IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, компаньонката ми за вечерта чука на вратата. Трябва да приключвам.
    Чудя се дали да не зарибя сводника и да стане част от търговската ни мрежа. Ще е много удобно за бакшиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Ами как да ти кажа, имах предложение, отказах и проверих в интернет за фирмата. Може би правилно съм отказал - не знам, времето ще покаже. Но аз не се ядосвам за такива неща.

А относно застрояването, благодаря ти, но и да имам тази възможност не бих го направил. На времето ми предлагаха друга доста доходоносна работа, и нея отказах. Предпочитам да си лягам с чиста съвест и да знам, че ничия майка не плаче, заради моите пари.
      Ето от такива хора има нужда нашата фирма. За съжаление останаха много малко в България.

Коментар

• Ами как да ти кажа, имах предложение, отказах и проверих в интернет за фирмата. Може би правилно съм отказал - не знам, времето ще покаже. Но аз не се ядосвам за такива неща.

А относно застрояването, благодаря ти, но и да имам тази възможност не бих го направил. На времето ми предлагаха друга доста доходоносна работа, и нея отказах. Предпочитам да си лягам с чиста съвест и да знам, че ничия майка не плаче, заради моите пари.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Рептиле човече, дай 3000 лева където трябва и след две три години и ти ще можеш да застрояваш зелени площи където ти сърце пожелае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
            Казах ти, че съм в дипломатическия корпус. Той не се рекламира в нета и няма олинклузив. Басейна ми е в стаята.
            Глей ся.... Тези ги разправяй на облъчените ти последователи. Не точно на мен

Коментар

• Имам наблюдения, че в Несебър и Бургас SCI мрежата е доста силна. Ако някой тепърва иска да успее нека потърси несебърската мрежа. Те имат благословията ми.

Коментар

Казах ти, че съм в дипломатическия корпус. Той не се рекламира в нета и няма олинклузив. Басейна ми е в стаята.
                Аааааууууууууу,и ся к"во,трябва да ти завиждаме ли..?!

Коментар

• Казах ти, че съм в дипломатическия корпус. Той не се рекламира в нета и няма олинклузив. Басейна ми е в стаята.

Коментар

• Готин си. Пак стана весело в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                      Ако не6то такова те засяга значи не си никакъв бизнесмен.
                      Вече ми е в другия крачол от засегнатост.

Коментар

• Моите г-вна по принцип не миришат защото се храня само ссъс скъпа храна. А и практикувам йога.

Коментар

Много първосигнално бе Polax вие сега за това ли ще хабите място в тоя форум? Да ме наричате Черкезов? Задайте конкретни въпроси, моля.
                          Аз съм млад SCI бизнесмен и ми трябват нови последователи за да развием грандиозната си мрежа. Не ми пречете да си въртя бизнеса, моля.
                          Ако не6то такова те засяга значи не си никакъв бизнесмен.

Коментар

Еми дай линк. А и Наивник, много емотикони показват слаб характер
                            Къде точно казах, че съм със силен характер?
                            Мислех, че за пирамидата си говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              А такива хапчета пиеш ли? Много са яки. Като дефекираш и излизат говна със златни прашинки.
                              Ще ти ходят на тоалетната хартия. За съжаление - пак мирише

Ей,т"ва ако не е "Черешката на тортата",здраве му кажи......

Коментар

Моля ви не се настройвайте срещу успелите в живота. Може би някой ден и на вас ще ви провърви.
                                Извини ме, но аз имам съвсем други разбирания за успял и успешен. Първо - хора, които застрояват зелена площ, за да трупат милионче след милионче и да изпират вече старите си милиончета за мен не са успешни, а малки хорица с големи комплекси. Това по темата за хотелите и застрояването.

Второ - няма нужда да използваш баналните фрази "не завиждай на успелия". Факт е, че това, което написах е вярно. От неутрална страна към SCI малко по малко сами ме тласкате към анти-агитката.

П.С. Може да не съм милионер и да не се возя в последното BMW, но знам само, че на този етап и на тази възраст за себе си и разбиранията съм успял и не завиждам на никого за нищо. Напротив, радвам се и помагам на всеки умен и интелигентен човек да се развива.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X