IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Не разбирам , какво е това ГФО?
    Аз не съм счетоводителка.
    Годишен Финансов Отчет, който всеки един човек заел се със БИЗНЕС трябва да може да тълкува. Иначе ти драга ми Анна си обречена на провал. Хайде щом ти неможеш да ми отговориш, питай пастора... На твое място бих се поинтересувал сериозно. пак ще повторя, клауза в договорите ви гласи, че ако сайта спре да функционира договорите се считат за прекратени... Дано си си чела договора... А самата клауза я има някъде назад в темата! Сещаш ли се, че този софтуер в момента не е заведен като краткотраен актив в SCI

По добре бързичко се научи да четеш отчети...

Коментар

• то бисер след бисер бих ти дал номинацията на 2013 година на форума нямаш равна
      Но все пак единственото хубаво нещо за теб е че си в този форум и има дори и минимална нищожна вероятност да влезе нещо в главата ти. Не че ми дреме де колкото повече са като тебе толкова по добре за другите.

Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
      Ясно е че на този етап не всички имат възможност да карат БМВ.
      Но стратегията на компанията за 20 години напред включва дейност на всички континенти и един милиярд потребители. Ако постигнем целта си, в което не се и съмнявам, мога спокойно да мисля че след 20 години, поне 200-300 хиляди българина ще са си изплатили вече колите БМВ.

Коментар

• ееее тва не може да бъде нямам думи просто.....

Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
          Те не ОСЪЗНАВАТ, че 6 нива в структурата са страшно малко!
          За 3000 лева толкова нива, след време може да пуснат за 10 000 лева 15 нива )).

Нали знаете, че само балъците са повече от Китайците.

Коментар

• Те не ОСЪЗНАВАТ, че 6 нива в структурата са страшно малко!
            Защото на всеки 10, ако един е що годе свестен и работи... тези 6 нива са много малко хора... и се запълват за няколко месеца и Китай и Зимбабве ще ги гледат през крив макарон.

Системата е така направена, че за да усещаш печалба, трябва постоянно да вкарваш нови хора и да ръчкаш поне първите си 3 нива да го правят. Да им помагаш, да ги надъхваш, да гледаш разочарованието в очите на толкова хора, които си вкарал, но не могат да се оправят...

Това е страшно много голям ангажимент. Отнема наистина много време и те ангажира с много телефонни разговори. Ако си сметнеш после минутите, както и горивото, да не говорим за почерпките, защото всяка една среща е кафе, сокче, биричка... и разбира се ТИ плащаш, иначе шарана няма да клъвне... накрая разбираш, че изгодният бизнес излиза ПРЕЗ НОСА
            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

И претендираш, че си бизнес партньор и инвеститор с тези нулеви знания ?!?
              Знам, че повечето БП сте с такива познания за бизнеса и паричните потоци, счетоводство финанси и т.н., но за сметка на това сте с някакво невероятно самочувствие базирано на ....фантазии.

Коментар

Но стратегията на компанията за 20 години напред включва дейност на всички континенти и един милиярд потребители. Ако постигнем целта си, в което не се и съмнявам, мога спокойно да мисля че след 20 години, поне 200-300 хиляди българина ще са си изплатили вече колите БМВ.
                Да, да имаш най-накрая 20-годишно БМВ, което си изплатил напълно несъмнено е белег за супер-успешен бизнес По-добре се покрийте - от "приятелите" ми всички, които са се опитали да са ме зарибят с тия СКИ съм ги разкарал. В крайна сметка, човек трябва да се обгражда с интелигентни хора.

Коментар

Ко речи,ко?
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ама милионерка ше ставаш нали, точно такива глупаци като тебе търси пастора. А за жалост в Бг, глупендерите сте мнозинство вече.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Да бе вие как я виждате да печелите от необятните азиатски пазари ако вече сте си запълнили структурата с бедни българчета кандидат милионерчета които си броят стотинките в шанаджийските ви търговски обекти-партньори. Ами нали за да печелиш от даден китайски БП трябва ти да си го вкарала. Ти познаваш ли китайци които да инвестират под теб в структурата ти?

Коментар

• Ти това... наистина ли го вярваш

Лично аз си мисля, че скоро ще влезе закон, който ще ококошари всякакви фараони...

Освен това няколко пъти казах да си погледнете договорите и да си сметнете вероятността да печелите до 6 нива надолу...

За да печелиш от... Бангладеш например, то ти задължително трябва да вкараш човек под теб, който да е от там... или поне някой под теб, но не повече от 3-то ниво...

Иначе ще броиш само стотинки...
                        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kir4u Разгледай мнение
                          Това с BMWтата не го разбирам. От малък работя. В момента имам що годе хубава работа. Никога и през ум не ми е минавало, че бих могъл да изплащам такава кола на лизинг. Изплатих що годе хубава кола Форд Фокус стария модел, но с всички екстри, за мен това е като космически кораб, много съм доволен, но колата струваше 35 000 и ме озори. Кажете ми как от SCI клиентска или бизнес платформа може да се поддържа месечен паричен приход за да се покриват вноските на кола, която струва над 80 000. От къде идват парите? Всеки лев, който отива в нечий джоб на компанията е даден преди това от някой друг член на компанията. Дори и процента от потреблението в дълбочина(най-печелившият им бонус, но и най-трудният за постигане, защото има изисквания) пак е върху пари които някой от компанията някъде е изхарчил. Значи тези 5цифрени бонуси на някои светли братя всъщност са вашите пари Анна, както и парите на хората, които вие сте накарали да станат част от това. Тук няма фирмена печалба, има облагодетелстване на едни светли братя за сметка на други по-низши и глупави братя.

