IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Ангелов, ще започнем за добро. Имам приятели в юредическия отдел на компанията, ако не закриеш тази група до няколко часа, ще бъдеш съден с цялата сила на закона, за безпричинно уронване на престижа на едни от най-чистите хора във България.
    Черкезов, разбра ли най-големия майтап? Ангелов имал търговски обекти, които си партнирали с компанията. Значи хем иска да получи клиенти оттам, хем обаче кауза стартира срещу тях. На това как му се викаше, че не мога се сетя ?
    Last edited by abraham; 15.02.2013, 08:46.
    SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

Ангелов, ще започнем за добро. Имам приятели в юредическия отдел на компанията, ако не закриеш тази група до няколко часа, ще бъдеш съден с цялата сила на закона, за безпричинно уронване на престижа на едни от най-чистите хора във България.
      Не думай

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Имам два въпроса, ако може да ми отговориш: В този "юредическия отдел" с какво се занимават и по какъв начин разбра, че пастора е от "най-чистите хора във България" (на баня ли ходи с него)?
        Любов ли беше? Или чаша с вино?
        „Пиянството на всичките ми дни..”?
        И този празник като мен ще мине.
        И също като тебе – ще боли...
        Понякога ще спира за почивка
        светът ми... Като мене подразбрал:
        Живот се пие само със усмивка!
        Поне да разбереш, че си живял...
        И пак ще бъде цветна въртележка –
        любов и вино, радост и тъга.
        Прилежно плащам всичките си грешки,
        и стиснала квитанция в ръка
        отново си наливам чаша обич.
        (Така и не разбрах какво празнувам.)
        Любов да бъде! Нека е по много!
        С гаранция от Бог. Че съществувам.
        П. Петров

В. Гиберт о любви ,позитиве и ещё много о чём... http://www.youtube.com/watch?v=1WRPpiTPIVw
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Скъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!

Ако Любовта е най-великото чувство във Вселената,то тя трябва да съдържа в себе си всички онези неща който ни карат да се чувстваме щасливи, живи и екзалтирани и да се радваме на земния си живот!За това на днешният ден ви ги пожелавам от сърце!
          Пастор Петров
          Докторе, ще се радвам да се запозная със създателя ви, иглежда умен и духовит човек.
          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Скъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!

Ако Любовта е най-великото чувство във Вселената,то тя трябва да съдържа в себе си всички онези неща който ни карат да се чувстваме щасливи, живи и екзалтирани и да се радваме на земния си живот!За това на днешният ден ви ги пожелавам от сърце!
            Пастор Петров
            има ли някоя проповед на преподобния, в която да се говори колко добре е да дадеш на пастора 3000лв и да докараш всичките си притятели и роднини да вкарат, че да може да ходиш с БМВ на следващите сбирки на сектата...пардон непирамидата...пардон корпорацията
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              за незапознатите с творчеството на колегата Черкезов.... той се вживява в роля, но целта е да иронизира обкета на подражание.... реално сме от един отбор....верно, че като се вживее по-незапознатите с неговата персона хора се объркват, но целта му е да подчертае по един забавен начин безумието на ситуацията...

аз се бъзикам и му влизам в тона, но искам да каже, че го уважавам, защото има невероятно чуство за хумор...макар и трудно разбираемо за средностатистическиятт българин

'акцията' му за ГМО..беше много силна
              Дано си прав, но както знаем- от гениалността до лудостта.........

Коментар

Толкова силна че освен аз, се объркаха журналистите, депутатите, та се наложи цял един премиер да показва кой е Черкезов в парламента
                Човекът от "Монсанто" не бил от БСП
                http://www.bnews.bg/topics-5189
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Скъпи приятели, дайте да заровим поне днес томахавките!

Пастор Петров

Коментар

за незапознатите с творчеството на колегата Черкезов.... той се вживява в роля, но целта е да иронизира обкета на подражание.... реално сме от един отбор....верно, че като се вживее по-незапознатите с неговата персона хора се объркват, но целта му е да подчертае по един забавен начин безумието на ситуацията...

аз се бъзикам и му влизам в тона, но искам да каже, че го уважавам, защото има невероятно чуство за хумор...макар и трудно разбираемо за средностатистическиятт българин

Абсолютно!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                      Имам два въпроса, ако може да ми отговориш: В този "юредическия отдел" с какво се занимават и по какъв начин разбра, че пастора е от "най-чистите хора във България" (на баня ли ходи с него)?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
                          Теориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
                          100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
                          И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална . Поздрави и весел празник .
                          А вие как даказахте, че не сте пирамида, какви факти изнесохте? Събрали сте се една купчина пастори и овци, и един неадекватен дърт мераклия (докторе за тебе говоря) и трябва да ви вярваме, айде у лево!

Коментар

• Първоначално изпратено от lz1kka Разгледай мнение
                            Здравейте колеги,
                            Снощи сънувах много мръсни сънища, в които основен герой беше Save Company International, което ме подтикна още със събуждането да създам фейсбук страница, предназначена за всички трезво мислещи хора, които все още не са загубили съвестта и човещинката си. И понеже виждам, че тук определено има огромен брой, все още необлъчени членове, ви приветствам да се присъедините към фейсбук групата на адрес:

Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
                            https://www.facebook.com/groups/533068210049153/

И понеже съм атеист, предупреждавам че присъединяването на разни пасторчета и евангелистчета няма да бъде толерирано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Понзи се върти в гроба като ги слуша. Вика си "Аз навремето бях играч, а тия са долни мекащи селяндури"...
                              НЯма какво да се добави казано точно и ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
                                Теориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
                                100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
                                И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална . Поздрави и весел празник .
                                За какво оборване става въпрос тук при положение , че като останете без аргументи и почвате с духовни и възвишени работи. хахахаха
                                Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

Working...
                                X