IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
    Добра си в ПР -а , спор няма. Колкото до юрЕдическия отдел, това са го писали форумци, а не официално лице от компанията. Всъщност като споменаваме компанията, може би е добре да се знае, че тя си има офис - на няколко етажа в бизнес сграда в Пловдив, и всеки , който се съмнява в нещо, може да отиде да види, че там работят живи хора и всичко е на яве. Призраците и таласъмите са форумни явления
    Като има офис на няколко етажа и там работят много хора,защо в отчета за 2011 година пише,че имате само 1 служител ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Кристина Божинова, за разлика от теб, е с името си тук и спокойно може да бъде проверено къде работи и кои са и клиентите. Може да го дадете като задачка на юрЕдическия отдел Така ще е ясно, че това, което си написал по-горе е откровена лъжа, а щом едно нещо от тези, които пишеш, е лъжа, хората трябва да са луди, за да вярват сляпо на другите.

Ако малко повечко беше прочел, щеше да видиш, че изобщо не съм против картите ви, с което се обезсмисля и цялата хипотеза, че взимам пари "от другите карти".

По принцип не искам да коментирам неща извън темата, но когато се лъже толкова смело с цел да се заблудят потребителите относно подбудите ми да съм против SCI, не мога да подмина.
      Добра си в ПР -а , спор няма. Колкото до юрЕдическия отдел, това са го писали форумци, а не официално лице от компанията. Всъщност като споменаваме компанията, може би е добре да се знае, че тя си има офис - на няколко етажа в бизнес сграда в Пловдив, и всеки , който се съмнява в нещо, може да отиде да види, че там работят живи хора и всичко е на яве. Призраците и таласъмите са форумни явления
      SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
        dsx500 Не се отплесвай а виж пак уравнението на abraham и кажи пак какво не разбра ?
        Видях, че си чувал за статистика, моделиране.....
        Коментирах вече, нямат връзка с реалността тези сметки
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham
          Нищо лично, но само да питам , и ти ли работиш за конкуренцията ? Явно при тия другите карти, как се казваха, само ПР - и сте се събрали, първо Кристина Божинова, сега и ти. А.., щях да забравя и онзи с прякор Барона , който е от малко по - тъпите клакьори....
          Кристина Божинова, за разлика от теб, е с името си тук и спокойно може да бъде проверено къде работи и кои са и клиентите. Може да го дадете като задачка на юрЕдическия отдел Така ще е ясно, че това, което си написал по-горе е откровена лъжа, а щом едно нещо от тези, които пишеш, е лъжа, хората трябва да са луди, за да вярват сляпо на другите.

Ако малко повечко беше прочел, щеше да видиш, че изобщо не съм против картите ви, с което се обезсмисля и цялата хипотеза, че взимам пари "от другите карти".

По принцип не искам да коментирам неща извън темата, но когато се лъже толкова смело с цел да се заблудят потребителите относно подбудите ми да съм против SCI, не мога да подмина.

Коментар

• dsx500 Не се отплесвай а виж пак уравнението на abraham и кажи пак какво не разбра ?
            Видях, че си чувал за статистика, моделиране.....
            http://aderture.sci.sc/

Коментар

Нищо лично, но само да питам , и ти ли работиш за конкуренцията ? Явно при тия другите карти, как се казваха, само ПР - и сте се събрали, първо Кристина Божинова, сега и ти. А.., щях да забравя и онзи с прякор Барона , който е от малко по - тъпите клакьори....
              Видях че си промени мнението затова коментирам пак:
              Пхахахахаха, нали бяхте уникални и нямахте конкуренция? Не работя за никой, ако някой ви критикува трябва да взима пари ли? Напълно безплатно се раздавам, защото ако останат само такива като теб ще се излъжат много повече хора.

Нито сте първите нито ще бъдете последните. Ако работех за някой, недай си боже за държавата, щеше отдавна да ви сте избягали, защото има толкова дупки в компанията ви че може да се напише цяла книга и да се продава на зарибените. 22к по 10 лв хммм може и да има сметка

Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Ехххх математика, математика.... Защо хората толкова я подценяват в училище...

Абрахаме марш в кошарата...
                Ти си стар форумджия, нямам нищо против теб, но има тука една банда, дето се е регистрирала последните 2 месеца и умело пише глупости (що ли ги чета и аз се чудя) .
                Дори Черкезов му омръзна, то бива бива лапешки изцепки...
                SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Ехххх математика, математика.... Защо хората толкова я подценяват в училище...

