IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    Не разбира се щеше да е смешно . На твоето лично потребление нямаш ДДС нито на потреблението на твоте хора които си регистрирал. Защото ДДС-то ти е включено веднъж вече в сметката ти в Дон Домат, или Subway(които партнират на компанията)
    ДДС имаш на всички бонуси които не включват потребление, а само закупуване на бизнес центрове, клиентски регистрации и прочие, което е по малко от 20 процента на 10 лева Директен бонус за клиентска регистрация ДДС ти е 75 стотинки.
    ДДС-то е защото компанията е регистрирана в търговския регистър и е вързана към НАП което я прави законна. Няма пирамида която да е законна и да ти издава фактурни бележки в края на годината. Ако някой ти завиди за доходите и реши да ти прати данъчен инспектор в онлайн офиса си имаш безплатно осчетоводяване и може да покажеш всеки един приход от къде ти е дошъл и съответно парите които са отишли за данъци така че и данъчните не могат да ти кажат копче
    Офффф, на теб ти е простено да ръсиш тези глупости, но като се замисля селският бек същите ги ръсеше в едно интервю.
    Не те питам за ДДС ) Там ви е хептен тъмна Индия. Питам за осигуровки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      А ще ми спестят ли осигуровките, които трябва съгласно общите им условия да плащам?
      Не разбира се щеше да е смешно . На твоето лично потребление нямаш ДДС нито на потреблението на твоте хора които си регистрирал. Защото ДДС-то ти е включено веднъж вече в сметката ти в Дон Домат, или Subway(които партнират на компанията)
      ДДС имаш на всички бонуси които не включват потребление, а само закупуване на бизнес центрове, клиентски регистрации и прочие, което е по малко от 20 процента на 10 лева Директен бонус за клиентска регистрация ДДС ти е 75 стотинки.
      ДДС-то е защото компанията е регистрирана в търговския регистър и е вързана към НАП което я прави законна. Няма пирамида която да е законна и да ти издава фактурни бележки в края на годината. Ако някой ти завиди за доходите и реши да ти прати данъчен инспектор в онлайн офиса си имаш безплатно осчетоводяване и може да покажеш всеки един приход от къде ти е дошъл и съответно парите които са отишли за данъци така че и данъчните не могат да ти кажат копче

Коментар

• Ще ти споделя една супер идея как може да използваш картата и да останеш почерпен и да спечелиш допълнително от нея. Мегаданс се води скъпа дискотека в Студетски град, събирате се 10 човека, отивате там и правите сметка 250 лева, и ако случайно имаш картата понеже компанията партнира с SCI и имаш 8% личен бонус там, даваш картата на общата сметка и печелиш 20 лева(демек все едно са те почерпили), мен така веднъж ме питаха какво е това, аз им казах че имам процент отстъпка и те супер и протирваха ръце, после им казах че отстъпката се превежда на банковата ми сметка, понеже съм клиент на компанията с която партнира обекта, и на тях им стана малко тъпо, но до няколко дни всички се регистрираха понеже искаха и те да спестяват и взех за 5 човека 50 лева от регистрацията им и сега печеля от процент от тяхното потребление с картите им което е направо супер, пасивния елемент различава тази карта от останалите и възможностите за бизнес

Коментар

Най-малкото ти се изваждат 2-3 лева от бакшиша който си оставил
          А ще ми спестят ли осигуровките, които трябва съгласно общите им условия да плащам?

Коментар

Не ми е любимо място. Ходя 2-3 пъти годишно, и когато съм на път. И какво аджеба ми дава, когато т.нар бонус е по-малък от бакшиша?
            Най-малкото ти се изваждат 2-3 лева от бакшиша който си оставил

Коментар

Ок това е супер евалата, а представи си, че Хепи влезне и партнира на компанията, няма ли да си още по удовлетворен ако любимо място което ти посещаваш ти позволява да спестяваш от парите които си изхарчил в него
              Не ми е любимо място. Ходя 2-3 пъти годишно, и когато съм на път. И какво аджеба ми дава, когато т.нар бонус е по-малък от бакшиша?

