IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Хаха, 3000лв. няма да ти стигнат за вечеря в един скъп Московски ресторант! Това вече не са пари!

Е нали искате 3000 лева за партньорство или вече вдигнахте мизата ? Хахах и не знам за какъв Московски ресторант ми говориш при положение , че Москва е един от най - скъпите градове в света !!! И кога съм казал , че са много пари ? Просто могат да се оползотворят по много по - добър начин , че даже и нещо отгоре да изкараш , все тая ква е сумата.
    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Хаха, 3000лв. няма да ти стигнат за вечеря в един скъп Московски ресторант! Това вече не са пари!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Не е смешна и непостижима цел, при положение че по-дългосрочната цел е 1-2 милиарда до 20г.
        Може и аз да съм побъркан и нездравомислещ, прости изказвам мнение и виждания,а за вашата работа... вие си знаете най - добре.Аз просто предпочитам да не вкарвам 3000 лева ей така.

Коментар

• Не е смешна и непостижима цел, при положение че по-дългосрочната цел е 1-2 милиарда до 20г.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Важното е , че при 19000 потребителя (приблизително) към момента , имат за цел до края на годината да стигнат до 500 - 600 хиляди , което е меко казано смешно предвид големия негативизъм към тях.А и реално е леееееко съмнително как ще почнат да ти падат пари,така едва ли не от небето ?!?!!?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Еб**ти, щом и пенсионните фондове почнаха да се рекламират тук по този тъп начин

Е че той хляба /примерно/ така или иначе 1 лев по евтино няма да ми го даде магазинаера ако питам - ма друго иде реч като искърам картата и цакне 10 % от сметката надолу ! Така или иначе ша го купувам продукта ами защо да не е по евтино .
              SCI Пазарува и печели
              Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                Еб**ти, щом и пенсионните фондове почнаха да се рекламират тук по този тъп начин
                Ето за това говоря - имам мнение, споделям го и после правя реклама! Що не си помисли първо дали си права в преценката си и после да слагаш ****? Давай си парите за Bene и за BMWта и не се оплаквайте после от държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от MikiM Разгледай мнение
                  Съгласна съм с теб - има нещо объркано с тази карта, не може да ме карат да си плащам, за да използвам отстъпките им! По стечение на обстоятелствата на мен ми подариха такава карта много преди Cartabene да излезе на пазара. Оказва се, че има фирми, които държат на клиентите си и са си направили такава карта за клиентите, за да са всички хепи! Партньорите на картата която аз ползвам са много яки и ДА има бензиностанция и ДА отстъпките са мнооого добри. И да ти кажа честно като я получих не вярвах че тази карта работи, но като отидох в Лукойл и ми дадоха 0,09ст на литър отстъпка ми оправиха настроението!
                  Оказва се, че само защото съм пенсионно осигурена в ПОД Бъдеще ми я дадоха! Всеки който иска може да си смени фонда и да получи такава карта без да дава пари!
                  Няма смисъл обикновенния човек да дава пари за нещо, което дори не му върши работа в ежедневието, всеки търси безплатния вариант в днешно време.
                  Ако имаш право на избор - възползвай се от него, за това живеем в демократична държава!
                  Last edited by X_Y; 01.02.2013, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
                    ) За партньорство на търговски обект е безплатно за всичките тези компании, фирми и тн...Но не и останалите неща. Нещо не ме разбра явно...
                    5. Колко струва CARTABENE?
                    Стойността на картите е:
                    3 месеца - 15 лева
                    6 месеца - 25 лева
                    12 месеца - 39 лева

Искаш да кажеш, че всяка година тр да подновяваш абонамент по 40 кинта, ако искаш да я използваш ? Другата карта е 50 лв еднократно (т.е. не за месец, не за година, а за постоянно)

за търговски обект, можеш да партнираш абсолютно безплатно във всички подобни маркетингови фирми, без значение дали е сейв къмпани, дали са карта бене, дали са тип карт и незнам си какво още. В замяна на безплатната реклама от тяхна страна, обаче даваш отстъпка, предварително договорена.

ГОВОРИМ ЗА ДРУГО ПАРТНЬОРСТВО ТУК В ТЕМАТА. ОБЕКТИТЕ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО ОСВЕН ДОГОВОРЕНИТЕ ОТСТЪПКИ!!!!

брей и кои са тези хора, които имат пари да отидат на прическа при капанов и ще ползват отстъпка от 5 %
                    И защо за обикновения човечец няма хранителни магазини и бензиностанция една поне ????

