IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
    Нямам търпение да видя какво ще стане след два месеца и когато нищо не стане, да те почерпя една студена вода. Платена без save card и в заведение по избор, не по списък
    Искам само нещо да попитам, чудя се от както се запознах с идеята SCI и почнаха да ме наричат "завистливка". Каква е логиката да завиждам за нещо, при положение, че SCI е отворена структура и мога да вляза по всяко време в нея? На какво лежи тази завист, след като е ясно, че няма как да лежи на невъзможността да участвам в схемата?
    Криси, мила защо се правиш на глупава, каквато личи че изобщо не си. Кой е казал, че завиждаш заради това , че не си в "схемата". Повече от очевидно е, че недолюбваш компанията, но ето ти основателна причина: г-жа Бенева ти дава ниска заплата, защото нещата не вървят
    Last edited by abraham; 06.04.2013, 00:46.
    SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Виждам че мислиш затова ще обясня.

Това което казваш е напълно вярно, но е гледната точка на един БП. Т.е. какво ще взема аз. Но в момента аз говоря за гледната точка на компанията SCI.

SCI има потребител който е изхарчил 300 лв. и трябва да се разпределят бонусите на БП над него. Вярно на някои ще им се пада в грешният крак, други ще са неактивни и т.н. Но ние разглеждаме модела, а не пример с пирамидка от 5 човека. Реално над този потребител може да има структура от хиляди БП. Въпроса е на колко от тях трябва да се изплати този бонус от 0.25%

Да кажем че много от тях ще са неактивни или ще им се пада в грешният крак и не трябва да плащат на хиляди, а само на един малък процент от тях, и може да разгледаме няколко сценария.

Трябва да се плати на 400 човека -> 400 * (300*(0,25/100)) = 300 лв. само за този бонус, какъвто и процент да прибират SCI над личния бонус няма как да го покрие

Ако са 100 човека -> 100 * (300*(0,25/100)) = 75 лв. пак се получава огромна сума, 25% от оборота

Нито една легитимна МЛМ компания не предлага печалба в цялата дълбочина на структурата, защото е невъзможно и рано или късно ще трябва да имат печатница за пари за да изплатят такива бонуси.

Моля за Вашето внимание за безплатния урок по математика:
      Да речем, че Петър е ригистрирал Иван и Стоян. Иван е отляво на позиционното дърво, Стоян е отдясно. От своя страна Иван е регистрирал И1 и И2, а Стоян С1 и С2. Ще разгледаме супер идеалистичен пример с 300лв похарчен оборот за месеца, както сте записали по-горе. В нашия пример Иван , Стоян И1 + И2 + С1+С2 са изхарчили общо 1800лв. Нека да видим какво ще разпредели компанията. Тъй като примерът е идеалистичен, двата крака са равни - вляво има 900лв и вдясно също 900, т.е. за Петър се полагат 900*0.25/100 = 2,25лв. По същия начин в малкия крак на Иван има 300лв и той ще вземе 300*0.25/100=0,75лв ,и в малкия крак на Стоян също има 300лв, той също ще вземе 300*0.25/100=0.75лв. Дотук компанията разпределя 2,25+0.75+0.75 = 3.75лв е горе долу 0.21% (0,20833%). Ако на следващо ниво се включат 8 човека изхарчили по 300лв оборотът ще е 2400лв - 1200вляво и 1200вдясно. Отново петър ще вземе 1200*0.25/100 = 3лв, Иван и Стоян ще вземат по 600*0.25/100 = 1.5лв, а И1 И2 С1 и С2 ще вземат по 0.75лв всеки. Или във този случай имаме вече оборот 4200лв, от който компанията дава като мрежов бонус в пълната дълбочина 3+ (2*1.5) + 4*0.75 = 9лв , което от 4200лв са 0,214%, и т.н. в безкрайността при това идеално разпределение компанията дава до 0,25%
      SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
        Ако доскоро от СЦИ твърдяха ,че никой не се е оплакал - ето го ПЪРВИЯ (макар че аз не смятам ,че е първия) оплакал се , я сега да видим и чуем оправдания за "продаващите мечти без покритие" СЦИ.
        Ами изчакай да чуем пък после може да си тракаме по клавиатурата на воля.
        Това звучи като: Недоволен съм, ама не знам защо и не знам какво искам.

Krisana
        Тези "Експанзии " няма как да станат до 2 месеца, просто е невъзможно. Черкезов какъв е, що е не знам, но дава един абсолютно нереален поглед на нещата.
        Не си "завистливка" ти си човек със собствено мнение, което трябва да се уважава,но не може да очакваш в един форум високо ниво на грамотност и на разбиране. Просто несподеляики възгледите на някои хора, вместо разбирателство получаваш нападки .
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• ИМА ИЗЛЪГАН !!!

Ако доскоро от СЦИ твърдяха ,че никой не се е оплакал - ето го ПЪРВИЯ (макар че аз не смятам ,че е първия) оплакал се , я сега да видим и чуем оправдания за "продаващите мечти без покритие" СЦИ.
          Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Искам да помоля мениджърите на корпорацията ни, както и пастор Петров да вземе лично отношение и до 2 месеца международната експанзия да стартира ударно.
            Първо да ударим Шанхай и Хонг Конг, след това Мумбай и др. индийски щатове.
            Само така ще затворим устите на завистливците които драскат и ни уплюват тук ежечасно!

