IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

abraham : "Твърде жалко за Инвестор.БГ, че позволява на шепа "умни тикви" свободно да клеветят и провокират по адрес на напълно легална, плащаща данъци и осигуряваща сървиз за клиента и маркетинг за търговците комания." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ееееех, колко жалко за зомбитата на SCI, че Админа на Инвестор.бг не блокира и не изтрива коментарите на пишещите тук ИСТИНАТА за Пирамидата SCI както го прави Админа на страницата на Пирамидата SCI във Фейсбук...
    Last edited by Barona; 26.03.2013, 21:23.
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Abraham....

Мога само едно да направя и то е да се изсмея с пълно гърло на твоя пост долу....

Аз пък ще ти кажа нещо друго... Може да анонимен форум, но ще бъдеш учуден какви хора пишат в него . Както се вика ще ви купят и препродадат всичките телета от SCI по няколко пъти...

Лека вечери поздрави на вашия пастор.
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• чудесно мнение на колегата по долу....
        аз отново добавям, влезте в гугъл и потърсете информация за хибриден бинар, да ви помогна - Hybrid Binary преди да говорите за пирамиди защото СЦИ дори не е пирамидална структура

Коментар

• Първоначално изпратено от Zhirk Разгледай мнение
          Здравейте,

Прочетох темата от край до край и ми направи впечатление, че докато хората противници на тази идея се аргументират интелигентно, от другата страна са сектанти, които само и единствено повтарят "ще завладеем света", "БМВ-та за всички" и тн. (изкл. 2-3, които говорят, като нормални хора и се опитват да излагат факти)

Но искам да ми каже някой в цифри, след като е дал 3000 лева, колко е изкарал до сега? Не искам отговори за БМВ-та и колко е велик пастора.ЦИФРИ!

Мисля си, че явно пастор Светослав е много добър оратор. или просто глада, безработицата и желанието за по-добър живот, притъпява в хората логичното мислене и способността за елементарни изчисления. Наистина нямам друго обяснение.

Поздрави
          Може би наистина в този форум пишат не повече от 5-6 реални бизнес партньора. За голяма част от бизнес партньорите е под достойнството им да се занимават с тази тема. Хора, съвземете се. Това е просто един анонимен форум в интернет. Всяка MLM компания е на живо, свързана е с ИСТИНСКИ взаимоотношения между хора. Твърде жалко за Инвестор.БГ, че позволява на шепа "умни тикви" свободно да клеветят и провокират по адрес на напълно легална, плащаща данъци и осигуряваща сървиз за клиента и маркетинг за търговците комания.

Противоречи на нормалното човешко поведение хората пишещи против SCI в този форум да го правят толкова методично просто ей така, за забавление. Причината може да е единствено - ЗАВИСТ, СТРАХ, БЕЗСИЛИЕ. Ами, че кой би се занимавал така настоятелно, при това по толкова просташки начин, използвайки изтъркани клишета за схеми на понци, публикувайки разни линкове от вестници и т.н., ако няма личен мотив. Защо нещо ме кара да си мисля, че инициатор на такава кампания биха могли да бъдат среди опитвайки се да развиват сходен продукт - карти за отстъпки, чиито проект не работи и си мислят , че ако елиминират SCI , тяхната програма ще процъфти.

dsx500, извинявай приятелю, но от постовете ти личи, че НЕ си разучил компенсационния план на компанията и въобще, че разбираш от математика колкото петокласник. Малко по-късно ще обясня защо.

Barona - вместо да ми копи-пействаш от уикепедия, какво било схема на понци, вземи прочети какво пише в това, което пействаш :
          "Схемата на Понци се разпада в момента, в който размерът на новите инвестиции не може да покрие обещаните големи печалби към старите инвеститори, които започват да изтеглят парите си."
          Първо тук не става въпрос за инвеститори, а за цена за използване на информационна бизнес платформа. Второ никой никога не е обещавал и никъде не е било записано, че това са влогове, които "инвеститорите" могат да си изтеглят. Трето приходите идват от търговците, защото освен процента , който връщат на потребителите плащат и на SCI за таргетирания маркетинг, който осъществява. Картите въобще не са за парлама, защото се използват за разлика от много други карти , в които компаниите мамят потенциалните клиенти да си купят парче пластмаса, за което повечето от търговците не знаят , че важи при тях, още повече, клиентите никога не използват. Да не би да си част от такава компания ?

