Пет бона не струва и тоалетната хартия в хотела където съм отседнал в момента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение..... и отговорност до 5 бона......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Господин "бизнесмен"SCI/Симптоматична Криза в Интелекта/, БИЗНЕС се РАЗВИВА, не с "последователи" а с работа и произведен продукт! Ти си се "развивай", не пречиш, само не цапай наляво и надясно.Българите не искали и не можели да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Коментар
-
Всъщност аз не съм просто SCI бизнесмен, аз съм ДЕВЕЛЪПЪР в MLM бизнеса. Аз сътворявам MLM бизнес такъв какъвто вие не сте и сънували. Аз правя пари от думи, правя пари от всяко движение на тялото си. Аз съм олицетворението на MLM бизнеса. Вашите начини на правене на пари не важат пред мен, защото са слаби. Аз открих начин да правя пари от думите си. Някой може ли така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеТози форум се е превърнал в плювалник бе хора. Мене много не ме грее вашето мнение, ама вие направо се оляхте бре. Уж успели хора, пък по цял ден седят да плюят светлата ни организация. Вие какво имате против да вкарам роднините си бе, като и те могат да печелят ПАРИ. Вкарах братовчедка си, която е ветеринарен лекар да лекува животинки с НАМАЛЕНИЕ. Който има СЦИ карта може да си лекува кученцето или зайчето с 4 ПРОЦЕНТА намаление бе хора! Това малко ли е? Знаете ли какви са цените при ветеринарите? Сигурно не знаете, защото нямате животинки, вие освен за себе си за друго не можете да се грижете. Направихте така, че доцента да го баннат за да не ви казва истинските неща така както са. Какво плюете по пастора??? Той е светия пастир, който води стадото си през трудната пустиня на икономическата криза. Регистрирах се специално заради темата както личи и не не съм Черкезов. Относно икономическата схема искам да кажа, че тя е перфектна за мен и за всички около мен. Може би утре или още тази вечер ще отговоря на всичките ви въпроси относно икономическите аспекти на разрастващия ни се бизнес в България и скоро в чужбина. След като многоуважаемия доцент вече не се изказва по темата мисля, че дойде мой ред да се изкажа тук. Моля задайте най-наболелите си въпроси сбито в едно две съобщения за да мога да отговоря сбито без да ровя из целия форум.
Коментар
-
Този форум се е превърнал в плювалник бе хора. Мене много не ме грее вашето мнение, ама вие направо се оляхте бре. Уж успели хора, пък по цял ден седят да плюят светлата ни организация. Вие какво имате против да вкарам роднините си бе, като и те могат да печелят ПАРИ. Вкарах братовчедка си, която е ветеринарен лекар да лекува животинки с НАМАЛЕНИЕ. Който има СЦИ карта може да си лекува кученцето или зайчето с 4 ПРОЦЕНТА намаление бе хора! Това малко ли е? Знаете ли какви са цените при ветеринарите? Сигурно не знаете, защото нямате животинки, вие освен за себе си за друго не можете да се грижете. Направихте така, че доцента да го баннат за да не ви казва истинските неща така както са. Какво плюете по пастора??? Той е светия пастир, който води стадото си през трудната пустиня на икономическата криза. Регистрирах се специално заради темата както личи и не не съм Черкезов. Относно икономическата схема искам да кажа, че тя е перфектна за мен и за всички около мен. Може би утре или още тази вечер ще отговоря на всичките ви въпроси относно икономическите аспекти на разрастващия ни се бизнес в България и скоро в чужбина. След като многоуважаемия доцент вече не се изказва по темата мисля, че дойде мой ред да се изкажа тук. Моля задайте най-наболелите си въпроси сбито в едно две съобщения за да мога да отговоря сбито без да ровя из целия форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДа - даже съвсем ясно! И по нищо не личи да са пирамида,или нещо друго стряскащо..
И преди Черкезов да си помисли, че ги защитавам,провъзгласявайки ме за светъл братще кажа че паричните потоци, надали са това дето го има в официалния им Отчет за паричните потоци......Демек всичко е кеш,в брой и на ръка
..Особено като си спомня и клипа с пияния Въргала
на "семинара" във Велинград ....
И аз да бех фараон, баш тъй щех да го барна.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДа - даже съвсем ясно! И по нищо не личи да са пирамида,или нещо друго стряскащо..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗначи се чете
И преди Черкезов да си помисли, че ги защитавам,провъзгласявайки ме за светъл братще кажа че паричните потоци, надали са това дето го има в официалния им Отчет за паричните потоци......Демек всичко е кеш,в брой и на ръка
..Особено като си спомня и клипа с пияния Въргала
на "семинара" във Велинград ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНормален отчет,като за всяко 2-ро българско ООД....Всичките му активи са кинти в брой или по депозити (пак добре,че ги има,а не са някви дървени вземания дето един аллах знае колко са събираеми...),като цифрицата е сериозна - 980 хилки
Коментар
-
https://www.facebook.com/sci.save.company
Браво на пирамидата. Още веднъж се вижда, че не са много напред със сметките
За великото събитие са приготвили 160 кубика лед за 2400 души
По 70 кила лед на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение...),като цифрицата е сериозна - 980 хилки
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар