IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Хаха, вчера и онзи ден ми казаха, че съм "платен гербер", за дето съм викал "оставка", независимо, че присъствах на протестите през зимата. Сега ми казват, че съм в SCI, независимо, че не съм...

Не се притеснявайте, няма да ви разводнявам темата повече, щом това сте си помислили. Във форума съм заради един въпрос относно една друга пирамида, която тема обаче изтриха /ставаше дума за UInvest/ и заради наскоро започналите ми сделки във Forex. Тук се намесих, защото ми предложиха да стана бизнес партньор, отказах, след което реших да проверя в нета и се оказа, че съм отказал може би правилно, но все пак не спряхте да храните, типично по български.

П.С. Преди да избързвате с изводите си, които в случая са грешни, от първа ръка, само да вметна, че всяко грешно мнение изказано на глас води до поне три пропуснати други шанса.

Поздрави и приятен ден!
    Нека говорят зад гърбати. Това не е важно. Важното е като се обърнат да мълчат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      На смешниците им го има вече отчета
      Осигуровките са 13 хиляди
      Разходи за персонала 108 хиляди. Смятам, че няма нужда да ви обяснявам кой е персонала
      Едноличният търговец счетоводна фирма вече е Златка - главната счетоводителка.
      Разгледайте отчета и се посмейте
      Нематериални активи - 0. Какво се случва с великия софтуеЪрррррррр!!
      ТОВА не бива да потъва!

Чак по телевизията човека се изцепи с няколко милионен код
      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
        Приятел,
        по-леко с изказванията!

Да, аз съм бизнес партньор на SaveCompany и ако ти не се изказваше толкова неподготвено щеше да го знаеш. Пиша само в тази тема, защото само тя ме интересува, а дори за нея нямам време.

Крисана, намерих и твоя отговор.

Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?

Добре бе мъжки ти като си толкова велик бизнес мен на кое друго място работиш от което ти идва основния доход ???

Коментар

Приятел,
          по-леко с изказванията!
          Какво ще кажеш за отчета?

Коментар

Пичове,
            наистина няма смисъл!

Ако искате конструктивни мнения, винаги можете да се свържете с някой от хората, които се занимават от две години с това, а дори собственика не е скрит и се знае кой е.
            Защо не задедете въпросите си към тях? Или там не е удобно?
            Имах среща с БП на SCI. който е от година -две във "великата" компания и нищо конструктивно не можа да каже. Само повтаряше, как той на времето е повярвал и как и ако аз повярвам ще имам уникална, единствена по рода си, неповторима възможност да правя по няколко хиляди на месец като него . Как работела системата ако доведе (излъжа) някой човечец да стане БП от неговите 3000лв аз колко съм щял да получа извинявай ама да получаваш девидент от новодошли си е чиста Понци схема. Срещу тези 3000 получавам някакъв си виртуален офис пълни ГЛУПОСТИ
            Най-смешното беше накрая , като стана време да си тръгваме и да си платя сметката , /един тоник/ тоя ВЕЛИК БИЗНЕС МЕН, който ми казваше как правел по няколко хиляди на месец почна да си брои жълтите стотинки за водата и кафето ,които си беше поръчал понеже не му стигнаха и да спре да се рови аз му дадох рестото от моите 2,00 лева , че си потънах в земята от срам с него пред сервитьорката големи сте няма съмнение

Коментар

Приятел,
              по-леко с изказванията!

Да, аз съм бизнес партньор на SaveCompany и ако ти не се изказваше толкова неподготвено щеше да го знаеш. Пиша само в тази тема, защото само тя ме интересува, а дори за нея нямам време.
              Да ти приличам на приятел? Аз направо си заявавам, че смятам теб и пирамидата, която представляваш за мой личен, а също така и за обществен враг!

Вие сте измамна шайка, която НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛА НИТО ТУК, НИТО КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ!

Коментар

• На смешниците им го има вече отчета
                Осигуровките са 13 хиляди
                Разходи за персонала 108 хиляди. Смятам, че няма нужда да ви обяснявам кой е персонала
                Едноличният търговец счетоводна фирма вече е Златка - главната счетоводителка.
                Разгледайте отчета и се посмейте
                Нематериални активи - 0. Какво се случва с великия софтуеЪрррррррр!!
                Last edited by Наивник; 18.06.2013, 17:55.

Коментар

Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?
                  Там причините са основателни, не при спиране на сайта.... и това "всяка голяма фирма има нещо такова в договора" не е аргумент, нито сте големи, нито това е нещо нормално....
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Приятел,
                    по-леко с изказванията!

Крисана, намерих и твоя отговор.

