IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, знам за тази програма колега.
    От кога пиша тук че ще глобализираме континетите.
    Идеята с тези коли е да направим повече хора щастливи. Вместо по 100 БМВета, ще раздаваме по 400 бели лебеда тази година.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Между другото сега ме информираха че от юредическия отдел са искали да пишат в позорната група която той е създал, но той не е одобрил тяхната акредитация, най-вероятно го е страх и срам от постъпката си.

Черкезов, подръжник на SCI
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Аз се чудя защо юредическия отдел не го е подхванал този Ангелов.
        СЦИ се е доказала компания вече и е символ на престиж и благоденствие. Най-висшето общество във Варна, София, Пловдив са вече наши подръжници и партньори.
        От къде на къде някаква си майна, пубертет ще си развява байрака и ще ни обижда публично?!
        Българска работа, като те видят че се отлепяш от стълбата и хиляди хора ще те хванат за подметките с опит да те удавят когато не ти достига още съвсем малко да задоволиш очакванията на партньорите ни за световна експанзия.

Коментар

• Първоначално изпратено от lz1kka Разгледай мнение
          Здравейте колеги,
          Снощи сънувах много мръсни сънища, в които основен герой беше Save Company International, което ме подтикна още със събуждането да създам фейсбук страница, предназначена за всички трезво мислещи хора, които все още не са загубили съвестта и човещинката си. И понеже виждам, че тук определено има огромен брой, все още необлъчени членове, ви приветствам да се присъедините към фейсбук групата на адрес:

Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
          https://www.facebook.com/groups/533068210049153/

И понеже съм атеист, предупреждавам че присъединяването на разни пасторчета и евангелистчета няма да бъде толерирано!
          За този пост ли става въпрос!!!
          Аплодисменти за човека!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Ангелов, кой ти плати да вършиш тази гнусна диверсификационна поръчка срещу нас?!
            Първо ни ставаш бизнес партньор, после ни хулиш като грешен дявол, мерзавец.
            На бас че си взел кинти от наши конкуренти да ни правиш смешен пиар!
            Черкезов, жалко, че администратора е изтрил поста му. Иначе юристите щяха да му разкажат играта. Вече трябва да правим скрийншоти, като се появяват такива коментари.
            SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Ангелов, кой ти плати да вършиш тази гнусна диверсификационна поръчка срещу нас?!
              Първо ни ставаш бизнес партньор, после ни хулиш като грешен дявол, мерзавец.
              На бас че си взел кинти от наши конкуренти да ни правиш смешен пиар!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Имам вътрешна информация че Ангелов ми е колега, закупил някой от бизнес пакетите
                Нещо не ти е вярна вътрешната информация, ама защо ли това хич не ме учудва. Защо не се пробваш да се свържеш с някой от отделите на мега компанията и не изискаш документи, с които да докажеш това твое смахнато твърдение? То, това че няма как да стане е ясно на всички, но важното е вярва да има.. ВЯРА!

Истина е обаче, че в Пловдив (само в Пловдив!) има сравнително добър брой обекти, в които човек може да избие инвестицията си за карта. По едно време за съвсем кратко време даже се бях засилил да си купувам карта, ама като ви гледам как измъчено набирате бизнес партньори последно време, ще се въздържа и ще си остана само с кофти мнението за вас. Пък и като гледам как лавинообразно започвате да ми лазите по нервите, май ще застана здраво зад каузата и ще прекратя и договорите с вас. Обърнете внимание, че в коментарите си, ясно разграничавам картовата система на SCI с набирането на бизнес партньори...

Смешници!

Коментар

• Абе реално има ли нещо като 'ела при нас и доведи още хора' винаги ме е навеждало на мисълта , че има нещо гнило в цялата работа , за каквото и да става въпрос
                  Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Имам вътрешна информация че Ангелов ми е колега, закупил някой от бизнес пакетите

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                      Черкезов, разбра ли най-големия майтап? Ангелов имал търговски обекти, които си партнирали с компанията. Значи хем иска да получи клиенти оттам, хем обаче кауза стартира срещу тях. На това как му се викаше, че не мога се сетя ?
                      най-бързият (за съжаление и болезнен) начин да разбереш , че дадено начинание е схема за лов на канарчета - е като лично се 'докоснеш' до нея.