Buy it. Sell it. Love it. / Купи го. Продай го. Обичай го. SCI

Д-р Черкезов
            Нямам търпение да видя какво ще стане след два месеца и когато нищо не стане, да те почерпя една студена вода. Платена без save card и в заведение по избор, не по списък
            Искам само нещо да попитам, чудя се от както се запознах с идеята SCI и почнаха да ме наричат "завистливка". Каква е логиката да завиждам за нещо, при положение, че SCI е отворена структура и мога да вляза по всяко време в нея? На какво лежи тази завист, след като е ясно, че няма как да лежи на невъзможността да участвам в схемата?

Коментар

• Първоначално изпратено от maxim79 Разгледай мнение
              Смея да твърдя,че съм поредния подхлъзнат от идеята SCI
              Сподели ?
              http://aderture.sci.sc/

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Искам да помоля мениджърите на корпорацията ни, както и пастор Петров да вземе лично отношение и до 2 месеца международната експанзия да стартира ударно.
                Само така ще затворим устите на завистливците които драскат и ни уплюват тук ежечасно!

Д-р Черкезов
                Давай Черкезов, действайте ! Във Шанхай ще ви помогне Си Цзинпин - държавен глава на Китай, във Хонг Конг ще ви съдейства Джеки Чан а във Мумбай и другите индийски щатове ще ви помогне братчеда Хасан от форума на Инвестор, той е много шукар в тази област.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Искам да помоля мениджърите на корпорацията ни, както и пастор Петров да вземе лично отношение и до 2 месеца международната експанзия да стартира ударно.

Д-р Черкезов
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                    dsx500, извинявай приятелю, но от постовете ти личи, че НЕ си разучил компенсационния план на компанията и въобще, че разбираш от математика колкото петокласник. Малко по-късно ще обясня защо.
                    Пхахахахаха, вярно са на ниво 5ти клас ама защо така вашите БП не ги разбират а? Защото няма емоции в тях, само логика и им е постно? Чакам да обясняваш...

Не мога да разбера защо компания която подготвя световна експанзия няма едно изречение на английски в сайта си. Иска ми се да покажа на колегите на запад да се посмеят
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• този герой става за писател...стилът му е интересен
                      поне да беше разбрал кога и как се дава бмв-то

максим би ли споделил защо си подхлъзнат?

Коментар

• Излъган

Смея да твърдя,че съм поредния подхлъзнат от идеята SCI

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                          Ох, Бароне, на хората ще им писне да четат едно и също, малко досаднички ставаме с това мнение, което се пуска през 5 страници
                          Мнението е много добро и за това трябва да се намира лесно и чете от потенциалните БП ( Балъци с Пари ) на SCI преди да са гризнали дървото...
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Ох, Бароне, на хората ще им писне да четат едно и също, малко досаднички ставаме с това мнение, което се пуска през 5 страници

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Как се наливаха основите... на пирамидите ( сай фай индустрия по време на криза или кой вярва във фантастични филми )
                              http://www.facebook.com/notes/kris-b...51204963729332

Коментар

• Аз искам да дам пример за сравнение на СЦИ с друга българска МЛМ компания:
                                БИНАРНИЯ КОМПЕНСАЦИОНЕН ПЛАН - Бинарен компенсационен план означава да изградите дистрибуторска мрежа, която се състои от два отбора – ляв отбор (крак) и десен отбор (крак). Тъй като имате само два отбора за изграждане, нещата значително се опростяват, а с всеки новорегистриран дистрибутор (Member) Вашата мрежа ще расте неусетно с главоломна бързина, независимо кой го е регистрирал – дали лично Вие, дали някой под Вас или някой, който се намира нагоре по веригата. Това дава възможност на все повече и повече хора да печелят не само от собствените си продажби, но и от оборота, който реализира мрежата от дистрибутори, намираща се под него.

Когато бъдете регистрирани като дистрибутор Вие автоматично получавате свой собствен маркетинг-сайт, откъдето имате достъп до Вашия виртуален офис. Регистрацията на нови дистрибутори, както и поръчките на продукта стават през него. Поръчаният продукт пристига на адреса, упоменат в регистрационната Ви форма, като транспортът, куриерската услуга и ДДС на продукта са включени в цената. Т.е. Вие не сте зависим от нечие работно време, както и от посещаването на определено място. Казано по друг начин, можете да развивате бизнеса си от всяка точка на света по всяко време - всичко, от което се нуждаете е компютър и Интернет. При регистрирането Ви ще бъдете поставен в единия от двата отбора (крака) на вашия Регистратор (Enroller), след което можете да се концентрирате върху изграждането на Вашата дистрибуторска мрежа, канейки хората да посещават Вашия сайт.

Относно извеждането на компанията извън България:
                                РАЗВИТИЕТО НА БИЗНЕСА В СВЕТОВЕН МАЩАБ - На практика ако имате познати и приятели в активните за продуктите на компанията държави /а те са 29 само в Европа + Съединени Щати, Канада, Япония, Австралия и др./, Вие можете също да ги регистрирате без никакви ограничения - това означава израстване на ново "клонче" в дървото Ви някъде на ново място по света, увеличавайки по този начин дистрибуторската Ви мрежа.

Относно регистрацията на дистрибутори:
                                2. Търговска регистрация на дистрибуторите
                                Най-лесен и евтин начин за дистрибуторите е да се регистрират като еднолични
                                търговци по ТЗ. Като еднолични търговци, дистрибуторите ще изпълняват изискването
                                за търговска регистрация, ще имат собствен Единен Идентификационен Код и ще могат да издават фактури за осъществените продажби на стоките.
                                Като рег/то на ЕТ, доколкото знам аз, е 5 лв.

Коментар

Working...
                                X