IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Не и, ако стоката която купуваш в обект в който е обявена за 100, но струва 80, а ти я продадат за 90 . Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно .

Я кажи по колко джак даниелс и водка се падаше на човек ))), по четвърт или по половин бутилка ))) . Като гледам май са ги сложили на масата само за да се снимате с тия питиета ))
    Знаеш ли аз наистина се забавлявам като ви чета коментарите нз защо ама много ме радват , големи сте инвеститори . Да си чувал за Уорън Бъфет(един от най-големите инвеститори на Америка) той е бил хипи през 60-те години и му свършили парите за трева и тогава почнал да мисли и да му идват лудите идеи които го направили толкова богат, и е станал успешен защото не му е пукало от нищо хвърлял е луди пари и се е забавлявал от това когато е губил пак се е забавлявал просто не му е пукало.... а тук при вас виждам единствено и само страх от това да не сте прецакани, страха блокира мисловния процес, спомнете си в училище как притеснението и страха от провал на даден изпит са ви стресирали и са ви пречили да се концентрирате върху задачите и са водили до лош резултат

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
      Мога да те запозная с хора които харчат 2000 лева на месец в обекти на SCI?
      Успех със следващия коментар този не ме обори
      Мога да те запозная с хора и то с много хора които не могат да изхарчат и 10 лева на месец в обекти на SCI? )))
      Успех със следващата глупост, тази не ме обори, но ме засмя .

Коментар

Дават ти 10 лева за това, че си му взел 50 хаха ).
        Че кой човек може да харчи 1000 лева месечно в измислените обекти на СЦИ?!?! Никой.
        Нито един сериозен обект, ама наистина сериозен обект.
        С нетърпение чакам момента в който ще стъпите в някоя държава за която местенето на пари от един джоб в друг джоб не е бизнес )
        Мога да те запозная с хора които харчат 2000 лева на месец в обекти на SCI?
        Успех със следващия коментар този не ме обори

Коментар

Няма нормален човек който да иска да похарчи 100 лева вместо 90 за едно и също нещо.
          Не и, ако стоката която купуваш в обект в който е обявена за 100, но струва 80, а ти я продадат за 90 . Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно .

Я кажи по колко джак даниелс и водка се падаше на човек ))), по четвърт или по половин бутилка ))) . Като гледам май са ги сложили на масата само за да се снимате с тия питиета ))

Коментар

тук печелиш като клиент 10 лева само за това че си си отворил устата и си извършил тежкия и неприятен физически труд да седнеш на по бира с приятел с който може и да не си се виждал от доста време и да му споделиш една възможност за по-голямо удовлетворение от пазаруването
            Дават ти 10 лева за това, че си му взел 50 хаха ).
            Че кой човек може да харчи 1000 лева месечно в измислените обекти на СЦИ?!?! Никой.
            Нито един сериозен обект, ама наистина сериозен обект.
            С нетърпение чакам момента в който ще стъпите в някоя държава за която местенето на пари от един джоб в друг джоб не е бизнес )

Коментар

• Няма нормален човек който да иска да похарчи 100 лева вместо 90 за едно и също нещо.

Коментар

Ограбил си, защото за да направиш твой приятел успешен бизнес партньор той също трябва да ограби поне няколко човека. И колкото по успешен толкова повече ограбени създаваш.
                Утре, ако всички спрат да купуват бизнес пакет, в други ден всички потребители ще са забравили за тази карта, която предоставят остъпки в някакви измислени търговски обекти и пирамидата съвсем ще се разпадне.
                За да изкарам 13-та заплата от 1000 лева на база личен бонус, за календарната година трябва да изхарча приблизително 10 000 лева в търговските обекти работещи с СЦИ които са момента са смехотворни.
                Сравняваш стадион на концерт на Депеш Мод със зала от международния панаир в Пловдив която така наредена прилича на столова, но с Ку ку Бенд )
                Аз ти говоря 1000 лева на годишна база като се усвоят всички обекти и цялото потребление минава през обекти които партнират с компанията тогава 500-1000 лева на месец разход ще ти осигури тези 1000 лева на годишна база, да не говорим че на мен средния ми процент е 10 % , а в момента няма банка която да ти предлага подобен процент ако си замразиш парите в нея и не можеш да ги използваш(а тук съвсем не е така).

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                  Момче, ти даваш ли си сметка, че рекламираш едно тумурно образувание, една търговска метастаза?
                  Всяка структура, при която печелиш от хората по-долу от тебе и вкарани от тебе в "играта", а от теб печелят хората вкарали тебе, се нарича пирамида. А пирамидите имат връх и основа! Оня на върха наистина печели, вие долу правите...тутурутки! И колкото сте по-надолу, толкова повече духате.......Ти отчаяно, като оня нещастник с херба лайф, гледате да вкарате хора под вас, щото инак - духане, тва е!

ПП Модераторите, по-добре направо ми трийте профила, не само постовете! То се видя, че вече има цензура.........
                  Един въпрос, ти простак ли си? Да ме видя да употребявам обидни думи и цинизми, или толкова ти е възпитанието и умствения капацитет и не можеш да заместиш думите с по адекватни фрази. А в една фирмите не са ли пирамиди? Наредени са един под друг Изпълнителен директор(собственик), президент, вицепрезиден, мениджъри, работници(тутурутки). Няма как всеки един под собственика да взима повече от този над него и се наблюдава тъй нареченото делегиране на заповеди. Не издава заповеди най-компетентния а този който е най-висок пост и взима най-много пари. Може и да се спукаш от работа като президент, вицепрезидент, мениджър или работник, но те ще ти платят толкова колкото да те задържът на работа, а ти ще стоиш на работа защото имаш нужда някой да те лъже, че ти плаща за да можеш да живееш. Но в мрежовия маркетинг има примери с хора които взимат 10 пъти по-големи суми от 5 поколения бизнес партньори над тях защото тука ти плащат за твоя личен успех а не за позицията ти и това наричам аз СПРАВЕДЛИВОСТ.

Коментар

Кой съм ограбил нали и аз съм давал същите пари преди да се възползвам от услугата, другите клиенти също ? Ограбване ли ще е ако направиш твой приятел успешен бизнес партньор?
                    Ограбил си, защото за да направиш твой приятел успешен бизнес партньор той също трябва да ограби поне няколко човека. И колкото по успешен толкова повече ограбени създаваш.
                    Утре, ако всички спрат да купуват бизнес пакет, в други ден всички потребители ще са забравили за тази карта, която предоставят остъпки в някакви измислени търговски обекти и пирамидата съвсем ще се разпадне.
                    За да изкарам 13-та заплата от 1000 лева на база личен бонус, за календарната година трябва да изхарча приблизително 10 000 лева в търговските обекти работещи с СЦИ които са момента са смехотворни.
                    Сравняваш стадион на концерт на Депеш Мод със зала от международния панаир в Пловдив която така наредена прилича на столова, но с Ку ку Бенд )

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                      Както и да въртиш Пирамидата... все си е Пирамида.
                      И няма нищо общо с МЛМ.

П.П.
                      Той НЕ ги ограбва, просто ги ИЗПОЛЗВА...
                      Те така и така ще ги дадът, но дават повече и привлича повече хора, като ги омайва... несъзнателно. Защото тнеговата печалба без техните пари не е възможна.

ТУК ЕТИЧНИЯТ въпрос опира до неволното/а много често волево/ привличане на хора, изтъквайки НЕВЕРНИ сентенции за бизнеса с цел лично облагодетелстване.

И е пирамида, защото за да спечели ЕДИН, се бъркат МНОГО.
                      Лично облагодетелстване? Ами да речем че ти примерно си доволен от нещо не е SCI а нещо друго и го препоръчваш на приятел нали така, ти неволно правиш реклама на компанията на продукта който препоръчваш (примерно най-новото HTC), а HTC плащат ли ти за рекламата направена от теб, не мисля... , защото когато компанията си е разпределяла дяловете ти просто не си бил там... Същото става и с марката на дрехи, дори без да говориш за тях ти пак ги рекламираш само като ги носиш. но не ти плащат за това, а тук печелиш като клиент 10 лева само за това че си си отворил устата и си извършил тежкия и неприятен физически труд да седнеш на по бира с приятел с който може и да не си се виждал от доста време и да му споделиш една възможност за по-голямо удовлетворение от пазаруването

Коментар

• Момче, ти даваш ли си сметка, че рекламираш едно тумурно образувание, една търговска метастаза?
                        Всяка структура, при която печелиш от хората по-долу от тебе и вкарани от тебе в "играта", а от теб печелят хората вкарали тебе, се нарича пирамида. А пирамидите имат връх и основа! Оня на върха наистина печели, вие долу правите...тутурутки! И колкото сте по-надолу, толкова повече духате.......Ти отчаяно, като оня нещастник с херба лайф, гледате да вкарате хора под вас, щото инак - духане, тва е!

ПП Модераторите, по-добре направо ми трийте профила, не само постовете! То се видя, че вече има цензура.........
                        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                          И кво, да ограбваш приятелите си като кокошкар, тва ли е бизнеса ти?....Двадесет лева отстъпка, тва ли е "великата" цел?
                          Кой съм ограбил нали и аз съм давал същите пари преди да се възползвам от услугата, другите клиенти също ? Ограбване ли ще е ако направиш твой приятел успешен бизнес партньор?

Коментар

• Както и да въртиш Пирамидата... все си е Пирамида.
                            И няма нищо общо с МЛМ.

П.П.
                            Той НЕ ги ограбва, просто ги ИЗПОЛЗВА...
                            Те така и така ще ги дадът, но дават повече и привлича повече хора, като ги омайва... несъзнателно. Защото тнеговата печалба без техните пари не е възможна.

ТУК ЕТИЧНИЯТ въпрос опира до неволното/а много често волево/ привличане на хора, изтъквайки НЕВЕРНИ сентенции за бизнеса с цел лично облагодетелстване.

И е пирамида, защото за да спечели ЕДИН, се бъркат МНОГО.
                            Last edited by navy; 30.06.2013, 17:17.
                            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Ще ти споделя една супер идея как може да използваш картата и да останеш почерпен и да спечелиш допълнително от нея. Мегаданс се води скъпа дискотека в Студетски град, събирате се 10 човека, отивате там и правите сметка 250 лева, и ако случайно имаш картата понеже компанията партнира с SCI и имаш 8% личен бонус там, даваш картата на общата сметка и печелиш 20 лева(демек все едно са те почерпили), мен така веднъж ме питаха какво е това, аз им казах че имам процент отстъпка и те супер и протирваха ръце, после им казах че отстъпката се превежда на банковата ми сметка, понеже съм клиент на компанията с която партнира обекта, и на тях им стана малко тъпо, но до няколко дни всички се регистрираха понеже искаха и те да спестяват и взех за 5 човека 50 лева от регистрацията им и сега печеля от процент от тяхното потребление с картите им което е направо супер, пасивния елемент различава тази карта от останалите и възможностите за бизнес
                              И кво, да ограбваш приятелите си като кокошкар, тва ли е бизнеса ти?....Двадесет лева отстъпка, тва ли е "великата" цел?
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Те осигуровките се берат по дърветата! А за ДОД не са и чували!

Коментар

Working...
                                X