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                А танцьорчето да е чело и моите коментари?
                Мисля, че сам разбираш, че е напълно безмислено да се прочете цялата тема... това са 5000 коментара... Но от обръщението ти към мен "танцьорчето" си правя сметка, че нямам и интерес да ги чета тъй като хора които се отнасят неуважително към мен не са приоритетни в живота ми

Коментар

• "Дайте ми лост и опорна точка и аз ще повдигна Земята" Това са думи на Архимед
                  и колко много истина има в тях, лоста който се изгражда в мрежовия маркетинг е мрежата от хора колкото е по-голяма и лоста е по-голям съответно толкова по задоволяващи ще са резултатите

Коментар

• А танцьорчето да е чело и моите коментари?
                    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Това което разграничава пирамидата от SCI е че това не е схема за "бързо забогатяване" тук трябва да положиш усилия както е навсякаде, но се наблюдава и така наречената справедливост, защото само в мрежовия маркетинг можеш да дадеш 100% от усилията си и да ти се върне 10 пъти повече, колко хора има които работят за техните шефове, наемници и дават 100 а понякога и 150% от себе и еквивалента го няма никакъв да не кажа че има и някои които взимат 50% награда за тежкия си труд...

Коментар

• А относно франчайза, това са права да развиваш определен вид бизнес.
                        В мрежовия маркетинг това са права да изграждаш мрежа от клиенти и да печелиш всичките 9 вида бонуси в компенсационния план на компанията и да печелиш максимален дивидент(при франчайз от 3-та категория в компанията), именно въпросния 3000 лева който коментираме. Когато казват че риска е равен на 0, то това е защото като спестяваш като клиент 1000 лева на година от личното си потребление дори и да не направиш мрежа и да не станеш успешен само от този дивидент ти ще си възвърнеш сумата и ще продължиш да печелиш от храна, дрехи и цялото ти потребление.

Коментар

• Ок това е супер евалата, а представи си, че Хепи влезне и партнира на компанията, няма ли да си още по удовлетворен ако любимо място което ти посещаваш ти позволява да спестяваш от парите които си изхарчил в него

Коментар

Повечето хора на около 20-30 годишна възраст виждат повече смисъл в това да си купят компютър за 3000 лева да си цъкат най-новите игри и да се фукат с него, без да спечелят от него 1 кинта, а тука най-скъпия ти франчайз е по-евтин от франчайза на Форнети (5000 лева), да не говорим за франчайза на Happy който е 450 000 евро.
                            Кажи ми за колко време се избиват според теб 450 000 евро и дали се избиват по бързо от 3000 лева, и да не говорим, че ако Happy не харесат нещо в това което правиш ти отнемат правата, и вече ресторанта ти си няма име от което да печели и от зрънчо става на мрънчо а 1-ния милион който си дал може да го забравиш тук риска мисля че е мн. по-голям.
                            Че какво общо имате пък вие с франчайз?
                            Нямам идея колко плащат на Хепи, но бизнесът им не виждам да запада. Орлин и Теодора добре си го действат. А и гръб получиха. Ако им излязат кредитите всичко ще е ОК. Не обичам полуфабрикатите им, но в менюто има и свестни попадения. Преди 3 дни ходих и се учудвам, че нямаше празни места. Обожавам размера на поличките на сервитьорките

Коментар

• Четох някои от коментарите на въпросния Черкезов и мисля, че човека има право, поне неговите коментари са аргументирани и се вижда че човека е информиран

Коментар

Чрез набутване на 3000 кинта. Тук знаем
                                Докато има балъци, ще има рибари.
                                Повечето хора на около 20-30 годишна възраст виждат повече смисъл в това да си купят компютър за 3000 лева да си цъкат най-новите игри и да се фукат с него, без да спечелят от него 1 кинта, а тука най-скъпия ти франчайз е по-евтин от франчайза на Форнети (5000 лева), да не говорим за франчайза на Happy който е 450 000 евро.
                                Кажи ми за колко време се избиват според теб 450 000 евро и дали се избиват по бързо от 3000 лева, и да не говорим, че ако Happy не харесат нещо в това което правиш ти отнемат правата, и вече ресторанта ти си няма име от което да печели и от зрънчо става на мрънчо а 1-ния милион който си дал може да го забравиш тук риска мисля че е мн. по-голям.

Коментар

Working...
                                X