнаха продажбите.
                Всъщност някои обекти излизат от мрежата ви, дори кафенето в което ме зарибаваше мой познат е свалило лепенката и го няма на картата ви вече :P

Ако има поне един Бизнес партньор в SCI който се чувства измамен или ощетен, бих искал да прочета негов коментар, а не на едни и същи хора, по всички форуми.
                Има доста такива, тази тема е 130+ страници, може да почетеш. През 3-4 страници се появява по някой ужилен.

Големи математици се извъдихте, големи разбирачи. Много по-умни хора и 3 000 000 реда (source code) се написаха за да тръгне да функционира софтуерната и интернет платформа на компанията !!! Използвайте си енергията за нещо градивно и позитивно, вместо да "предпазвате" хората от неограничени хонорари от компенсационният план на SCI. Благодаря за вниманието !!!
                Аз лично имам математическо висше образование, хората които стават БП сигурно са виждали проблеми с математиката в 5ти клас ако трябва да се съди по написаното от тях в тази тема. Цялата ваша софтуерна система струва не повече от 10К, ако е платено повече са ви прецакали. (първите 3 БП са платили за софтуера )

P.S. за всички бъдещи Бизнес Партньори можете да ми пишете на лично съобщение, за да Ви споделя как да развивате успешният си бизнес, като независими Бизнес Партньори.
                Ето тук си компрометира целия пост, имаш нужда да въвлечеш хора и трябва да ти пишат за да "споделиш как се прави успешен бизнес". Защо ли всички така завършвате, колко ли сте успешни ако трябва да привличате заблудени хора дори и във форум пълен с критици и мислежи хора....

Коментар

Благодаря на всички които изливат помията си върху SCI. Като собственик на Рекламна Агенция и успешен Бизнес Партньор присъединил се към компанията преди два месеца, искрено се радвам че има хора които са негативни по природа и дори не могат за секунда да си представят, че е възможно да печелиш "легално" чрез MLM (мрежов маркетинг) и то чрез система изцяло базирана в Интернет платформа.Така хората като мен с позитивно мислене и предприемачески нюх имаме възможност да печелим още по-големи суми от комисионни. Всички негативни платени или безплатни хейтърски коментарчета са необосновани, защото трябва да си част от компанията, вътре в кухнята за да си в позицията да коментираш системата. Още не бях Бизнес партньор когато започнах да чета форумите, за да видя нагласата и настройката на хората. Не мислех да коментирам, но не мога да се въздържа. Вече сме най голямата клиентска общност в страната. - 27 000. Злобните ви коментарчета не могат да възпрепятстват ръста на компанията. Всеки ден нови търговски обекти и нови клиенти. Дори и със платените си репортажи на продажното нищожество Бюреков само ни направихте безплатна реклама и ни се вдигнаха продажбите. Ако има поне един Бизнес партньор в SCI който се чувства измамен или ощетен, бих искал да прочета негов коментар, а не на едни и същи хора, по всички форуми. Големи математици се извъдихте, големи разбирачи. Много по-умни хора и 3 000 000 реда (source code) се написаха за да тръгне да функционира софтуерната и интернет платформа на компанията !!! Използвайте си енергията за нещо градивно и позитивно, вместо да "предпазвате" хората от неограничени хонорари от компенсационният план на SCI. Благодаря за вниманието !!!
                  P.S. за всички бъдещи Бизнес Партньори можете да ми пишете на лично съобщение, за да Ви споделя как да развивате успешният си бизнес, като независими Бизнес Партньори.
                  Амин светли братко !! Не се тревожи, по-голямата част от форум обществото тук имат повече от положително мнение за нашата човеколюбива фамалия, останалите са или завистници или представители на конкуренцията като пепелянката Божинова и нейната клика
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Благодаря на всички които изливат помията си върху SCI. Като собственик на Рекламна Агенция и успешен Бизнес Партньор присъединил се към компанията преди два месеца, искрено се радвам че има хора които са негативни по природа и дори не могат за секунда да си представят, че е възможно да печелиш "легално" чрез MLM (мрежов маркетинг) и то чрез система изцяло базирана в Интернет платформа.Така хората като мен с позитивно мислене и предприемачески нюх имаме възможност да печелим още по-големи суми от комисионни. Всички негативни платени или безплатни хейтърски коментарчета са необосновани, защото трябва да си част от компанията, вътре в кухнята за да си в позицията да коментираш системата. Още не бях Бизнес партньор когато започнах да чета форумите, за да видя нагласата и настройката на хората. Не мислех да коментирам, но не мога да се въздържа. Вече сме най голямата клиентска общност в страната. - 27 000. Злобните ви коментарчета не могат да възпрепятстват ръста на компанията. Всеки ден нови търговски обекти и нови клиенти. Дори и със платените си репортажи на продажното нищожество Бюреков само ни направихте безплатна реклама и ни се вдигнаха продажбите. Ако има поне един Бизнес партньор в SCI който се чувства измамен или ощетен, бих искал да прочета негов коментар, а не на едни и същи хора, по всички форуми. Големи математици се извъдихте, големи разбирачи. Много по-умни хора и 3 000 000 реда (source code) се написаха за да тръгне да функционира софтуерната и интернет платформа на компанията !!! Използвайте си енергията за нещо градивно и позитивно, вместо да "предпазвате" хората от неограничени хонорари от компенсационният план на SCI. Благодаря за вниманието !!!
                    Смях в залата

Коментар

• некомпетентни хейтърчета........

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                        Здравейте, нямам намерение да убеждавам хората тук в правотата си, тъй като винаги ще се намерят скиптици,. но аз лично много съм доволен от компанията, компесационния план и прозрачността и доброто отношение на хората в екипа. Бях посрещнат подобаващо и гледаха на мен като на равен с всички останали голяма част от които имаха развити класически бизнеси в различни области, а това е добра предпоставка за изграждане на доверие. Колкото до малката инвестиция от 50 лв, избих я за по малко от 1 месец и вече гледам напред, възможностите са наистина големи.
                        Гледат на теб като на 3К лева.

Иначе картата си е ок, бих внимавал с бизнес опциите защото там се крие същността на заблудата която те създават

Коментар

• Здравейте, нямам намерение да убеждавам хората тук в правотата си, тъй като винаги ще се намерят скиптици,. но аз лично много съм доволен от компанията, компесационния план и прозрачността и доброто отношение на хората в екипа. Бях посрещнат подобаващо и гледаха на мен като на равен с всички останали голяма част от които имаха развити класически бизнеси в различни области, а това е добра предпоставка за изграждане на доверие. Колкото до малката инвестиция от 50 лв, избих я за по малко от 1 месец и вече гледам напред, възможностите са наистина големи.

Коментар

• ---Поздрави и за теб!

http://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc

Готин си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Пиши повече във форума! Плътта е прах, интела остава завинаги, пиши, въпреки, че пишеш камара глупости Я тоже
                              http://www.youtube.com/watch?v=g0zSB2WEtwU

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Аз съм казал, га се гътна - карантията, ако става - за донорство. Всичко останало на пепел и в морето
                                Но съм отворен и за други съвети
                                Пиши повече във форума! Плътта е прах, интела остава завинаги, пиши, въпреки, че пишеш камара глупости Я тоже

Коментар

Working...
                                X