....
                      Last edited by bertram; 15.02.2013, 14:06.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ахаха , клоуни

http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
                        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от lide Разгледай мнение
                          Че тоя правен отдел малко ми мяза на спам за наследство от африканска принцеса Нито персонално подписан, нито юридически звучащ
                          И електронната поща в джимейл!Такава голяма компания нямат ли корпоративна поща?!
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer2 Разгледай мнение
                            НА ВНИМАНИЕТО НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ФОРУМА

Правният отдел на SCI, счита темата на настоящия форум „SCI-пирамида ли е според Вас?” за изкуствено инспирирана от конкуренти на дружеството ни, застрашени от темповете ни на развитие.
                            Напомняма, че темата е зададена на 12.08.2012, от потребител „tereza.72”, търсещ отговор на конкретни въпроси, за когото вече никой не си спомня.
                            В същото време от самото задаване на темата, до настоящия момент, едни и същи участници във форума, включително използващи различни потребителски имена, се опитват да внесат недоверие в търговската дейност на SCI, представйки го за „финансова пирамида”.
                            Нито един от тези участници обаче не дава легално определение на понятието „финансова пирамида” и по какъв начин обективните критерии за наличието на такава се отнасят към търговската дейност на SCI.
                            Нито един от тези участници, не направи опит да установи връзка с нас и да получи наистина компетентен отговор на интересуващите го въпроси.
                            Предлагаме на независимите потребители, които наистина се интересуват от дейността на SCI, да преустановят публикуването на коментари във форума по настоящата тема за срок само от 7 дни.
                            В същото време бихте могли внимателно да следите публикациите във форума, започвайки от самото начало, и като здравомислещи хора, сами да си направите извод за развиващите се „полемика” и за отговора на въпроса „Кой има интерес от експлоатиране на формулираната тема?”
                            През периода от „време на мълчание”, можете да задавате въпросите си на специално предназначения за Вас (потребителите) sci.lawyer2@gmail.com и ще Ви бъде отговорено в 24 часов срок.

Независимо от всичко, считаме съществуването на настоящия форум за полезно и необходимо, най-малкото, за да можем да си пожелаем здраве и щастие във връзка с настъпващите празници.

Правен отдел на SCI
                            Че тоя правен отдел малко ми мяза на спам за наследство от африканска принцеса Нито персонално подписан, нито юридически звучащ
                            Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer2 Разгледай мнение
                              НА ВНИМАНИЕТО НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ФОРУМА

Правният отдел на SCI, счита темата на настоящия форум „SCI-пирамида ли е според Вас?” за изкуствено инспирирана от конкуренти на дружеството ни, застрашени от темповете ни на развитие.
                              Напомняма, че темата е зададена на 12.08.2012, от потребител „tereza.72”, търсещ отговор на конкретни въпроси, за когото вече никой не си спомня.
                              В същото време от самото задаване на темата, до настоящия момент, едни и същи участници във форума, включително използващи различни потребителски имена, се опитват да внесат недоверие в търговската дейност на SCI, представйки го за „финансова пирамида”.
                              Нито един от тези участници обаче не дава легално определение на понятието „финансова пирамида” и по какъв начин обективните критерии за наличието на такава се отнасят към търговската дейност на SCI.
                              Нито един от тези участници, не направи опит да установи връзка с нас и да получи наистина компетентен отговор на интересуващите го въпроси.
                              Предлагаме на независимите потребители, които наистина се интересуват от дейността на SCI, да преустановят публикуването на коментари във форума по настоящата тема за срок само от 7 дни.
                              В същото време бихте могли внимателно да следите публикациите във форума, започвайки от самото начало, и като здравомислещи хора, сами да си направите извод за развиващите се „полемика” и за отговора на въпроса „Кой има интерес от експлоатиране на формулираната тема?”
                              През периода от „време на мълчание”, можете да задавате въпросите си на специално предназначения за Вас (потребителите) sci.lawyer2@gmail.com и ще Ви бъде отговорено в 24 часов срок.

Независимо от всичко, считаме съществуването на настоящия форум за полезно и необходимо, най-малкото, за да можем да си пожелаем здраве и щастие във връзка с настъпващите празници.

Правен отдел на SCI
                              Че той правният отдел намина по едно време

Коментар

• Ако има търговски договори с фамилията, трябва да се е луднал. Както и да е, адвокатите скоро ще го подпукат.
                                А си мисля че по този начин може и да си прави реклама, повече картодържатели да му посещават бара

Коментар

Working...
                                X