IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
    Armaggedon Ще поема риска "разваленото приятелство и славата ти на мошенник", това ще стане само ако SCI се издъни. Никои не съм излъгал всичките ми БП са разглеждали форума.
    Типично за пирамидалните структури е, че се сгромолясват с гръм и трясък за часове. Вашата схема няма да се разпадне точно по този начин, защото схемата е леко модифицирана. Прост в един момент, като спре наплива на нови бизнес телета приходите ви ще стнат прекалено малки за да има смисъл да се занимавате... И лека полека ще сърбате студената водица...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Armaggedon Ще поема риска "разваленото приятелство и славата ти на мошенник", това ще стане само ако SCI се издъни. Никои не съм излъгал всичките ми БП са разглеждали форума.
      http://aderture.sci.sc/

Коментар

bertram Съгласен съм с долния ти пост. Но сложи се в моите обувки, аз виждам една система която работи. Регистрирам клиент> човека пазарува>доволен е> води ми негови познати(за да им обясня правилно за какво става на въпрос и така)Регистрирам и тях .
        Искрено се надявам компанията да не scam-не. Естествено, че преди е имало измами преди и е нормално хората да са скиптично настроени. Аз съм тук за да изтъкна какво става в момента, както някои каза твърде съм зелен за да мога да правя прогнози занапред. Затова не се опитвам. Печеля ли ? Да печеля. Хората доволни ли са покрай мен. Да . В момента в които това се промени сменям фирмата.
        значи, когато се чудиш дали някой от организаторите има 'задни' мисли си задай въпроса - Защо 3000лв и защо накуп. От мен да знаеш, че няма ИТ инвестиция на тази компания, с която да могат да оправдаят тази такса...даже 300кинта трудно биха оправдали, но да речем ок..може.

За 18-ти път ви пиша...точно тия 3000 слагат компанията от другата страна на линията (моралната ) ...заради тях е тоя безумен панаир с БМВ-тата.

Дочо ти имаш вид на интелигентно момче ... не мислиш ли, че е подозрително една компания, която набира партньори със сериозна входна такса, не обръща внимание на количеството и качеството на търговски обекти вклюени в програмата.... да организира едва ли не всеки ден срещи... и да разкарва тия БМВ-та....

За себе си съм 100% убеден, че пастора и сие от срещи с БП и потенциални такива (най-важните в схемата)..не им остава време да търсят нови контрагенти за програмата.

както и да е
        времето ще покаже.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

bertram Съгласен съм с долния ти пост. Но сложи се в моите обувки, аз виждам една система която работи. Регистрирам клиент> човека пазарува>доволен е> води ми негови познати(за да им обясня правилно за какво става на въпрос и така)Регистрирам и тях .
          Искрено се надявам компанията да не scam-не. Естествено, че преди е имало измами преди и е нормално хората да са скиптично настроени. Аз съм тук за да изтъкна какво става в момента, както някои каза твърде съм зелен за да мога да правя прогнози за напред. Затова не се опитвам. Пече ля ли ? Да печеля. Хората доволни ли са покрай мен. Да . В момента в които това се промени сменям фирмата.
          Силно се съмнявам след 1 година дали пак околните край теб ще са все така доволни.Както постоянно се увеличават нивата след време самата структруа няма да може да се издържа,в момента главно печелите от привличане на нови будали(Бизнес партньори).Ще дойде момент,когато вече няма да можете да привличате нужния брой БП,за да се издържа структрурата.Вече това пренасищане се усеща.Защо са намалили процентите от 0,5 на 0,25 и от 20% на 15 или 10% беше.Само отлагат неизбежното.
          Казваш печелиш и си доволен.Преди време забелязах,че до посредата на Март имаш приходи от над 350 лева.Това са нищо пари в сравнение с разваленото приятелство и славата ти на мошенник след като пирамидата се срути,да не говорим за малък град като Троян.Това ще ти прави пречки в бъдещи бизнес начинания като търсиш партньори за бизнеса си.

Коментар

• bertram Съгласен съм с долния ти пост. Но сложи се в моите обувки, аз виждам една система която работи. Регистрирам клиент> човека пазарува>доволен е> води ми негови познати(за да им обясня правилно за какво става на въпрос и така)Регистрирам и тях .
            Искрено се надявам компанията да не scam-не. Естествено, че преди е имало измами преди и е нормално хората да са скиптично настроени. Аз съм тук за да изтъкна какво става в момента, както някои каза твърде съм зелен за да мога да правя прогнози занапред. Затова не се опитвам. Печеля ли ? Да печеля. Хората доволни ли са покрай мен. Да . В момента в които това се промени сменям фирмата.
            Last edited by emergence; 27.03.2013, 16:55.