В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            @Анна, аз пак да попитам за ГФО-то, че все ище на рзбирам къде са нематериалните активи. Ще получа ли отговор, къде е заведен великия софтуер, който толкова хвали пастора?!
                            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Това с BMWтата не го разбирам. От малък работя. В момента имам що годе хубава работа. Никога и през ум не ми е минавало, че бих могъл да изплащам такава кола на лизинг. Изплатих що годе хубава кола Форд Фокус стария модел, но с всички екстри, за мен това е като космически кораб, много съм доволен, но колата струваше 35 000 и ме озори. Кажете ми как от SCI клиентска или бизнес платформа може да се поддържа месечен паричен приход за да се покриват вноските на кола, която струва над 80 000. От къде идват парите? Всеки лев, който отива в нечий джоб на компанията е даден преди това от някой друг член на компанията. Дори и процента от потреблението в дълбочина(най-печелившият им бонус, но и най-трудният за постигане, защото има изисквания) пак е върху пари които някой от компанията някъде е изхарчил. Значи тези 5цифрени бонуси на някои светли братя всъщност са вашите пари Анна, както и парите на хората, които вие сте накарали да станат част от това. Тук няма фирмена печалба, има облагодетелстване на едни светли братя за сметка на други по-низши и глупави братя.
                              Last edited by Kir4u; 03.07.2013, 13:15.

Коментар

• Значи ето и малко от другата фирмичка на пастора "Булбакс" от търговския.

thanks to един приятел

Номер на акт за назначаване на вещи лица: /
                                Описание: ПРИНТЕР SAMSUNG - CLP-500 N
                                Стойност: 475 лв.
                                Описание: КАНАЛНА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА И ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА
                                Стойност: 8887 лв.
                                Описание: ДРЕХИ- 0 166, 93 КГ.
                                Стойност: 1080 лв.
                                Описание: ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА-19, 16 КГ.
                                Стойност: 102 лв.
                                Описание: ЯКЕТА-2, 16КГ.
                                Стойност: 8 лв.
                                Описание: ШАЛОВЕ-0, 84 КГ.
                                Стойност: 5 лв.
                                Описание: ДОМАКИНСКИ МИКС - 0, 120 КГ.
                                Стойност: 1 лв.
                                Описание: ПЛАТОВЕ 0 0.40КГ.
                                Стойност: 1 лв.
                                Описание: КАРТИЧКИ -345 БР.
                                Стойност: 138 лв.
                                Описание: ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ДРЕХИ - НАЙС ЕНД ФЛЪФИ-59БР.ПО 3, 79Л.БР.
                                Стойност: 234 лв.
                                Описание: ПРЕПАРАТ ЗА ПЕТНА ЕКСТРА ИЗИ-СПРЕЙ 591 БР.ПО 0, 650МЛ./БР.
                                Стойност: 775 лв.
                                Описание: ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЕКСТРА ЛИКУИД-573 БР.ПО 1, 89Л./БР.
                                Стойност: 1562 лв.
                                Описание: ПРАХ ЗА ПРАНЕ - ЕКСТРА-364 БР.ПО 3КГ.8БР.
                                Стойност: 1478 лв.
                                Описание: ПРАХ ЗА ПРАНЕ - ЕКСТРА МАУНТИН-281 БР.ПО 3КГ./БР.
                                Стойност: 11450 лв.
                                Описание: ПРАХ ЗА ПРАНЕ С БЕЛИНА ЕКСТРА КЛАСИК-479БР.ПО 3КГ./БР.
                                Стойност: 1945 лв.
                                Описание: ГЕЛ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА КРИСТАЛ-350 БР.ПО 2, 4КГ.БР.
                                Стойност: 1393 лв.
                                Описание: ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ДРЕХИ - НАЙС ЕНД ФЛЪФИ-566 БР.ПО 1, 89Л.БР.
                                Стойност: 1523 лв.
                                Описание: ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ДРЕХИ - НАЙС ЕНД ФЛЪФИ-218БР.ПО 3, 78 Л.БР.
                                Стойност: 903 лв.
                                Описание: ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ С БЕЛИНА ЕКСТРА ЛИКУИД-589 БР.ПО 1, 89Л/БР.
                                Стойност: 1630 лв.
                                Описание: ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ -1534БР.ПО 3, 79 Л/БР.ЕКСТРА ЛИКУИД
                                Стойност: 6080 лв.
                                Описание: БЕЛИНА ЕКСТРА ИЗИ-173БР.ПО 2, 95Л/БР.
                                Стойност: 732 лв.
                                Описание: ПРЕПАРАТ ЗА ПЕТНА ЕСКТРА ИЗИ-1140БР.ПО 0, 34КГ./БР.
                                Стойност: 1621 лв.
                                Описание: ПРЕПАРАТ ЗА ФУРНА-СПРЕЙ ФАБУЛЪС-859БР.ПО 0, 34 МЛ./БР.
                                Стойност: 1067 лв.
                                Описание: АРОМАТИЗИРАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА СУШИЛНА МАШИНА НАЙС ЕНД ФЛЪФИ-64065 БР.
                                Стойност: 3320 лв.
                                201

Коментар

Working...
                                X