If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оказва се, че само защото съм пенсионно осигурена в ПОД Бъдеще ми я дадоха! Всеки който иска може да си смени фонда и да получи такава карта без да дава пари!
Ама Вие ли сте била?! Еейй най-накрая да попадна на човек осигурен в това хм под, по-редки сте и от хората с кредит от корпоративна банка, само това ми остана да намеря и Йети.
ако от всички реклами или прокламирания на сайтове и карти ще имат полза повече хора, само приветсвам подобни действия
даже ми е по-интересно сравнението между компании с подобен профил, от приказки за "сейв ...мечти" )
спомням си, че имаше фирми в картите на Сейв-тито, които даваха отстъпка 30%(целогодишно) и само се чудя...къв ще е този магазин и дали изобщо да влизам в него...ако някой насила не ми е набутал карта
заинтригува ме много с тези 30 %, защото отстъпката си е сериозна и се порових в сайта им да видя, кой ще даде такава, обаче не го знам това място защото избягвам София. Верига детски центрове Приказка Без Край, били около 8-9 центъра, интересна отстъпка
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Не мисля, че рекламира пенсионните фондове, просто исказва мнение от гледна точка на потребител с чисти примери от ежедневието
А и темата е за сейв къмпани, а много хора рекламират тук всякакви други фирми с карти за отстъпки , така че какво от това
ако от всички реклами или прокламирания на сайтове и карти ще имат полза повече хора, само приветсвам подобни действия
даже ми е по-интересно сравнението между компании с подобен профил, от приказки за "сейв ...мечти" )
спомням си, че имаше фирми в картите на Сейв-тито, които даваха отстъпка 30%(целогодишно) и само се чудя...къв ще е този магазин и дали изобщо да влизам в него...ако някой насила не ми е набутал карта
Не мога да разбера обаче защо всеки говори за тия 3000 лева при положение че има и по малки "бизнес опции" от 600 и от 1800 лв
вероятно защото най-голямата сума винаги е най-скандална, ако сумите бяха да речем 100, 300, 600 , щеше да се говори само за 600-те
Interesting marketing facts about sales and the mind
Еб**ти, щом и пенсионните фондове почнаха да се рекламират тук по този тъп начин
Не мисля, че рекламира пенсионните фондове, просто исказва мнение от гледна точка на потребител с чисти примери от ежедневието
А и темата е за сейв къмпани, а много хора рекламират тук всякакви други фирми с карти за отстъпки , така че какво от това
Ето за това говоря - имам мнение, споделям го и после правя реклама! Що не си помисли първо дали си права в преценката си и после да слагаш ****? Давай си парите за Bene и за BMWта и не се оплаквайте после от държавата!
Коментар