Коментар

• ВЪН СЕКТАТНТЕ! ТИ И ЦЯЛАТА ТИ ИЗМАМНА ШАЙКА!

Единствените му мнения на тоя са в тази тема и ясно че е от сектата. Пич не знам ПР ли трябва да е това, ама и ти както и другите се проваляте толкова хард, че можеш изобщо да не се вявясваш тук повече. Даже и твоите SCI приятели ще са ти благодарни
                      Last edited by ChromaX; 18.06.2013, 16:15.

Коментар

Крисана,
                        разтърсих се и в австрийкста фирма ЛайънЕс, в общите условия има нещо сходно
                        Малко по-късно ще потърся в общите условия на други мрежови компании (еЛаР и Хербал Лайф), за да видя мога ли да открия нещо сходно и там.

Моля за твоя коментар относно австрийската компания
                        И с тях не бих се занимавала

Коментар

• Крисана,
                          разтърсих се и в австрийкста фирма ЛайънЕс, в общите условия има нещо сходно
                          Малко по-късно ще потърся в общите условия на други мрежови компании (еЛаР и Хербал Лайф), за да видя мога ли да открия нещо сходно и там.

Моля за твоя коментар относно австрийската компания

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            Нямате ли си друга работа освен да плюете? ;D

По принцип съм на мнение, че плюят само хората, които нямат финанси, мрънкат по цял ден, че нямало работа, пият кафенца с парите от наема на вече починалите им родители и само недоволстват.

Вие по принцип изглеждате ДОСТА по-интелигенти хора, защо цял ден храните само някаква организация и някакви хора?

Не съм от SCI, имам си друг вид бизнес, занимавам се със съвсем друг вид дейност, просто ви се чудя... Защо?
                            Aтаката срещу измамниците от SCI ще продължи докато изчезнат безследно или ги вкарат в затвора.

Нормалните хора порицават измамата, тя е тумор в обществото, чиито разсейки не трябва да остават отпечатък върху културата на подрастващите, освен като поука.

А поуките тук са много:

"ЛЕСНИ ПАРИ НЯМА, КОЙТО ТИ ГИ ОБЕЩАВА Е ЛЪЖЕЦ"

"ЛЪСКАВАТА ФАСАДА Е МАРКЕТИНГ ТРИК" - Костюмарите, БМВ-та, презентации в Хилтън и Кемпински - призовават ви да вярвате на очите си, а не на разума....

"ИЗМАМНИЦИТЕ ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАТ РЕЛИГИЯТА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ НАИВНИ ХОРА" - Тези хора просто монетизират авторитета на вярата без да са вярващи, това важи и за врачки, говорещи с духове, астролози и всякакви други превръщащи мистиката и трансцендентното в бизнес.

"СКЕПТИЦИЗМА КЪМ МУЛТИ ЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГА Е ОСНОВАТЕЛЕН" - Бизнес се прави с добър продукт или услуга, които хората искат. Ако ти продават продукт в комплект с МЛМ схема бягай на далече.

"ИЗЛЪГАНИТЕ ХОРА ГИ Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ДОБРОВОЛНО СА ДАЛИ ПАРИТЕ СИ"

"БИЗНЕСА И ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАРИТЕ СЕ ОСНОВАВАТ НА РАЦИОНАЛИЗЪМ, А НЕ НА ЕМОЦИИ, ВЯРА И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ"

Коментар

• Всъщност клаузата е интересна. Признавам.

Сайта спира доста пъти вече и никой не е бил измамен. Все пак, аз честно ти казвам. Не мога да ти отговря на този въпрос. Има нещо друго, което пропускаш, в стремежа си да си права. До колкото съм запознат всяка компания има ограничена отговорност до капитала, с който е основана. В масовия случай капитала е 5 000лв, така че това със сайта дори да не съществува, не променя статуквото, ако компанията реши да те измами. Прав ли съм?

Коментар

Пичове,
                                наистина няма смисъл!

Ако искате конструктивни мнения, винаги можете да се свържете с някой от хората, които се занимават от две години с това, а дори собственика не е скрит и се знае кой е.
                                Защо не задедете въпросите си към тях? Или там не е удобно?
                                Аз ходих на презентация и повярвай ми, никой не искаше да ми отговори на въпроси, различни от оттренираните :P Дори и по време на самата презентация нямаш право да задаваш въпроси, а те точно тогава идват. А говорим за "хора, които се занимават от две години с това" все пак. Защото ако питам "каква е тази клауза в общите условия със спирането на сайта (примерно)", бих се радвала да не ми казват "ма той сайтът няма да спре", а да ми дадат реален отговор за чий ... им е. Ама никой не ми отговаря.
                                Last edited by Krisana; 18.06.2013, 15:44.

Коментар

Working...
                                X