IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Кажи ми фирма или физическо лице и ще ти покажа скрийн, понеже линковете от brra са друг тип.
    Ами на СЦИ

"СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД, ЕИК: 200985219

Коментар

• Кажи ми фирма или физическо лице и ще ти покажа скрийн, понеже линковете от brra са друг тип.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        При мен няма никакви ограничения. И честно казано съм доста недоволен, защото моите данни също са публикувани, включително ЕГН, Лична карка, адрес и сантиметрите на патката ми /от които най-ме е срам /
        Дай линк без ограничения!

Коментар

• Това е заради идиотия на чиновници Те така и не разбраха какво е лични данни

Коментар

• При мен няма никакви ограничения. И честно казано съм доста недоволен, защото моите данни също са публикувани, включително ЕГН, Лична карка, адрес и сантиметрите на патката ми /от които най-ме е срам /
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              За съжаление могат да се видят само с електронен подпис.
              Не знам дали защото още се обработват
              От 1 януари 2013 г. достъпът до сканираните фирмени документи в Търговския регистър бе ограничен по силата на промени в закона за регистъра.

Тва е заради злоупотреби с лични данни

Коментар

• Обработва се още, аз на други фирми ги виждам без подпис. Ще изчакаме пък ще се посмеем по-нататък
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• За съжаление могат да се видят само с електронен подпис.
                  Не знам дали защото още се обработват

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Дайте отчета. Търговския регистър нещо не мога да го оправя.

П.П. Мда. Забравих промените, които настъпиха. Някой сертифициран дали ще може да направи една "снимка"
                    Brra.bg платен ли го направиха?
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Според мен, след като прочетох въпросният "договор" мога да споделя, че е "доста" неизгоден за Негово Величество Клиента

SCI са си вързали гащите с три ката котешки черва
                      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение

Крисана, намерих и твоя отговор.

Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?
                        В грешка си. По-спокоен ли си сега?
                        Ако аз ти дам договор, който мога да прекратя едностранно, ако се събудя крива някоя сутрин, това определено не е като да го прекратя едностранно, ако не си изпълняваш задълженията по същия този договор. Това не са "подобни клаузи".

Коментар

Знаете ли,
                          не съм вярвал, че може да има такива хора. От една страна се радвам, че живота ме среща толкова рано с тях, от друга... нямам думи. Последните постове ми дойдоха в повече. Никога не съм правил нищо лошо, а дори обратното. Възпитанието ми е такова, че да правя добро и сега ще понеса простотиите на някои юзъри, без да върна нищо.

Разочарован съм от хората, които влизат тук. Очаквах в такъв форум и по-скоро сайт да влизат наистина интелигентни хора, които се въздържат от подобни изказвания!

За всички, които искат да разговаряме на тази тема, ще се радвам да го направим на ЛС.
                          Не ме разбирайте погрешно хора. Сигурен съм, че повечето от вас сте качествени хора и си заслужава човек да се запознае с вас лично. Да пие едно кафе, да поговори на различни теми, не само за SCI. Това тук, обаче е пародия на комуникация! Смятам ще се съгласите, че никой не е длъжен да търпи обиди, които не заслужава.

Поздрави и спокойна вечер!
                          Пусни барем един цитат - кой пост те обиди, па вземи да обясниш защо... Какво се правиш сега на ощипана мома.

Иначе виждам промяна в тактиката в две посоки.

Посока 1 - Послание
                          Обикновено опитвате да докажете превъзходство с повече знания - нещо от типа на "...като не разбираш, защо коментираш?..." или "...първо почети малко литература за МЛМ и тогава си изказвай мнението...". Сега обаче изявяваш превъзходството си с добро възпитание! Хитро, наистина, изненадан съм. Има само един пропуск в логиката - факта, че си се затворил в това общество, което вие наричате "църква", а то си е чиста секта, автоматично те дисквалифицира от всякакво съревнование за превъзходство. Да цитирам китайската поговорка - "Какво знае жабата от кладенеца за морето". Познай кой е в ролята на жабата
                          Посока 2 - Широчина на фронта
                          Първо разчитахте на масовост, която да остави впечатление за това колко е популярна светлата корпорация. Не мина номера. После пастора нареди да мълчите и всички млъкнахте. Сега обаче офанзивата е концентрирана в малко, но силни мнения - в този случай с профила sk., който изглежда трябва да ни порази с риторични въпроси и смазващо превъзходство. Моето мнение е, че и по този начин няма да постигнете успех. Както и да се опитате да си прокарате лъжливите тези, всички вече знаят истината!
                          Last edited by sotd; 19.06.2013, 01:14.

Коментар

• Дайте отчета. Търговския регистър нещо не мога да го оправя.

П.П. Мда. Забравих промените, които настъпиха. Някой сертифициран дали ще може да направи една "снимка"
                            Last edited by Moesia; 19.06.2013, 00:16.

Коментар

разтърсих се и в австрийкста фирма ЛайънЕс, в общите условия има нещо сходно
                              ...
                              Моля за твоя коментар относно австрийската компания
                              Тази компания ли имаш предвид:
                              http://behindmlm.com/companies/lyone...on-in-austria/
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoness#Legality

Коментар

• Знаете ли,
                                не съм вярвал, че може да има такива хора. От една страна се радвам, че живота ме среща толкова рано с тях, от друга... нямам думи. Последните постове ми дойдоха в повече. Никога не съм правил нищо лошо, а дори обратното. Възпитанието ми е такова, че да правя добро и сега ще понеса простотиите на някои юзъри, без да върна нищо.

Разочарован съм от хората, които влизат тук. Очаквах в такъв форум и по-скоро сайт да влизат наистина интелигентни хора, които се въздържат от подобни изказвания!

За всички, които искат да разговаряме на тази тема, ще се радвам да го направим на ЛС.
                                Не ме разбирайте погрешно хора. Сигурен съм, че повечето от вас сте качествени хора и си заслужава човек да се запознае с вас лично. Да пие едно кафе, да поговори на различни теми, не само за SCI. Това тук, обаче е пародия на комуникация! Смятам ще се съгласите, че никой не е длъжен да търпи обиди, които не заслужава.

Поздрави и спокойна вечер!

Коментар

Working...
                                X