IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
    Ето страницата на пирамидата SCI във Фейсбук : http://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts Влезте ако искате да се посмеете като мен на някои коментари на зомбитата на SCI. SCI трябва или да сменят дрогата която дават на зомбитата си или трябва да си сменят дилъра който им носи дрогата...

Май само на теб и на още шепа хора им е смешно. Да не се окаже само, че вие се дрогирате и в резултат се смеете за щяло и нещяло. Ей ама това голяма работа сме българите, много обичаме да се занимаваме повече с чуждите работи отколкото да си гледаме нашите. Незнам от завист ли е от злоба ли ? Черкезов, ти кажи
    SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      От пакистански съмишленик и партньор който живее във България, ще започне експанзията в Пакистан и Индия през втората половина на 2013г.

http://www.zeki.sci.sc/ На добър час мистър Пандур! Нека Азия попие промяната която настъпи във България!
      Докторе, ти няма ли да идеш в Пакистан да помогнеш за експанзията? Там може да видиш неща каквито не си си представял...

Коментар

• От пакистански съмишленик и партньор който живее във България, ще започне експанзията в Пакистан и Индия през втората половина на 2013г.

http://www.zeki.sci.sc/ На добър час мистър Пандур! Нека Азия попие промяната която настъпи във България!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ГРОБализират пазара

Коментар

• Още едно доказателство че шефовете мислят да гробализират пазара!
            http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
            Ще издам малка тайна, че се предвиждат или по скоро са поръчани вече тойоти за Македония и Сърбия.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Смях и мечти

Ето страницата на пирамидата SCI във Фейсбук : http://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts Влезте ако искате да се посмеете като мен на някои коментари на зомбитата на SCI. SCI трябва или да сменят дрогата която дават на зомбитата си или трябва да си сменят дилъра който им носи дрогата...
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Не, партньор от фирмата публикува снимка с 20 белязани автомобила с нашата марка,, във връзка с новата ни програма, но цензурата е голяма тук.
                До колкото знам започват масово да включват обекти към SCI за да може всеки един притежател на карта да има свобода да избира къде да пазарува - разнообразие от обекти. Тези автомобили ще ги карат търговски представители на SCI регистриращи обекти към компанията.
                SCI Пазарува и печели
                Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• мнението ми е добро.

Коментар

• Този не е недоволен, а е свързан с карти Бене. Аман от аматьори и дилетанти.
                    Нищо с тази анти реклама ни прави услуга.

Коментар

Ангелов, кой ти плати да вършиш тази гнусна диверсификационна поръчка срещу нас?!
                      Първо ни ставаш бизнес партньор, после ни хулиш като грешен дявол, мерзавец.
                      На бас че си взел кинти от наши конкуренти да ни правиш смешен пиар!

Господин Черкезов,ето го и първия недоволен(защото в предни постове Вие пишехте,че няма нито един измамен и недоволен.....).....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

Не, партньор от фирмата публикува снимка с 20 белязани автомобила с нашата марка,, във връзка с новата ни програма, но цензурата е голяма тук.
                        Г-н Доцент, не се впечатлявайте от разни дилетанти , според новата програма и белите лебеди ще им затвори големите вонливи усти завинаги. Нещастници! Да живеят иновациите, да живее Д-р Черкезов!

Коментар

• Черкезов, Черкезов... шизофреник такъв... Ти не разбра ли, че хората тук отдавна не вярват на глупостите ти?

Я ми дай повече информация за конкурентите ви, да ходя да ги моля за някой лев, че не съм много запознат с фирмите в бранша...

И какви са тея глупости за изтрити коментари в групата? Не ви ли минава през акъла, че вътре има още 128 човека, които щяха да обърнат внимание, ако се беше случило нещо подобно? Освен това ти казах да покажеш на хората документи, че съм бизнес партньр в смешната ви НЕпирамида, ама ти естествено няма от къде да намериш такива.

Не съм и очаквал, че някаква фейсбук групичка ще ви причини такова главоболие.

Споменах ли, че сте абсолютни смешници?

Коментар

• мнението ми е много добро.

Коментар

• Не, партньор от фирмата публикува снимка с 20 белязани автомобила с нашата марка,, във връзка с новата ни програма, но цензурата е голяма тук.

Коментар

ще раздаваме по 400 бели лебеда тази година.
                                Това Юрдеческия отдел лЕ

Коментар

Working...
                                X