Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by abraham; 15.02.2013, 08:46.SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАнгелов, ще започнем за добро. Имам приятели в юредическия отдел на компанията, ако не закриеш тази група до няколко часа, ще бъдеш съден с цялата сила на закона, за безпричинно уронване на престижа на едни от най-чистите хора във България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИмам два въпроса, ако може да ми отговориш: В този "юредическия отдел" с какво се занимават и по какъв начин разбра, че пастора е от "най-чистите хора във България" (на баня ли ходи с него)?
„Пиянството на всичките ми дни..”?
И този празник като мен ще мине.
И също като тебе – ще боли...
Понякога ще спира за почивка
светът ми... Като мене подразбрал:
Живот се пие само със усмивка!
Поне да разбереш, че си живял...
И пак ще бъде цветна въртележка –
любов и вино, радост и тъга.
Прилежно плащам всичките си грешки,
и стиснала квитанция в ръка
отново си наливам чаша обич.
(Така и не разбрах какво празнувам.)
Любов да бъде! Нека е по много!
С гаранция от Бог. Че съществувам.
П. Петров
В. Гиберт о любви ,позитиве и ещё много о чём... http://www.youtube.com/watch?v=1WRPpiTPIVwДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСкъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!
Ако Любовта е най-великото чувство във Вселената,то тя трябва да съдържа в себе си всички онези неща който ни карат да се чувстваме щасливи, живи и екзалтирани и да се радваме на земния си живот!За това на днешният ден ви ги пожелавам от сърце!
Пастор ПетровНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСкъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!
Ако Любовта е най-великото чувство във Вселената,то тя трябва да съдържа в себе си всички онези неща който ни карат да се чувстваме щасливи, живи и екзалтирани и да се радваме на земния си живот!За това на днешният ден ви ги пожелавам от сърце!
Пастор Петровтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза незапознатите с творчеството на колегата Черкезов.... той се вживява в роля, но целта е да иронизира обкета на подражание.... реално сме от един отбор....верно, че като се вживее по-незапознатите с неговата персона хора се объркват, но целта му е да подчертае по един забавен начин безумието на ситуацията...
аз се бъзикам и му влизам в тона, но искам да каже, че го уважавам, защото има невероятно чуство за хумор...макар и трудно разбираемо за средностатистическиятт българин
'акцията' му за ГМО..беше много силна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Човекът от "Монсанто" не бил от БСП
http://www.bnews.bg/topics-5189Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Скъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!
Пастор ПетровДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза незапознатите с творчеството на колегата Черкезов.... той се вживява в роля, но целта е да иронизира обкета на подражание.... реално сме от един отбор....верно, че като се вживее по-незапознатите с неговата персона хора се объркват, но целта му е да подчертае по един забавен начин безумието на ситуацията...
аз се бъзикам и му влизам в тона, но искам да каже, че го уважавам, защото има невероятно чуство за хумор...макар и трудно разбираемо за средностатистическиятт българин
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИмам два въпроса, ако може да ми отговориш: В този "юредическия отдел" с какво се занимават и по какъв начин разбра, че пастора е от "най-чистите хора във България" (на баня ли ходи с него)?
'акцията' му за ГМО..беше много силнатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАнгелов, ще започнем за добро. Имам приятели в юредическия отдел на компанията, ако не закриеш тази група до няколко часа, ще бъдеш съден с цялата сила на закона, за безпричинно уронване на престижа на едни от най-чистите хора във България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнениеТеориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална. Поздрави и весел празник
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lz1kka Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
Снощи сънувах много мръсни сънища, в които основен герой беше Save Company International, което ме подтикна още със събуждането да създам фейсбук страница, предназначена за всички трезво мислещи хора, които все още не са загубили съвестта и човещинката си. И понеже виждам, че тук определено има огромен брой, все още необлъчени членове, ви приветствам да се присъедините към фейсбук групата на адрес:
Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
https://www.facebook.com/groups/533068210049153/
И понеже съм атеист, предупреждавам че присъединяването на разни пасторчета и евангелистчета няма да бъде толерирано!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПонзи се върти в гроба като ги слуша. Вика си "Аз навремето бях играч, а тия са долни мекащи селяндури"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнениеТеориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална. Поздрави и весел празник
.
Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
Коментар