IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    ти плащай 123 кинта месечно а мисля да си спестявам и мен такива плащания не ме притесняват защото не съществуват
    http://www.nap.bg/page?id=292

Покрий си главата в пясъка! По-удобно е нали?
    Аз също имам хора на граждански договор, но им плащам осигуровките.
    Пирамидата е решила да си измие ръцете и ви е направила данъчни измамници

Коментар

Нали съм гледал онлайн офисите им и аз имам същия и си получавам сумата която ми пише, като на тях им пише 4562 лева(последния онлайн офис който гледах) значи толкова ще им се преведат по банковата сметка
      Жалко за теб и твоите приятели/познати! Поне изби ли инвестицията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Май, без да искаш си станал данъчен измамник. На фараоните им е през кура.
        Та ако не ти е известно, излъжеш или не някого, спечелиш или не 20 кинта в кръчмата - трябва да плащаш 123 кинта месечно
        ти плащай 123 кинта месечно а мисля да си спестявам и мен такива плащания не ме притесняват защото не съществуват

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
          Спечелил той едно голямо... браво

Интересно ми е с колко е влязъл... с 600, 1800 или 3000

И какво си мисли - да вкарам 5 бунака под мен и после шапка на тояга...

Изобщо ЗНАЕ ли до "КЪДЕ" в структурата може да печели и как и какво е нужно да ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ, за да се докопа до спечелените си пари?

Гугутка мамина
          Бъди сигурен че мн добре си разбира от къде печели, след като ги печели тези пари и той самият си е направил мрежата по този начин. И мога да кажа само, че не се изразява на най-успешния в компанията постигнатото с едно браво а с комисион над 50 000 на месец активни и пасивни приходи и BMW X6 с което го наградиха и е с 5 години пълна поддръжка

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
            Не вярвай на всичко, което чуеш.. а всичко, което видиш с очите си, се съмнявай.....
            Нали съм гледал онлайн офисите им и аз имам същия и си получавам сумата която ми пише, като на тях им пише 4562 лева(последния онлайн офис който гледах) значи толкова ще им се преведат по банковата сметка

Коментар

Пич, значи не си в SCI, за всички останали закупили "въздух" е така.
              http://lambrev.sci.sc/
              Виж това и пак си помисли дали не съм от SCI ?

Коментар

а ти знаеш ли че има хора които изкарват по 15 000 лева от въпросния групов бонус? и че на нивото което са достигнали активността не им е задължителна от регистрации и прочие?
                Не вярвай на всичко, което чуеш.. а всичко, което видиш с очите си, се съмнявай.....

Коментар

• Спечелил той едно голямо... браво

Интересно ми е с колко е влязъл... с 600, 1800 или 3000

И какво си мисли - да вкарам 5 бунака под мен и после шапка на тояга...

Изобщо ЗНАЕ ли до "КЪДЕ" в структурата може да печели и как и какво е нужно да ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ, за да се докопа до спечелените си пари?

Гугутка мамина
                  Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

а ти знаеш ли че има хора които изкарват по 15 000 лева от въпросния групов бонус? и че на нивото което са достигнали активността не им е задължителна от регистрации и прочие?
                    А те регистрирани ли са по ДДС? Като преминат 50К праг са длъжни

Коментар

И тука говорим за ДДС а не за осигуровки, осигуровки не плащаш, на граждански договор си.
                      Май, без да искаш си станал данъчен измамник. На фараоните им е през кура.
                      Та ако не ти е известно, излъжеш или не някого, спечелиш или не 20 кинта в кръчмата - трябва да плащаш 123 кинта месечно

Коментар

• а ти знаеш ли че има хора които изкарват по 15 000 лева от въпросния групов бонус? и че на нивото което са достигнали активността не им е задължителна от регистрации и прочие?

Коментар

Нали знаеш, защо тоалетната хартия е двупластова, вторият пласт директно ти отива в досието....
                          Тях ги учат да си купуват бяла тоалетна хартия и да си я оцветяват сами

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                            То никой няма да ти опре пистолет в главата, за да си купиш костюм, но, доколкото знам, това е част от правилното правене на бизнес във вашата компания... А иначе целта с това е скрита
                            Ако аз дойда при теб и започна да ти говоря за бизнес от който може да изкараш много добри пари и ти говоря за инвестиция която трябва да направиш(без зн какъв е бизнеса) и съм облечен по къси панталони, джапанки и без тениска, ще ме вземеш ли насериозно? В бизнеса си има етикет който трябва да се спазва ако искаш хората да те взимат насериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              УПС тиина пак зацикли ). Тая точка още не са стигнали до нея на обученията в пет звездния хотел ), ама тя пирамидата е вързана с НАП следователно всичко е законно

Коментар

Никой не ме е натискал нищо да си купувам, а теб кой те излъга, или колко ти платиха за да кажеш тази лъжа?
                                Пич, значи не си в SCI, за всички останали закупили "въздух" е така.

Нали знаеш, защо тоалетната хартия е двупластова, вторият пласт директно ти отива в досието....

Коментар

Working...
                                X