IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    Аз не плащам те се отдържат от бонуса, но не от този от потреблението ти и това на другите под теб защото там то е включено в цената на това което купуваш.
    И тука говорим за ДДС а не за осигуровки, осигуровки не плащаш, на граждански договор си.
    http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf
    Виж си т.12 на чл.20

Коментар

• а сега де какви сложни думи отчет че и осигуровки дали са учили това в 5 звездните хотели що е това отчет и къде да търсим осигуровките там

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      както е видно от отчета СЦИ не ти плаща?

Коментар

Никой не ме е натискал нищо да си купувам, а теб кой те излъга, или колко ти платиха за да кажеш тази лъжа?
        То никой няма да ти опре пистолет в главата, за да си купиш костюм, но, доколкото знам, това е част от правилното правене на бизнес във вашата компания... А иначе целта с това е скрита

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Не ми отговори!!! Плащаш ли си осигуровки, защото както е видно от отчета СЦИ не ти плаща?
          Аз не плащам те се отдържат от бонуса, но не от този от потреблението ти и това на другите под теб защото там то е включено в цената на това което купуваш.
          И тука говорим за ДДС а не за осигуровки, осигуровки не плащаш, на граждански договор си.

Коментар

• Не ми отговори!!! Плащаш ли си осигуровки, защото както е видно от отчета СЦИ не ти плаща?

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
              В SCI ги натискат да четат книжки, да си купуват дрехи, които не са им по джоба, за да изглеждат заможни и постоянно ги контролират по телефона какво правят......
              Никой не ме е натискал нищо да си купувам, а теб кой те излъга, или колко ти платиха за да кажеш тази лъжа?

Коментар

Че Бъфит му трябвали пари за трева и почнал да ражда идеи
                Хаха а вас на какво ви учат да оплювате всичко ново

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  А на тия обучения в 5 зв хотели какво ви учат за инвестирането .....
                  Там ни учат на бизнеса в компанията как да се прави качествено и правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                    А на тия обучения в 5 зв хотели какво ви учат за инвестирането .....
                    Че Бъфит му трябвали пари за трева и почнал да ражда идеи

Коментар

• А на тия обучения в 5 зв хотели какво ви учат за инвестирането .....

Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                      Знаеш ли, губя си времето с този форум от тук на инвестиране няма да се науча а вие си се заяждайте колкото искате но аз за обучения не плащам те са ми безплатни но се организират в 5 звездни хотели

Коментар

Хайде стига си обяснявал колко си дал!!! Кажи колко си спечелил?
                        Той не знам какво е дал.По скоро разказва какво му е казал Пастора, че е дал ) и какво Робърт Кийосаки писал в книгата си, че бил дал ).
                        Даже не прави разлика между долнопробна кръчма и тризвезден хотел .
                        Най доброто обучение не се получава нито на някакво организирано обучение нито в хикс звезден хотел, ама той тийна от къде да знае.

Коментар

• В SCI ги натискат да четат книжки, да си купуват дрехи, които не са им по джоба, за да изглеждат заможни и постоянно ги контролират по телефона какво правят......

Коментар

Ами искаш да кажеш че за да бъде квалитетно и качествено обучението трябва да се организира в кръчми и дълнопробни места така ли?
                            А ти проучил ли си въпросния пастор обученията и мотивационните програми на които той си е плащал и е ходил извън България.
                            Говориш ми за Робърт Кийосаки, а прочете ли в книгата му 500-те долара за обучение за недвижимо имущество които е дал за 1 ден и това обучение и многото други му докарали милиони печалба.... Значи е измама да не плащаме за да научим от някой нещо за което той си е платил?
                            Знанието е сила, информацията е злато, няма нищо по лесно от това да търсиш причина защо едно нещо няма да успее, по трудното е да почнеш да мислиш как ще успее и да го направиш.
                            Хайде стига си обяснявал колко си дал!!! Кажи колко си спечелил?

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              Някой ден тиин бизнес партньорите, ще схванете, че не е важно дали обучението се организира в пет или три звезден хотел, а е важно самото обучение. Важно е и това дали е обучение или е обикновенно промиване на неопитни тиин мозъци.

А дано ама на дали .
                              Ами искаш да кажеш че за да бъде квалитетно и качествено обучението трябва да се организира в кръчми и дълнопробни места така ли?
                              А ти проучил ли си въпросния пастор обученията и мотивационните програми на които той си е плащал и е ходил извън България.
                              Говориш ми за Робърт Кийосаки, а прочете ли в книгата му 500-те долара за обучение за недвижимо имущество които е дал за 1 ден и това обучение и многото други му докарали милиони печалба.... Значи е измама да не плащаме за да научим от някой нещо за което той си е платил?
                              Знанието е сила, информацията е злато, няма нищо по лесно от това да търсиш причина защо едно нещо няма да успее, по трудното е да почнеш да мислиш как ще успее и да го направиш.

Коментар

но се организират в 5 звездни хотели
                                Някой ден тиин бизнес партньорите, ще схванете, че не е важно дали обучението се организира в пет или три звезден хотел, а е важно самото обучение. Важно е и това дали е обучение или е обикновенно промиване на неопитни тиин мозъци.

А дано ама на дали .

Коментар

Working...
                                X