Първоначално изпратено от Reptil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа смешниците им го има вече отчета
Осигуровките са 13 хиляди
Разходи за персонала 108 хиляди. Смятам, че няма нужда да ви обяснявам кой е персонала
Едноличният търговец счетоводна фирма вече е Златка - главната счетоводителка.
Разгледайте отчета и се посмейте
Нематериални активи - 0. Какво се случва с великия софтуеЪрррррррр!!
Чак по телевизията човека се изцепи с няколко милионен кодТърсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнениеПриятел,
по-леко с изказванията!
Да, аз съм бизнес партньор на SaveCompany и ако ти не се изказваше толкова неподготвено щеше да го знаеш. Пиша само в тази тема, защото само тя ме интересува, а дори за нея нямам време.
Крисана, намерих и твоя отговор.
Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?
Добре бе мъжки ти като си толкова велик бизнес мен на кое друго място работиш от което ти идва основния доход ???
Коментар
-
по-леко с изказванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнениеПичове,
наистина няма смисъл!
Ако искате конструктивни мнения, винаги можете да се свържете с някой от хората, които се занимават от две години с това, а дори собственика не е скрит и се знае кой е.
Защо не задедете въпросите си към тях? Или там не е удобно?
Най-смешното беше накрая , като стана време да си тръгваме и да си платя сметката , /един тоник/ тоя ВЕЛИК БИЗНЕС МЕН, който ми казваше как правел по няколко хиляди на месец почна да си брои жълтите стотинки за водата и кафето ,които си беше поръчал понеже не му стигнаха и да спре да се рови аз му дадох рестото от моите 2,00 лева , че си потънах в земята от срам с него пред сервитьоркатаголеми сте няма съмнение
Коментар
-
по-леко с изказванията!
Да, аз съм бизнес партньор на SaveCompany и ако ти не се изказваше толкова неподготвено щеше да го знаеш. Пиша само в тази тема, защото само тя ме интересува, а дори за нея нямам време.
Вие сте измамна шайка, която НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛА НИТО ТУК, НИТО КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ!
Коментар
-
На смешниците им го има вече отчета
Осигуровките са 13 хиляди
Разходи за персонала 108 хиляди. Смятам, че няма нужда да ви обяснявам кой е персонала
Едноличният търговец счетоводна фирма вече е Златка - главната счетоводителка.
Разгледайте отчета и се посмейте
Нематериални активи - 0. Какво се случва с великия софтуеЪрррррррр!!Last edited by Наивник; 18.06.2013, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Приятел,
по-леко с изказванията!
Крисана, намерих и твоя отговор.
Във всеки договор, примерно с М-тел, Глобул или тн има подобна клауза, в която се казва, че договорът може да се прекрати едностранно по следните причини: ...... В грешка ли съм, Крисана?
Коментар
-
ВЪН СЕКТАТНТЕ! ТИ И ЦЯЛАТА ТИ ИЗМАМНА ШАЙКА!
Единствените му мнения на тоя са в тази тема и ясно че е от сектата. Пич не знам ПР ли трябва да е това, ама и ти както и другите се проваляте толкова хард, че можеш изобщо да не се вявясваш тук повече. Даже и твоите SCI приятели ще са ти благодарниLast edited by ChromaX; 18.06.2013, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнениеКрисана,
разтърсих се и в австрийкста фирма ЛайънЕс, в общите условия има нещо сходно
Малко по-късно ще потърся в общите условия на други мрежови компании (еЛаР и Хербал Лайф), за да видя мога ли да открия нещо сходно и там.
Моля за твоя коментар относно австрийската компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНямате ли си друга работа освен да плюете? ;D
По принцип съм на мнение, че плюят само хората, които нямат финанси, мрънкат по цял ден, че нямало работа, пият кафенца с парите от наема на вече починалите им родители и само недоволстват.
Вие по принцип изглеждате ДОСТА по-интелигенти хора, защо цял ден храните само някаква организация и някакви хора?
Не съм от SCI, имам си друг вид бизнес, занимавам се със съвсем друг вид дейност, просто ви се чудя... Защо?
Нормалните хора порицават измамата, тя е тумор в обществото, чиито разсейки не трябва да остават отпечатък върху културата на подрастващите, освен като поука.
А поуките тук са много:
"ЛЕСНИ ПАРИ НЯМА, КОЙТО ТИ ГИ ОБЕЩАВА Е ЛЪЖЕЦ"
"ЛЪСКАВАТА ФАСАДА Е МАРКЕТИНГ ТРИК" - Костюмарите, БМВ-та, презентации в Хилтън и Кемпински - призовават ви да вярвате на очите си, а не на разума....
"ИЗМАМНИЦИТЕ ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАТ РЕЛИГИЯТА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ НАИВНИ ХОРА" - Тези хора просто монетизират авторитета на вярата без да са вярващи, това важи и за врачки, говорещи с духове, астролози и всякакви други превръщащи мистиката и трансцендентното в бизнес.
"СКЕПТИЦИЗМА КЪМ МУЛТИ ЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГА Е ОСНОВАТЕЛЕН" - Бизнес се прави с добър продукт или услуга, които хората искат. Ако ти продават продукт в комплект с МЛМ схема бягай на далече.
"ИЗЛЪГАНИТЕ ХОРА ГИ Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ДОБРОВОЛНО СА ДАЛИ ПАРИТЕ СИ"
"БИЗНЕСА И ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАРИТЕ СЕ ОСНОВАВАТ НА РАЦИОНАЛИЗЪМ, А НЕ НА ЕМОЦИИ, ВЯРА И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ"
Коментар
-
Всъщност клаузата е интересна. Признавам.
Сайта спира доста пъти вече и никой не е бил измамен. Все пак, аз честно ти казвам. Не мога да ти отговря на този въпрос. Има нещо друго, което пропускаш, в стремежа си да си права. До колкото съм запознат всяка компания има ограничена отговорност до капитала, с който е основана. В масовия случай капитала е 5 000лв, така че това със сайта дори да не съществува, не променя статуквото, ако компанията реши да те измами. Прав ли съм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнениеПичове,
наистина няма смисъл!
Ако искате конструктивни мнения, винаги можете да се свържете с някой от хората, които се занимават от две години с това, а дори собственика не е скрит и се знае кой е.
Защо не задедете въпросите си към тях? Или там не е удобно?Last edited by Krisana; 18.06.2013, 15:44.
Коментар
Коментар