Съгласна съм с теб - има нещо объркано с тази карта, не може да ме карат да си плащам, за да използвам отстъпките им! По стечение на обстоятелствата на мен ми подариха такава карта много преди Cartabene да излезе на пазара. Оказва се, че има фирми, които държат на клиентите си и са си направили такава карта за клиентите, за да са всички хепи! Партньорите на картата която аз ползвам са много яки и ДА има бензиностанция и ДА отстъпките са мнооого добри. И да ти кажа честно като я получих не вярвах че тази карта работи, но като отидох в Лукойл и ми дадоха 0,09ст на литър отстъпка ми оправиха настроението!
                    Оказва се, че само защото съм пенсионно осигурена в ПОД Бъдеще ми я дадоха! Всеки който иска може да си смени фонда и да получи такава карта без да дава пари!
                    Няма смисъл обикновенния човек да дава пари за нещо, което дори не му върши работа в ежедневието, всеки търси безплатния вариант в днешно време.
                    Ако имаш право на избор - възползвай се от него, за това живеем в демократична държава!
                    Last edited by X_Y; 01.02.2013, 11:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Брях, Инвесторът ако даваше на старите кучета по 1 кинт за всеки ново-регистриран ник в тази тема, скоро може да имам пари да си закупя бизнес пакет от Непирамидата
                      Аз направо взех да се замислям дали един и същи човек не седи зад всички тия нови профили .
                      SCI Пазарува и печели
                      Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от andrea Разгледай мнение
                        Такса за партньорство няма! Прочети често задавани въпроси тук: https://cartabene.bg/bg/faq

А и като ги гледам имат много корави партньори: https://cartabene.bg/bg/partniori ,
                        а не смешни квартални магазинчета като на sci.
                        ) За партньорство на търговски обект е безплатно за всичките тези компании, фирми и тн...Но не и останалите неща. Нещо не ме разбра явно...
                        5. Колко струва CARTABENE?
                        Стойността на картите е:
                        3 месеца - 15 лева
                        6 месеца - 25 лева
                        12 месеца - 39 лева

Искаш да кажеш, че всяка година тр да подновяваш абонамент по 40 кинта, ако искаш да я използваш ? Другата карта е 50 лв еднократно (т.е. не за месец, не за година, а за постоянно)

за търговски обект, можеш да партнираш абсолютно безплатно във всички подобни маркетингови фирми, без значение дали е сейв къмпани, дали са карта бене, дали са тип карт и незнам си какво още. В замяна на безплатната реклама от тяхна страна, обаче даваш отстъпка, предварително договорена.

ГОВОРИМ ЗА ДРУГО ПАРТНЬОРСТВО ТУК В ТЕМАТА. ОБЕКТИТЕ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО ОСВЕН ДОГОВОРЕНИТЕ ОТСТЪПКИ!!!!

брей и кои са тези хора, които имат пари да отидат на прическа при капанов и ще ползват отстъпка от 5 %
                        И защо за обикновения човечец няма хранителни магазини и бензиностанция една поне ????
                        Last edited by MLM in bulgaria; 31.01.2013, 20:57.
                        we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

Ако нямат такса партньори, как се справят в тази тежка криза?!
                          В сайта им пише, че няма такса партньори, а и е логично да няма, те и за това са събрали такива фирми. Кой ще се навие да им плаща Хепи ли, Айко или пък Бенетон?

А sci като цицкат парички от партньорите ще си останат с квартални гаражи и карти в чекмеджетата.

Коментар

• Брях, Инвесторът ако даваше на старите кучета по 1 кинт за всеки ново-регистриран ник в тази тема, скоро може да имам пари да си закупя бизнес пакет от Непирамидата

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                              Роботска история...като им видиш обектите за картата с отстъпки и всичко ще ти се изясни. Колкото до бмв-та - не е лошо да се знае, че никога не става твое...могат да си го вземат по всяко време, ако резултатите не са такива, каквито искат (вярвайте ми не са лесни за постигане - изискват се много рибки). Освен всичко това, след като влезеш в схемата трябва да продаваш по 2 карти на месец (100 лв.), за да останеш в играта - доста хора ги купуват просто така и ги дават на приятели...защото желаещите не са се наредили на опашка да си купят карта с отстъпка за квартален магазин за автомобилни бои или нещо подобно. Препоръчвам спазването на сериозна дистанция към SCI - в противен случай вероятността да съжалявате е доста голяма...
                              Потвърждавам! Имам една такава подарена карта, която стои в чекмеджето, щото няма къде да я ползвам. А и на този етап ще ме е срам да я вадя пред други хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от andrea Разгледай мнение
                                Такса за партньорство няма! Прочети често задавани въпроси тук: https://cartabene.bg/bg/faq

А и като ги гледам имат много корави партньори: https://cartabene.bg/bg/partniori ,
                                а не смешни квартални магазинчета като на sci.
                                Ако нямат такса партньори, как се справят в тази тежка криза?!

Коментар

Working...
                                X