Абрахаме марш в кошарата...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Грешка на езика, в безкрайността клони към 0.5% съм искал да кажа. Виж сега пич, не се прави на голям разбирач, ами вземи една елка и почни да чукаш на нея:

0.25+ 0.25/2 + 0.25/4 + ..... 0.25/2 на степен н, където н е естествено число клони към 0.5
                    Откъде пък го изкара това, нали всеки които има право на бонуса взима 0.25 какви са тези деления и измислено число н?

Не се правя, аз съм си правил сметките за мен си, ти нещо дрънкаш глупости. Това е редовния номер да се изгуби полезната информация.
                    Ама ако така го продължавате ще взема да направя един сайт в който се моделират всичките в бонуси и всеки да може да си сметне статистическият шанс да се разпаднете колко е

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                      Точно това очаквах, кръчмарска сметка. Явно не сте чували за статистика, моделиране...

Тъй като нямам намерение да водя спор с радио ще кажа само къде нещата не се получават:
                      - това е малък пример, този бонус работи в малки структури и се разпада в големи, щом не можеш да направиш по сложно уравнение събирай ги 3 дена да станат 1000 нива пък тогава вади заключения (няма да ти трябват чак толкова)
                      - смяташ процента над оборота в целият ти пример, докато мен ме интересува как се разпределя бонуса върху оборота само на един човек, да кажем С1
                      - горното е причината да получаваш 0.2ххх като проценти, вкарваш в сметката данни които не трябва
                      - дори и при теб процента леко се увеличава, не знам какво те кара да вадиш заключение за безкрайността и че ще спре да расте на 0.25

Това си е твой проблем всъщност, тъй като аз и много други хора имаме малко повече спомени от училище ни отнема 10 сек. да разберем че ни лъжат, при теб явно ще е доста повече.
                      Грешка на езика, в безкрайността клони към 0.5% съм искал да кажа.

- смяташ процента над оборота в целият ти пример, докато мен ме интересува как се разпределя бонуса върху оборота само на един човек, да кажем С1
                      - горното е причината да получаваш 0.2ххх като проценти, вкарваш в сметката данни които не трябва

Ако С1 е регистриран от Стоян, а Стоян от ПЕтър, значи от С1 бонуси ще вземат само Стоян и Петър. От оборотът , който се случва в най-долните нива 0.25 взима , този , който е най-отгоре в дървото, но нали разбираш , че този оборот е разпределен вляво и вдясно, т.е. всяко следващо ниво в дървото взима от най-долното ниво 1/2 от това , което взима горното.

Така че пич, не се прави на голям разбирач, ами вземи една елка и почни да чукаш на нея:

0.25+ (0.25/2 )+ 0.25/4 + ..... 0.25/2 на степен н, където н е естествено число клони към 0.5.

Мога да ти кажа и по прост пример където първото число е цяло:
                      1+1/2+1/4+1/8+1/16.....+1/2 на степен н, където н е естествено число клони към 2

Last edited by abraham; 27.03.2013, 14:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                        vankera Веднага щом прочетох поста ти се сетих за този виц:

Социологическо проучване в България:
                        - Кой според Вас е най-големият проблем на българина - Незнанието или незаинтересоваността?
                        - Не знам, обаче не ме и интересува!
                        Вицът е як , ама достатъчно съм се интересувал и достатъчно знам за компанията , имам познати вътре , присъствал съм на някви презентации и т.н. и не можете да ме грабнете , а това ,че не вярвам ,че няма оплакали се според мен е нормално, навсякъде има такива случаи,някъде са повече , другаде по - малко но винаги ги има !

Поздрави и между другото,ако си същия,за който си мисля даже сме се срещали в Свищов
                        Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

[/COLOR]

