IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаеш ли, губя си времето с този форум от тук на инвестиране няма да се науча а вие си се заяждайте колкото искате но аз за обучения не плащам те са ми безплатни но се организират в 5 звездни хотели

И незнам колко съм зациклил, но в моите коментари има аргументи, а твоето плюене съдържа 1 % аргументи и 99% предположения не мисля че може да ми спориш за SCI като не се занимаваш с това

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      СЦИ не е франчайз, а това дали е секта и зомбиране зависи от много неща.
      Много пирамиди са влагали много повече от 100-ци хиляди за обучения/назобвания/надъхвания, защото така, ще изкарат много повече от обучените/надъханите/зомбираните.
      И сектите и сци те учат как да изкараш пари за шефа )).
      Пък господ дали има общо с парите не знам, но го има на американския долар.
      Кажи ми кои са тия много пирамиди, говори ми с факти, но не ми говори за МЛМ компании? ОК?

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
        може да се откажеш да го правиш и пак мрежата от хора под теб да те доразвиват и да печелиш.
        Не точно, защото има минимални месечни изисквания .
        Нали си чел Робърт Кийосаки, трябваше да си видял и разбрал, че по добре от това да купиш франчайз е това, ти да продаваш франчайз .
        Не искам да те питам по сериозни неща, че тогава съвсем ще зациклиш и без това не отговори и на половината от поставените по темата въпроси, може би защото не са ти го казали на никоя от обученията за стотици хиляди които сам си плащаш .

Коментар

Много пирамиди са влагали много повече от 100-ци хиляди за обучения/назобвания/надъхвания, защото така, ще изкарат много повече от обучените/надъханите/зомбираните.
          Шефа може да те уволни и да изгубиш всички позиции и всичко постигнато, в СЦИ никой не може да ти открадне бизнеса и може да се откажеш да го правиш и пак мрежата от хора под теб да те доразвиват и да печелиш. Ти сам си си шеф разбираш както аз съм масажист и никой не може да ме уволни защото аз си държа мястото но там печеля само от моя труд докато в СЦИ може да печелиш не от 1 а от 1000(което даже не е и много. И в мрежовия маркетинг имаш спонсор на който придаваш добавена стойност заради усилията които полага да те направи успешен, няма как да си успешен ако мрежата ти от бизнес партньори не е успешна а това зависи от това как ги мотивираш и обучаваш така че не е работа за егоисти

Коментар

Добре ако картите и франчайзите бяха безплатни щеше ли да е секта и зомбиране. Ставате смешни в изхвърлянията си Една пирамида не ти влага 100-ци хиляди в обучения аз нз сектите да те учат на нещо от което може да изкараш пари и тук не се говори за Бог а за финанси или казваш че господ има нещо общо с парите

Коментар

за ДжетКеш си прав аз ще се махна от там просто ситуацията ме принуждава да бачкам там а и имам вътрешен човек и шанс за издигане
              Намалихте ли лихвените проценти на 50%?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Бравос С изключение на Джет кеш и SCI
                за ДжетКеш си прав аз ще се махна от там просто ситуацията ме принуждава да бачкам там а и имам вътрешен човек и шанс за издигане

Коментар

Ок, чел си някоя от книжките на Робърт Кийосаки, но май не си разбрал много .
                  Местенето на пари от един в друж джоб сменяйки собственика на база зомбиране не е особенн бизнес.
                  То и в много секти се проповядва това да си разпродадеш имуществото и да дадеш парите на шефа пък той ще говори с всевищния да те прати в рая защото си грешник, но това не е бизнес.
                  Добре ако картите и франчайзите бяха безплатни щеше ли да е секта и зомбиране. Ставате смешни в изхвърлянията си Една пирамида не ти влага 100-ци хиляди в обучения аз нз сектите да те учат на нещо от което може да изкараш пари и тук не се говори за Бог а за финанси или казваш че господ има нещо общо с парите

Коментар

Не четох го в автобиографията на Уорън Бъфет, не се интересувам само от SCI, в интерес на истината се занимавам с латино танци, свиря на тромпет в духов оркестър, ходя на фитнес, пиша стихове, правя класически масажи и съм кредитен консултант в ДжетКеш към БНП Париба лични финанси. а забравих и съм студент редовно обучение в УНСС.
                    Бравос С изключение на Джет кеш и SCI

Коментар

в интерес на истината се занимавам с латино танци, свиря на тромпет в духов оркестър, ходя на фитнес, пиша стихове, правя класически масажи и съм кредитен консултант в ДжетКеш към БНП Париба лични финанси. а забравих и съм студент редовно обучение в УНСС.
                      Доста бизнес и мъжки занимания ))).Не, че някой го интересуваше биографията ти, но ти да си кажеш де ).

Виж някакъв какво е написал във фб страницата на СЦИ по повод SCI Dream Night:

"Разбира се ,че сме готови,за най-големият купон в новата история на България.Опитвам се да си го представя,но съм сигОрен,че дори и най-големите баровци в БГ,които претендират,че са пътували много и са видяли всичко,няма да могат да си представят,как е възможно всичко това да се случва в най-красивото кътче на тази земя в България..."

Най красивото кътче сигурно е столова в една от палатите на панаира в Пловдив Хахах , абе с нещо да не ви друсат в тази секта, че така промито ми звучи.

Коментар

• Всяко правило си има изключение
                        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Това Пасторчето ли ви го каза?
                          Абе хора, имате интернет
                          Не четох го в автобиографията на Уорън Бъфет, не се интересувам само от SCI, в интерес на истината се занимавам с латино танци, свиря на тромпет в духов оркестър, ходя на фитнес, пиша стихове, правя класически масажи и съм кредитен консултант в ДжетКеш към БНП Париба лични финанси. а забравих и съм студент редовно обучение в УНСС.

Коментар

Да си чувал за Уорън Бъфет(един от най-големите инвеститори на Америка) той е бил хипи през 60-те години и му свършили парите за трева и тогава почнал да мисли и да му идват лудите идеи

Това Пасторчето ли ви го каза?
                            Абе хора, имате интернет

Коментар

• Ок, чел си някоя от книжките на Робърт Кийосаки, но май не си разбрал много .
                              Местенето на пари от един в друж джоб сменяйки собственика на база зомбиране не е особенн бизнес.
                              То и в много секти се проповядва това да си разпродадеш имуществото и да дадеш парите на шефа пък той ще говори с всевищния да те прати в рая защото си грешник, но това не е бизнес.

Коментар

Мога да те запозная с хора и то с много хора които не могат да изхарчат и 10 лева на месец в обекти на SCI? )))
                                Успех със следващата глупост, тази не ме обори, но ме засмя .
                                Да има такива хора за съжеление но нали това е идеята да спестяваш от това че харчиш ако това за теб си е обиране нз

Коментар

Working...
                                X