IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    Ако не забеляза целия коментар беше един голям БАЗИК, гавра но я има и мн хора я ползват. ае коментирайте ги тях.
    Аз не ползвам, но само защото кредитната ми карта в момента е към друга компания.
    Шел картата носи в пъти повече от вашето недоразумение.
    Черкезов ти ли си бре? Да не се хабя

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Нова, колко да е нова. Има няма 7-8 години
      Ако не забеляза целия коментар беше един голям БАЗИК, гавра но я има и мн хора я ползват. ае коментирайте ги тях.

Коментар

а за тези които 1000 лева са малко на годишна база им препоръчвам да се информират как може да са 10 000 на месец.
        Чрез набутване на 3000 кинта. Тук знаем
        Докато има балъци, ще има рибари.

Коментар

• Та в крайна сметка бизнес накрая няма като се усвои пазара, ще се включват само клиенти и ще спестяват с 1 карта навсякъде където си харчат парите което според мен си е квалитетна услуга, а за тези които 1000 лева са малко на годишна база им препоръчвам да се информират как може да са 10 000 на месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Аха викаш пазара се разпределя веднъж, а последните включили се кво ги прайм?
            Компанията е клиентски ориентирана, целта й е да облекчи домакинството като
            е дала възможност да печелите процент от вашето брутно вътрешно потреблението във всеки един търговски обект на територията на страната и да си докарвате 1000-1500 лева на годишна база което е 13-та а, защо не и 14-та работна заплата. В момента пазара е разпределен на мн малък процент и затова предприемчивите хора с визионерско виждане на нещата биха оценили потенциала на тази иновативна идея.
            Интересното е как хората няма нищо против да плащат ДДС на държавата която и без друго не прави почти нищо за тях, а когато става дума да спестяват от техните покупки и да им се превеждат пари по банковите сметки,а не да печелят калинки, чашки, точки и всякакви такива лайна предназначени от търговеца да се върнат пак да си изхарчите парите при него... вие сте толкова крайни в изказванията и плюете.
            Казвате, че в SCI сме само овце, като виждате повече смисъл в харченето от колкото в спестяването, ако това ни прави "овце" то излиза че явно въпросната дума е някакъв комплимент.

Коментар

Нищо не си разбрал,. 5% от активното потребление ще си закупят личен франчайз и ще правят бизнеса затова те получават по 10 ,20 , 50 000 на месец. Нормално е като имаш най-голям принос за развитието на нещо с такива мащаби да имаш и най-голям дивидент. Парите които ние и компанията ще печелим след като се разпредели пазара няма да е от франчайзи, повярвай ми(защото просто тогава няма да има хора за регистриране), а регистрираните няма да стават бизнес партньори защото пазара се разпределя веднъж и тогава като е усвоен на 100% няма да има потенциал за изграждане на мрежа от хора и ще може само да спестяваш от покупки което е супер.
              Тогава печалбата на въпросните бизнес партньори ще идва от похарченето на хората в тяхната мрежа които ще имат интерес да ползват картата защото това не е само спестяване, това е удобство и удовлетворение от пазаруването, с 1 карта да спестяваш 50-100 лева на месец от покупки които имаш нужда да правиш за да съществуваш и с 1 карта да имаш отстъпка навсякъде. Мен лично ме дразни когато за всеки един магазин тр да имам тяхната карта която е предназначена да си изхарча парите отново в техния обект...
              Аха викаш пазара се разпределя веднъж, а последните включили се кво ги прайм?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

A вие чухте ли за новата далавера в Мак Доналдс, вадите си абсолютно безплатна карта за Shell точки, трупате точки докато изразходвате пари за цяла цистерна с бензин(трябва да сте упорити, защото може да ви отнеме и години) и накрая получавате ГОЛЯМАТА НАГРАДА!, "Безплатно" Биг Мак меню което ще ви държи сити до края на живота ви
                Нова, колко да е нова. Има няма 7-8 години

Коментар

• A вие чухте ли за новата далавера в Мак Доналдс, вадите си абсолютно безплатна карта за Shell точки, трупате точки докато изразходвате пари за цяла цистерна с бензин(трябва да сте упорити, защото може да ви отнеме и години) и накрая получавате ГОЛЯМАТА НАГРАДА!, "Безплатно" Биг Мак меню което ще ви държи сити до края на живота ви

