IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MikiM Разгледай мнение
    Оказва се, че само защото съм пенсионно осигурена в ПОД Бъдеще ми я дадоха! Всеки който иска може да си смени фонда и да получи такава карта без да дава пари!
    Ама Вие ли сте била?! Еейй най-накрая да попадна на човек осигурен в това хм под, по-редки сте и от хората с кредит от корпоративна банка, само това ми остана да намеря и Йети.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      ако от всички реклами или прокламирания на сайтове и карти ще имат полза повече хора, само приветсвам подобни действия

даже ми е по-интересно сравнението между компании с подобен профил, от приказки за "сейв ...мечти" )

спомням си, че имаше фирми в картите на Сейв-тито, които даваха отстъпка 30%(целогодишно) и само се чудя...къв ще е този магазин и дали изобщо да влизам в него...ако някой насила не ми е набутал карта
      заинтригува ме много с тези 30 %, защото отстъпката си е сериозна и се порових в сайта им да видя, кой ще даде такава, обаче не го знам това място защото избягвам София. Верига детски центрове Приказка Без Край, били около 8-9 центъра, интересна отстъпка
      we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
        Не мисля, че рекламира пенсионните фондове, просто исказва мнение от гледна точка на потребител с чисти примери от ежедневието
        А и темата е за сейв къмпани, а много хора рекламират тук всякакви други фирми с карти за отстъпки , така че какво от това
        ако от всички реклами или прокламирания на сайтове и карти ще имат полза повече хора, само приветсвам подобни действия

даже ми е по-интересно сравнението между компании с подобен профил, от приказки за "сейв ...мечти" )

спомням си, че имаше фирми в картите на Сейв-тито, които даваха отстъпка 30%(целогодишно) и само се чудя...къв ще е този магазин и дали изобщо да влизам в него...ако някой насила не ми е набутал карта

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение

Не мога да разбера обаче защо всеки говори за тия 3000 лева при положение че има и по малки "бизнес опции" от 600 и от 1800 лв
          5 лева 10 лева за тези бизнес опции

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение

Не мога да разбера обаче защо всеки говори за тия 3000 лева при положение че има и по малки "бизнес опции" от 600 и от 1800 лв
            вероятно защото най-голямата сума винаги е най-скандална, ако сумите бяха да речем 100, 300, 600 , щеше да се говори само за 600-те
            Interesting marketing facts about sales and the mind
            Last edited by MLM in bulgaria; 01.02.2013, 19:19.

Коментар

• Не мога да разбера обаче защо всеки говори за тия 3000 лева при положение че има и по малки "бизнес опции" от 600 и от 1800 лв
              SCI Пазарува и печели
              Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                Еб**ти, щом и пенсионните фондове почнаха да се рекламират тук по този тъп начин
                Не мисля, че рекламира пенсионните фондове, просто исказва мнение от гледна точка на потребител с чисти примери от ежедневието
                А и темата е за сейв къмпани, а много хора рекламират тук всякакви други фирми с карти за отстъпки , така че какво от това
                Last edited by MLM in bulgaria; 01.02.2013, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от MikiM Разгледай мнение
                  Ето за това говоря - имам мнение, споделям го и после правя реклама! Що не си помисли първо дали си права в преценката си и после да слагаш ****? Давай си парите за Bene и за BMWта и не се оплаквайте после от държавата!
                  Е, ако ми кажеш, че не беше реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Дръжте си го! Евах гу у пакета. 50 лефа за тва нещо не давам

Айде бе човек , струва си струванката , кво му плащаш ?!?
                    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Дръжте си го! Евах гу у пакета. 50 лефа за тва нещо не давам

Коментар

• Вдигам бида на 50 лева...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Купувам бизнес пакет от 3000 лева за 25 лева. За оферти на лични
                          Влизам с 32 лева аз ! Близо сме до таргета !!!

Коментар

• Купувам бизнес пакет от 3000 лева за 25 лева. За оферти на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                              Един вид,дългосрочната цел е още по смешна и недостижима

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Не е смешна и непостижима цел, при положение че по-дългосрочната цел е 1-2 милиарда до 20г.
                                Един вид,дългосрочната цел е още по смешна и недостижима
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X