IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Хахахаха,отдавна не се бях смял така!
    Понзи схемата е измислена отдавна,не се правете на новатори
    Понзи се върти в гроба като ги слуша. Вика си "Аз навремето бях играч, а тия са долни мекащи селяндури"...
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
      Теориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
      100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
      И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална . Поздрави и весел празник .

Хахахаха,отдавна не се бях смял така!
      Понзи схемата е измислена отдавна,не се правете на новатори
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Теориите на Айнщайн представляват иновация за времето си. Той поддържа тезата, че единствената величина, която остава постоянна в природата, е скоростта на светлината и следователно понятието за време е относително. Тази гледна точка променя основния принцип на Нютоновата физика, която властва 300 години и според която времето е константа. Теорията му предизвиква изумление в научния свят. Това изумление е още по-голямо заради факта, че тези заключения са формулирани не от някой университетски професор, а от неизвестен изпитател на изобретения, който е едва 26-годишен… Фактът, че въпреки младостта му, неговите теории привличат вниманието на Макс Планк, е успех за Айнщайн
        100 световноизвестни учени обединяват усилията си да оборят неговите теории в книгата „100 автори срещу Айнщайн”. Коментарът на Айнщайн е следният: „Ако теориите ми бяха грешни, щеше да е достатъчен и един учен, който да го докаже”.
        И тук много умни глави са се събрали да коментират нещо, което не разбират. Един щеше да е достатъчен с факти да убеди всички дори и бизнес партньорите в това,че компанията не е коректна и легална . Поздрави и весел празник .

Коментар

• Фейсбук страничка за останалите трезво мислещи хора...

Здравейте колеги,
          Снощи сънувах много мръсни сънища, в които основен герой беше Save Company International, което ме подтикна още със събуждането да създам фейсбук страница, предназначена за всички трезво мислещи хора, които все още не са загубили съвестта и човещинката си. И понеже виждам, че тук определено има огромен брой, все още необлъчени членове, ви приветствам да се присъедините към фейсбук групата на адрес:

Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
          https://www.facebook.com/groups/533068210049153/

И понеже съм атеист, предупреждавам че присъединяването на разни пасторчета и евангелистчета няма да бъде толерирано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            ggnore13
            Беше ти отговорено да не търсиш финансова информация в един безплатен и анонимен форум. А да се обърнеш към звеното от корпорацията която отговоря по тези въпроси.
            Веднъж като станеш бизнес партньор ще бъдеш най-информирания човек във България. А защо не и да имаш възможност да покареш БЕМВЕНЦЕ ако си напорист!
            Тази година поне 36 Баварки (петички) ще бъдат раздадени от шефовете.
            Раздват бе ем ве-та, щото дискаунта им е най-голям. На докторчетата им дават по 30% дискаунт за добър ден... Представям си каква отстъпка са получили като са се изтроплаи тия льохмани да искат да купят 36 за ЕДНА година... Иначе предполагам на каква цена се плащат от ШЕФОВЕТЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аз съм фен на Мерцедес Като почнете да раздавате Мерцедеси ще се включа

Ееей,Наивник,ти искаш да се включиш в другия клон на фирмата,и виж каква БЛЕСТЯЩА идея ми дойде.Това е към създателите на SCI:

Господа от SCI,защо не създадете още една фирма например SCI-2 в която да раздавате мерцедеси и смятайте със структурата която имате и изграденото доверие у Вашите бизнес партньори-членове,каква ще им е реакцията,направо ще се избият помеждуси,кой да стане първи бизнес партньор в новата фирма (разбирасе при условие,че мрежата в новата фирма трябва да се изгражда наново),за да бъде в началото на структурата,защото вече е запознат с бонусите и подаръците,а цената за БЦ може да е различна- 10000 лева,а защо не и 10000 евро.....

