IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Роботска история...като им видиш обектите за картата с отстъпки и всичко ще ти се изясни. Колкото до бмв-та - не е лошо да се знае, че никога не става твое...могат да си го вземат по всяко време, ако резултатите не са такива, каквито искат (вярвайте ми не са лесни за постигане - изискват се много рибки). Освен всичко това, след като влезеш в схемата трябва да продаваш по 2 карти на месец (100 лв.), за да останеш в играта - доста хора ги купуват просто така и ги дават на приятели...защото желаещите не са се наредили на опашка да си купят карта с отстъпка за квартален магазин за автомобилни бои или нещо подобно. Препоръчвам спазването на сериозна дистанция към SCI - в противен случай вероятността да съжалявате е доста голяма...

Коментар

• Първоначално изпратено от ZAREV-CORPORATION Разгледай мнение
      Благодаря Бертрам.

"Във връзка с навлизането на групата във България, търсим нови бизнес партньори"
      Тази група от къде идва, за да навлезне във България?
      До колкото знам, съдружниците са закупили продукта от САЩ (Лас Вегас) и са инвестирали милиони за да имат възможността да го интегрират във България.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Попаднах на тази обява http://www.zele.bg/view.php?id=309930
        Не съм чел темата.
        Някой може ли да ми даде референции че наистина се печели добре?
        Аз няма да ти давам референции. Само ще те съветвам:
        - Трябва ли да се доверяваш на анонимно потребители във форум, които нямат 3К. да инвестират в един прост бизнес пакет?!
        - Защо мислиш се правят презентации в Шератон, Кемпински и тн., на които присъстват по 1000 човека и където можеш да си зададеш всички въпроси на отбрани питиета и хапки? Въпроси директно на създателите на продукта.
        - За печалби...ами погледни паркинга пред хотела по време на такива събития, разпитай хората вътре за доходността която реализират.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Не съм чел темата.
          Звънни им директно на телефона

0878463243

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            от евангелистка пловдивска църква ...явно го броят за чужбина

Коментар

• Даваш 3 бинки ,и получаваш планински въздух под налягане във красива опаковка с панделка , следват едни обещания за превземане на пазарите във цялото и всички останали земни кълбета ,започваш да сънуваш бмв пета шеста и седма серия ,в главата ти се завихрят едни милионища ,екзотични почивки ,русокоси цицобомбести мадами ,с една дума много гот докато се събудиш ,От там насетне предстои едно яко почесване по врата ,и не само там

Коментар

Благодаря Бертрам.

"Във връзка с навлизането на групата във България, търсим нови бизнес партньори"
                от евангелистка пловдивска църква ...явно го броят за чужбина
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Благодаря Бертрам.

Коментар

Не искам да зарибявам никого.
                    Въпроса ми е ако инвестирам 3000лв. колкото пише в обявата, каква възвращаемост мога да очаквам? Къде се инвестират тези средства?
                    Някой може ли да ми каже, предпочитам някой който е вътре и от кухнята да ме информира. Благодаря предварително!
                    чиста схема даваш 3000, за да имаш 'правото' да водиш други, които да дават и те по 3000... от които взимаш %.

отделно се продават едни карти, които са за парлама ако трябва да сме точни...дохода идва от канарчетата дето ще излъжеш да станат партньори.

поздрави

Коментар

Не искам да зарибявам никого.
                      Въпроса ми е ако инвестирам 3000лв. колкото пише в обявата, каква възвращаемост мога да очаквам? Къде се инвестират тези средства?
                      Някой може ли да ми каже, предпочитам някой който е вътре и от кухнята да ме информира. Благодаря предварително!
                      Ти не ги инвестираш.. Ами ги даваш и в замяна получаваш пастир...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Не искам да зарибявам никого.

Коментар

Не съм чел темата.
                          от измама се печели... стига да имаш следните условия :
                          1. липса на морал
                          2. незарибени приятели и близки (първите жертви)
                          3. да не се е разчуло, че тия са непирамида - несекта

прецени си и действай

Коментар

• Попаднах на тази обява http://www.zele.bg/view.php?id=309930
                            Не съм чел темата.

Коментар

• Господа, вече омръзвате с тази завист. Как може от 20 000 картодържатели никой да не се е оплакал според вас? Оставете хората да си правят бизнеса.
                              В същото време аз пък казвам че борсата е Пирамида и вие сте фароните дето зарибявате тук като пишете за индекси, прогнози и тн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Казал е на хората ако искате да успеем трябва да повярвате в идеята.

Навремето имах един началник,който казваше:"Хайде да започваме да работите...".....
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X