Моля за Вашето внимание за безплатния урок по математика:
                          Да речем, че Петър е ригистрирал Иван и Стоян. Иван е отляво на позиционното дърво, Стоян е отдясно. От своя страна Иван е регистрирал И1 и И2, а Стоян С1 и С2. Ще разгледаме супер идеалистичен пример с 300лв похарчен оборот за месеца, както сте записали по-горе. В нашия пример Иван , Стоян И1 + И2 + С1+С2 са изхарчили общо 1800лв. Нека да видим какво ще разпредели компанията. Тъй като примерът е идеалистичен, двата крака са равни - вляво има 900лв и вдясно също 900, т.е. за Петър се полагат 900*0.25/100 = 2,25лв. По същия начин в малкия крак на Иван има 300лв и той ще вземе 300*0.25/100=0,75лв ,и в малкия крак на Стоян също има 300лв, той също ще вземе 300*0.25/100=0.75лв. Дотук компанията разпределя 2,25+0.75+0.75 = 3.75лв е горе долу 0.21% (0,20833%). Ако на следващо ниво се включат 8 човека изхарчили по 300лв оборотът ще е 2400лв - 1200вляво и 1200вдясно. Отново петър ще вземе 1200*0.25/100 = 3лв, Иван и Стоян ще вземат по 600*0.25/100 = 1.5лв, а И1 И2 С1 и С2 ще вземат по 0.75лв всеки. Или във този случай имаме вече оборот 4200лв, от който компанията дава като мрежов бонус в пълната дълбочина 3+ (2*1.5) + 4*0.75 = 9лв , което от 4200лв са 0,214%, и т.н. в безкрайността при това идеално разпределение компанията дава до 0,25%
                          Точно това очаквах, кръчмарска сметка. Явно не сте чували за статистика, моделиране...

Тъй като нямам намерение да водя спор с радио ще кажа само къде нещата не се получават:
                          - това е малък пример, този бонус работи в малки структури и се разпада в големи, щом не можеш да направиш по сложно уравнение събирай ги 3 дена да станат 1000 нива пък тогава вади заключения (няма да ти трябват чак толкова)
                          - дори и при теб процента леко се увеличава, не знам какво те кара да вадиш заключение за безкрайността и че ще спре да расте на 0.25

Това си е твой проблем всъщност, тъй като аз и много други хора имаме малко повече спомени от училище ни отнема 10 сек. да разберем че ни лъжат, при теб явно ще е доста повече.

Коментар

[/COLOR]

Моля за Вашето внимание за безплатния урок по математика:
                            Да речем, че Петър е ригистрирал Иван и Стоян. Иван е отляво на позиционното дърво, Стоян е отдясно. От своя страна Иван е регистрирал И1 и И2, а Стоян С1 и С2. Ще разгледаме супер идеалистичен пример с 300лв похарчен оборот за месеца, както сте записали по-горе. В нашия пример Иван , Стоян И1 + И2 + С1+С2 са изхарчили общо 1800лв. Нека да видим какво ще разпредели компанията. Тъй като примерът е идеалистичен, двата крака са равни - вляво има 900лв и вдясно също 900, т.е. за Петър се полагат 900*0.25/100 = 2,25лв. По същия начин в малкия крак на Иван има 300лв и той ще вземе 300*0.25/100=0,75лв ,и в малкия крак на Стоян също има 300лв, той също ще вземе 300*0.25/100=0.75лв. Дотук компанията разпределя 2,25+0.75+0.75 = 3.75лв е горе долу 0.21% (0,20833%). Ако на следващо ниво се включат 8 човека изхарчили по 300лв оборотът ще е 2400лв - 1200вляво и 1200вдясно. Отново петър ще вземе 1200*0.25/100 = 3лв, Иван и Стоян ще вземат по 600*0.25/100 = 1.5лв, а И1 И2 С1 и С2 ще вземат по 0.75лв всеки. Или във този случай имаме вече оборот 4200лв, от който компанията дава като мрежов бонус в пълната дълбочина 3+ (2*1.5) + 4*0.75 = 9лв , което от 4200лв са 0,214%, и т.н. в безкрайността при това идеално разпределение компанията дава до 0,25%
                            Май това мнение дава най пълен смисъл, печелим стотинки всеки ден

Коментар

• vankera Веднага щом прочетох поста ти се сетих за този виц:

Социологическо проучване в България:
                              - Кой според Вас е най-големият проблем на българина - Незнанието или незаинтересоваността?
                              - Не знам, обаче не ме и интересува!
                              http://aderture.sci.sc/

Коментар

• СЦИ

Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                                Ами изчакай да чуем пък после може да си тракаме по клавиатурата на воля.
                                Това звучи като: Недоволен съм, ама не знам защо и не знам какво искам.

Krisana
                                Тези "Експанзии " няма как да станат до 2 месеца, просто е невъзможно. Черкезов какъв е, що е не знам, но дава един абсолютно нереален поглед на нещата.
                                Не си "завистливка" ти си човек със собствено мнение, което трябва да се уважава,но не може да очакваш в един форум високо ниво на грамотност и на разбиране. Просто несподеляики възгледите на някои хора, вместо разбирателство получаваш нападки .

Абе как ти звучи слабо ме вълнува , факт е че човека е недоволен , а Черкезов се биеше в гърдите ,че недоволни НЯМАЛО !
                                Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

Working...
                                X