Коментар

Аз много добре знам, че няма къде човек да изхарчи 100 лева по измислените обекти. Въпреки всичко написах 1000.
                    Парите на тези великите идват от шибаните ви вноски 600 1800 3000
                    Ако изобщо отиват в някой друг различен от пасторчето и селския хитрец
                    Нищо не си разбрал,. 5% от активното потребление ще си закупят личен франчайз и ще правят бизнеса затова те получават по 10 ,20 , 50 000 на месец. Нормално е като имаш най-голям принос за развитието на нещо с такива мащаби да имаш и най-голям дивидент. Парите които ние и компанията ще печелим след като се разпредели пазара няма да е от франчайзи, повярвай ми(защото просто тогава няма да има хора за регистриране), а регистрираните няма да стават бизнес партньори защото пазара се разпределя веднъж и тогава като е усвоен на 100% няма да има потенциал за изграждане на мрежа от хора и ще може само да спестяваш от покупки което е супер.
                    Тогава печалбата на въпросните бизнес партньори ще идва от похарченето на хората в тяхната мрежа които ще имат интерес да ползват картата защото това не е само спестяване, това е удобство и удовлетворение от пазаруването, с 1 карта да спестяваш 50-100 лева на месец от покупки които имаш нужда да правиш за да съществуваш и с 1 карта да имаш отстъпка навсякъде. Мен лично ме дразни когато за всеки един магазин тр да имам тяхната карта която е предназначена да си изхарча парите отново в техния обект...

Коментар

Ще ти отговоря на въпроса. Първо в момента на база разпределение на пазара в компанията и обектите които са включени, се харчат най-много 100 лева на месец от потреблението в обекти на SCI, от тук 30 милиона стават на 3 000 000, оборота който ти описа е адекватен след 1 година когато станем 150 000 защото до края на годината е планирано да сме 100 000 и това ще стане , и 1% от 30 000 е 300, а те не взимат от 300 човека нито взимат по 1%, запознай се с компенсационния план на компанията и тогава смятай . Все едно да отиваш на скъпо заведение което никога не си посещавал и без да знаеш менюто и ценовата листа да си правиш сметка на парите които ще ти излезе това което си решил да ядеш
                      Аз много добре знам, че няма къде човек да изхарчи 100 лева по измислените обекти. Въпреки всичко написах 1000.
                      Парите на тези великите идват от шибаните ви вноски 600 1800 3000
                      Ако изобщо отиват в някой друг различен от пасторчето и селския хитрец

Коментар

30 000x1000=30 000 000
                        30 000 000x1% = 300 000
                        Пламен и студентът вземат 100 000+, за останалите остават 200 000-
                        Къде греша?
                        И само да обясня нали си наясно 30 000 5% имат потенциала да взимат 4 и 5 цифрени суми защото са бизнес партньори, а клиентите просто спестяват 13-та и 14-та заплата на годишна база на база своето потребление в обекти на компанията.

Коментар

30 000x1000=30 000 000
                          30 000 000x1% = 300 000
                          Къде греша?
                          Ще ти отговоря на въпроса. Първо в момента на база разпределение на пазара в компанията и обектите които са включени, се харчат най-много 100 лева на месец от потреблението в обекти на SCI, от тук 30 милиона стават на 3 000 000, оборота който ти описа е адекватен след 1 година когато станем 150 000 защото до края на годината е планирано да сме 100 000 и това ще стане , и 1% от 30 000 е 300, а те не взимат от 300 човека нито взимат по 1%, запознай се с компенсационния план на компанията и тогава смятай . Все едно да отиваш на скъпо заведение което никога не си посещавал и без да знаеш менюто и ценовата листа да си правиш сметка на парите които ще ти излезе това което си решил да ядеш

Коментар

Мерси за пожеланието този коментар ми хареса въпреки че не е писан с топли чувства.
                            30 000x1000=30 000 000
                            30 000 000x1% = 300 000
                            Къде греша?

Коментар

Оффф мамин сладък.... Дерзай!!!!
                              Мерси за пожеланието този коментар ми хареса въпреки че не е писан с топли чувства.

Коментар

Аз не съм тук за да правя реклама, занимавам се с този бизнес защото видях нещо свястно, но повечето хора са обезверени, но няма страшно, ако не с пари обезверените можем да ги зарадваме с резултати Аз се мотивирам от резутлати, не съм човек който като види Пламен Брънков който за 1 година в SCI му връчиха в края на годината чек за 207 000 лева ще му се изсмея и ще го нарека измамник, напротив ще го поздравя най-сърдечно за успеха и ще се радвам ако мога да стана и аз дори и наполовин успешен колкото него а след като това работи при мен защо да не работи и при моите приятели и да не им помогна на тях . В световен мащаб мрежовия маркетинг е най-евтиния и ефикасен начин за разпространение на продукт, и мрежовите компании бележат голям ръст, затова не се впечатлявам от коментарите на неосведомени хора които не са постигнали нищо в живота, защото за да направиш каквото и да е трябва да повярваш, а с вашите коментари честно казано ме отвратихте и от сайта "investitor" какъв инвеститор ще обяснява че 3000 лева за бизнес са много пари като въпросния Пламен Брънков взима по 50 000 лв на месец, а даже вече е и задминат от един 23 годишен младеж с който лично се запознах, това ли са ви бедните студетнчета които зарибяват
                                Оффф мамин сладък.... Дерзай!!!!

Коментар

Working...
                                X