И последно хората вярват на това, до което лично се докосват, а не на форумни постановки. Вече на всички стана ясно, че клеветите и лъжите в този форум са дирижиран сценарий. Момчета май си вкарвате автогол по този начин, преди 2-3 месеца в средите на бизнес партньорите от SCI бяхте много по-дискутирани, вече никой не ви обръща внимание

Стойте си в завистта и интригата. Много няма да постигнете в живота. Успех!
          Last edited by abraham; 26.03.2013, 20:02.
          SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Здравейте,

Прочетох темата от край до край и ми направи впечатление, че докато хората противници на тази идея се аргументират интелигентно, от другата страна са сектанти, които само и единствено повтарят "ще завладеем света", "БМВ-та за всички" и тн. (изкл. 2-3, които говорят, като нормални хора и се опитват да излагат факти)

Но искам да ми каже някой в цифри, след като е дал 3000 лева, колко е изкарал до сега? Не искам отговори за БМВ-та и колко е велик пастора.ЦИФРИ!

Мисля си, че явно пастор Светослав е много добър оратор. или просто глада, безработицата и желанието за по-добър живот, притъпява в хората логичното мислене и способността за елементарни изчисления. Наистина нямам друго обяснение.

Поздрави

Коментар

• Мажоритаря
              Редактирах коментара си когато ме попита за да не спамя форума.
              Btw Честито за доходоносния месец, не много Българи могат да се похвалят с такива приходи .

"Мажоритаря:
              February 2013 BGN 375.48"

Март още не е свършил, няма как да ти дам точна информация. Ако затова си повтори въпроса?
              Last edited by emergence; 26.03.2013, 17:27.
              http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                bertram
                Искаш ли да предложиш горе/долу кога ще започне апогея на компанията ?
                ВЕднага ще ти отговоря... Когато постпленията ти от SCI започнат да намаляват рязко. А между другото не ми отговори на въпроса, който ти писах днес по-рано относно колко кеш си изкарал този месец...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

bertram
                  Ще си позволя да отговоря.
                  Ще започне, когато свършат балъците

Коментар

• bertram

Коментар

dsx500
                      Виж не знам защо не се разбираме, но ако ти беше прав SCI щеше да се срине като още на 1000 потребителя. 1000 * (300*(0,25/100)) =750 лв на всеки. Да не говорим за 23k. Виж според мисля, че грешката е в мен и не мога да го обясня правилно така, че да ме разбереш. Но не знам как повече.
                      пирамидата ще се срине е момента в който БП се осъзнаят,че става все по-трудно да се набират нови жертви.

ще стане тихо и спокойно...просто сайта ще спре и панаира ще спре
                      пастора и компания ще се покрият за известно време

виновна ще бъде държавата, която ще се окаже основен враг на тази революционна идея...това за пред балъците.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• dsx500
                        Виж не знам защо не се разбираме, но ако ти беше прав SCI щеше да се срине като още на 1000 потребителя. 1000 * (300*(0,25/100)) =750 лв на всеки. Да не говорим за 23k. Виж според мисля, че грешката е в мен и не мога да го обясня правилно така, че да ме разбереш. Но не знам как повече.

Коментар

dsx500
                          Точно това е идеята, ако човека отгоре иска да получи процент от същия оборот , то той трябва да е направил по- голям оборот в другата си структура иначе няма достъп до него, така става със следващия и със следващия, безплатен обяд няма.

Абе трудно се разбираме нещо днеска в форума
                          Точно, трябва да е направил нещо си което означава че може да взима бонуса при определено условие. Както казах дори и много малък процент да имат право на бонуса е въпрос на време структурата да стане толкова голяма че да се разпадне системата защото са заложени такива принципи.
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• dsx500
                            Точно това е идеята, ако човека отгоре иска да получи процент от същия оборот , то той трябва да е направил по- голям оборот в другата си структура иначе няма достъп до него, така става със следващия и със следващия, безплатен обяд няма.

Абе трудно се разбираме нещо днеска в форума

Коментар

Цифрите които дадох, са измислени от мен с цел демонстрация. Не гледам от моя позиция, а от позицията на компанията. Ако модела работи за 1 човек, така както го написах значи ще работи и за 2/20/200. Ако заместиш в примера които дадох. Вместо 1 човек напишеш 200,(и всичко умножиш по 200) ще излезе пак, че SCI е на +
                              Не говоря за числата (не са цифри) а за логиката, там е работата че е грешна. Определено не обхваща голямата картина защото игнорира другите в схемата които също получават бонуси върху същият оборот на същият човек

Както и да е, който разбере дано му е от полза.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Цифрите които дадох, са измислени от мен с цел демонстрация. Не гледам от моя позиция, а от позицията на компанията. Ако модела работи за 1 човек, така както го написах значи ще работи и за 2/20/200. Ако заместиш в примера които дадох. Вместо 1 човек напишеш 200,(и всичко умножиш по 200) ще излезе пак, че SCI е на +

Мажоритаря:
                                February 2013 BGN 375.48
                                Last edited by emergence; 26.03.2013, 14:30.

Коментар

Working...
                                X