Пожелавам Ви успех.....и не се шегувам,ИДЕЯТА МИ НЕ Е ЗА ПОДМИНАВАНЕ.....
              Last edited by driverf1; 14.02.2013, 14:36.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

Бертрам, за теб може и да е безумно защото не познаваш хората лично и отвътре.
                За 1500 човека които бяха в залата, тази среща беше невероятен генератор за радост и вдъхновение за новата 2013г.
                Мисля че можеш само да се радваш че в днешно време има двама човека които вдъхновяват десетки хиляди хора, без политически послания.
                Това не се е случвало от много години на сам. Те са нещо като новият Буда за Будистите по света!
                Тези хора го прамят заради каузата, а парите сами си идват!
                http://milenafuchedjieva.blogspot.co...uropeo_28.html

Коментар

• Бертрам, за теб може и да е безумно защото не познаваш хората лично и отвътре.
                  За 1500 човека които бяха в залата, тази среща беше невероятен генератор за радост и вдъхновение за новата 2013г.
                  Мисля че можеш само да се радваш че в днешно време има двама човека които вдъхновяват десетки хиляди хора, без политически послания.
                  Това не се е случвало от много години на сам. Те са нещо като новият Буда за Будистите по света!
                  Тези хора го прамят заради каузата, а парите сами си идват!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• за тая безумна чалга история...най-удачно беше да паркират 2 бели(!) мерцедеса отпред...нивото е такова..
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ggnore13
                      Беше ти отговорено да не търсиш финансова информация в един безплатен и анонимен форум. А да се обърнеш към звеното от корпорацията която отговоря по тези въпроси.
                      Веднъж като станеш бизнес партньор ще бъдеш най-информирания човек във България. А защо не и да имаш възможност да покареш БЕМВЕНЦЕ ако си напорист!
                      Аз съм фен на Мерцедес Като почнете да раздавате Мерцедеси ще се включа

Коментар

• ggnore13
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                          Ти пак говориш за период отпреди година и два месеца. Откъде знаеш какво е станало през 2012г ? Само да не се окаже, че осигуровките за 2012 са колкото заплатите на цялата ти фирма...
                          А ти откъде знаеш колко са за 2012? Ех, тая 2012 как й се радвате. Някъде четох, че през нея са раздадени към 2-3 млн САМО в комисионни. Значи в отчета трябва да има значително по-висок приход, за да могат добрите хора да раздадат на бедните толкова милиони. Нали се сещаш, че и за нея ще излезе отчета скоро?

Както обикновено избягвате отговорите на сериозните въпроси и говорите глупости. Човекът иска да ви стане сътрудник и той вие не можете да му дадете елементарна информация.. Да пита търговския отдел? Че нали всички вие сте сътрудници и служители на компанията. При мен ако дойде търговец, който знае само "дай" и не може да ми каже 2 думи по същество ще го изгоня
                          Last edited by ggnore13; 14.02.2013, 08:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Хайде сега тарикатчета, да видим как работи схемата ви за целите на ДДС и данък по ЗОДФЛ.

Да речем, аз стана ваш партнньор.

Да речем купувате стока за 1000 лева от мен и имате 10% отстъпка или както го наричате - личен бонус.

Давайте, как оправяме нещата чисто счетоводно и как разплащаме данъците???

Така де, вие трябва да правите пари, но аз не искам проблеми с данъчните.

Напишете как документално оформяме нещата!!!

Наивник,имай и напредвид,че във всеки един момент могат да ти дръпнат шалтера(да спрат сървъра) и тогава какво правим със счетоводството.....,
                            може много иначе коректни фирмаджии да изгорят с един замах .
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Туи Българина е голяма работа. Едните ги плюят а те си мислят, че дъжд вали. По интересното е, че плюещите се мислят за машини за дъжд. Пък кой прав кой крив е*и ги у гъ*о....сичките.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                                Ти пак говориш за период отпреди година и два месеца. Откъде знаеш какво е станало през 2012г ? Само да не се окаже, че осигуровките за 2012 са колкото заплатите на цялата ти фирма...
                                Обещавам да си взема пакет от 3000 кинта ако извадите 500000 осигуровки

Коментар

Working...
                                X