If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз хартията си я нося от вкъщи. Това е единственото нещо за което не разчитам на 5звездните хотели.
А такива хапчета пиеш ли? Много са яки. Като дефекираш и излизат говна със златни прашинки.
Ще ти ходят на тоалетната хартия. За съжаление - пак мирише
Едно време един възрастен човек се питал "абе ние толкова работихме цял живот, къде са нашите пари и резултатът от нашия труд", след което отишъл в Слънчев бряг, видял скъпарските хотели и колите за по 200 и нагоре хиляди и си казал "Ето къде са."
Сега най-вероятно някой от SCI бизнес партньорите се чуди "къде ли отиват нашите 3000 лева", та... Явно пак са в Слънчев бряг.
Аз лично бях твърдо против това масово застрояване на комплекса, но тогава още нямах връзки в парламента и не можах да повлияя на унищожението на това божествено място.
Едно време един възрастен човек се питал "абе ние толкова работихме цял живот, къде са нашите пари и резултатът от нашия труд", след което отишъл в Слънчев бряг, видял скъпарските хотели и колите за по 200 и нагоре хиляди и си казал "Ето къде са."
Сега най-вероятно някой от SCI бизнес партньорите се чуди "къде ли отиват нашите 3000 лева", та... Явно пак са в Слънчев бряг.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Кой е този хотел в Сънито, който е по-скъп от 150-200 евро на вечер?
Дипломатическият корпус на Хелена Резорт.
1. Еми то през 2012 и приходите бяха малки.
2. Нали ти си го чел ти кажи.
3. Казах,че е тайно разработен. Отчетите са в Лондон.
4. Автомобилите са на лизинг и не се водят на фирмата.
Всичко, което напиша тук е неформално и не засяга финансово или юридически никоя от страните в настоящия диспозиум.
1. Пастор Петров и Станчо Рангелов, но приходите им са доста високи, затова и осигуровките са високи. Всички други имат височайшата чест да са ни клиенти и да имат възможност да използват опита ни в правенето на МНОГО пари. Не виждам защо трябва да натоварваме фирмата с плащане на осигуровките на хора, които генерират достатъчно средства за да си ги плащат сами. Аз не виждам високи осигуровки. Всичко 13000 за 2012
2. Над 20 БЕЕМВЕТА, които щъкат из цялата страна, като работливи пчелички и носят мед в кошера на SCI. Плюс няколко Тойоти, както и евангелистката църква в Пловдив. Има и други, но те са тайна. Къде в отчета са описани
3. Софтуера е тайно разработен в лондонския офис на Google от патриотично настроени и работливи българи, които са имали шанса да започнат работа в тази голяма и цветуща компания. Лично вербувани от мен те печелят не по малко от работата си по SCI проекта. Използваме ресурса на Google, разбира се с тяхно съгласие. Вчера се прибрах от Лондон, там нещата кипят. Очаквайте да видите SCI DAY в гугълското лого в най-скоро време. В отчета никакъв софтуер не се вужда
4. Естествено, че лизингът е финансов. След изтичането на лизинга автомобилите стават собственост на лизингополучателите. Те така или иначе покриват финансовата равностойност на обекта и с право получават право на владение в края на лизинговия период Автомобили на такава стойност също не се виждат в отчета.
Кой е този хотел в Сънито, който е по-скъп от 150-200 евро на вечер?
1. Брой на служителите на трудов договор?
2. Какви са ДМА на компанията?
3. Каква е стойността на великия софтуер на компанията?
4. БеМветата не ги виждам на финансов лизинг, явно са на оперативен... Така ли е?
Всичко, което напиша тук е неформално и не засяга финансово или юридически никоя от страните в настоящия диспозиум.
1. Пастор Петров и Станчо Рангелов, но приходите им са доста високи, затова и осигуровките са високи. Всички други имат височайшата чест да са ни клиенти и да имат възможност да използват опита ни в правенето на МНОГО пари. Не виждам защо трябва да натоварваме фирмата с плащане на осигуровките на хора, които генерират достатъчно средства за да си ги плащат сами.
2. Над 20 БЕЕМВЕТА, които щъкат из цялата страна, като работливи пчелички и носят мед в кошера на SCI. Плюс няколко Тойоти, както и евангелистката църква в Пловдив. Има и други, но те са тайна.
3. Софтуера е тайно разработен в лондонския офис на Google от патриотично настроени и работливи българи, които са имали шанса да започнат работа в тази голяма и цветуща компания. Лично вербувани от мен те печелят не по малко от работата си по SCI проекта. Използваме ресурса на Google, разбира се с тяхно съгласие. Вчера се прибрах от Лондон, там нещата кипят. Очаквайте да видите SCI DAY в гугълското лого в най-скоро време.
4. Естествено, че лизингът е финансов. След изтичането на лизинга автомобилите стават собственост на лизингополучателите. Те така или иначе покриват финансовата равностойност на обекта и с право получават право на владение в края на лизинговия период.
Моля задайте най-наболелите си въпроси сбито в едно две съобщения за да мога да отговоря сбито без да ровя из целия форум.
1. Брой на служителите на трудов договор?
2. Какви са ДМА на компанията?
3. Каква е стойността на великия софтуер на компанията?
4. БеМветата не ги виждам на финансов лизинг, явно са на оперативен... Така ли е?
В момента съм в Слънчев бряг в петзвезден хотел само за познавачи и хора с пари и ноухау(таен за простолюдието). Всичките нови обекти по Несебър и Слънчев бряг са мое дело.
Отивам на бизнес среща ще пиша пак по късно. Моля задайте конкретни въпроси. Не сме пирамида а машина за пари. Само трябва да знаеш как да я задействаш,
В момента съм в Слънчев бряг в петзвезден хотел само за познавачи и хора с пари и ноухау(таен за простолюдието). Всичките нови обекти по Несебър и Слънчев бряг са мое дело.
Отивам на бизнес среща ще пиша пак по късно. Моля задайте конкретни въпроси. Не сме пирамида а машина за пари. Само трябва да знаеш как да я задействаш,
Коментар