IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Верно е уникален,как ви е навъртял -не е истина

Правилно си мислих,че следващия "типаж" ще е жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
      Уникално шоу, наистина няма толкова уникален човек в България като г-н Петров.
      А защо го обесихте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не се кахъри
        Някой е отмъстил за теб
        Уникално шоу, наистина няма толкова уникален човек в България като г-н Петров.
        В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от growth Разгледай мнение
          Не се кахъри
          Някой е отмъстил за теб

Коментар

Опитвам се да излезна по някакъв начин от тази инвестиция, моля да ми помогнете макар и със загуба от50%
            Лъжете.
            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Така де, това обеснявах и аз на мой приятел, сега ме моли за изход, а изход няма ...
              Приятел, не мисля че трите хиляди са ти проблема... По-добре помисли как ще се оттървеш от досадните занимавания.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Така де, това обеснявах и аз на мой приятел, сега ме моли за изход, а изход няма ...
                Събирате се няколко ужилени и съд
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  Да наричаш това инвестиция е все едно да си купиш Дюнер и да обсняваш на приятелите си, че инвестираш във верига за бързи закуски...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Завеждаш дело. Щом е продукт трябва да има възможност за рекламация. Минималният срок, в който може да се предяви рекламация по БГ законодателство е 2 години

Коментар

Опитвам се да излезна по някакъв начин от тази инвестиция, моля да ми помогнете макар и със загуба от50%
                      Завеждаш дело. Щом е продукт трябва да има възможност за рекламация. Минималният срок, в който може да се предяви рекламация по БГ законодателство е 2 години

Коментар

Същото питах и преди доста време, как човек може да излезне от подобен род инвестиции...

Отговор нямам!?
                        Да наричаш това инвестиция е все едно да си купиш Дюнер и да обсняваш на приятелите си, че инвестираш във верига за бързи закуски...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                          Възможно ли е изобщо да го прехвърлиш на друг човек?
                          Същото питах и преди доста време, как човек може да излезне от подобен род инвестиции...

Отговор нямам!?

Коментар

Пии една студена вода, преглътни загубата на 3000-те бона и запази достойнството си... Гледай напред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
                              Господине, ако дойдете на едно представяне на продукта ви обещавам че ще си промените коренно мнението за нас.
                              Много ми е любопитно да разбера какви хора пишат тук?!
                              Наблюдението ми до момента е:
                              1. Бедни студенти
                              2. Хора без работа
                              3. Държавни чиновници
                              4. Песимисти
                              5. Нереализирани пиари...
                              Моля добавете...
                              Интернет лумпени, алкохолици, наркомани, хазартни типове и други ора, които са слепи да прогледнат и да видят бъдещето на SCI и т.н.

Между другото вече веднъж ме зарибяваха с вашата схема... По принцип винаги изслушвам всичко до край. Общо взето 30 мин. ми се обясняваше как е трябвало да привличам партньори и видиш ли за един месец съм щял да си избия парите и после 4 цифрени доходи на месец и то пасивни... Еххх ама как звучи "пасивен доход"

Та изслушах ги тези две девойки, които искаха да ме направят финансово независим... и после подробно им обясних как и защо са гризнали дръвцето, а те ми се обидиха и си тръгнаха...

Коментар

Възможно ли е изобщо да го прехвърлиш на друг човек?
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X