Коментар

• Учете се от историята
              http://blog.peio.org/?p=6113

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                Интересно е какъв е мотивът на Светослав Петров и Станчо Рангелов ??? Защо им е да излизат публично пред хората и да петнят името си ако това е финансова пирамида ?
                Според мен това са заможни хора които нямат необходимост да се въвличат в такива схеми.
                Защо вече 2 години "КЗП,Прокуратурата, Икономическа Полиция, КФН". не са притеснявали SCI ?
                Според мен причините са две, първата причина е,че вероятно пасторите си плащат на някой за да не ги закачат с проверки и втората причина е, че вероятно органите все още нямат достатъчно събрани доказателства за да започнат действия срещу SCI !?
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Интересно е какъв е мотивът на Светослав Петров и Станчо Рангелов ??? Защо им е да излизат публично пред хората и да петнят името си ако това е финансова пирамида ?
                  Според мен това са заможни хора които нямат необходимост да се въвличат в такива схеми.
                  Защо вече 2 години "КЗП,Прокуратурата, Икономическа Полиция, КФН". не са притеснявали SCI ?
                  заможни са с твоите пари при това авансово...защото ти си си платил входната такса СЕГА, а те са ти обещали големи успехи ама по-натам.

а въпросът ти за държавата и сци е все едно да питаме къде беше държавата при ист-уест интернешанъл, лайф чойс, проксима.... държавата се появи на опашката след недоволните инвеститори.

тънката разлика е, че пастора и компания са се спрели на входна такса 3К..защото реално 3К не са пари за които някой ще тръгне да прави радикални изцепки и да ги гони силово... затова си мисля,че затихването ще е плавно и за тях ще си останат мангизите, а за канарчетата горчив вкус..в устата,

Коментар

• Интересно е какъв е мотивът на Светослав Петров и Станчо Рангелов ??? Защо им е да излизат публично пред хората и да петнят името си ако това е финансова пирамида ?

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      така е.

казусът е по-скоро за КЗП,Прокуратурата, Икономическа Полиция, КФН.
                      Да, съгласен съм !
                      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                        Вече сериозно започвам да си мисля , че си набор от '90 нагоре и гледаш много екшъни. Тези институции се интересуват основно от това дали една фирма не ощетява фиска и съответно дали не пере пари. В този смисъл компанията се явява серизен данъкоплатец и едва ли точно НАП има полза кранчето на ДДС и плосък данък да спира.
                        така е.

казусът е по-скоро за КЗП,Прокуратурата, Икономическа Полиция, КФН.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                          Вече сериозно започвам да си мисля , че си набор от '90 нагоре и гледаш много екшъни. Тези институции се интересуват основно от това дали една фирма не ощетява фиска и съответно дали не пере пари. В този смисъл компанията се явява серизен данъкоплатец и едва ли точно НАП има полза кранчето на ДДС и плосък данък да спира.
                          А аз си мисля, че зад този Ник abraham стои пастор Петров !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                            Във НАП дали четат и следят този Форум !? А във ДАНС !?
                            SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Armaggedon Разгледай мнение
                              Като има офис на няколко етажа и там работят много хора,защо в отчета за 2011 година пише,че имате само 1 служител ??
                              Във НАП дали четат и следят този Форум !? А във ДАНС !?

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                                Добра си в ПР -а , спор няма. Колкото до юрЕдическия отдел, това са го писали форумци, а не официално лице от компанията. Всъщност като споменаваме компанията, може би е добре да се знае, че тя си има офис - на няколко етажа в бизнес сграда в Пловдив, и всеки , който се съмнява в нещо, може да отиде да види, че там работят живи хора и всичко е на яве. Призраците и таласъмите са форумни явления
                                с интерес очаквам публикуването на данните в търговския регистър, за да видим тези няколко етажа хора как са отразени във финансовите отчети на фирмата.
                                за 2011...това перо беше смешно малко и за фирма с 3 човека персонал... да видим как са били през 2012.

Коментар

Working...
                                X