@Анна, аз пак да попитам за ГФО-то, че все ище на рзбирам къде са нематериалните активи. Ще получа ли отговор, къде е заведен великия софтуер, който толкова хвали пастора?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеАко се наложи да се защитава страната ни, разбира се че ние ще сме първите редове на полка.
Сега времената са други. Ботев се е борил за физическа независимост на хората, а ние за финансова такава, тоест целта ни е една и съща, просто методите които използваме са различни.
Ставаше въпрос за хора от България, с решителна мотивация да помагат на всички българи по всякакъв възможен начинОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Разбирам някои от хората, които се включват.
Те се надяват да са от онези "малкото", които ще приберат парите на многото под тях.
Факт е, че има успели. Няма как да няма успели, иначе няма да работи схемата. Процента е едноцифрено число, на тези, които им върви математиката може да го сметнат...
Но на каква цена...Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеПак казвам:
ТОВА НЕ Е БИЗНЕС, а финансова схема за предвижване на пари от много хора към много по малко...
Всичко това води до ОБЕДНЯВАНЕ на структурата като цяло за сметка на бързото забогатяване на единици.
Няма успех за всеки, който се включи, такъв филм няма!
Коментар
-
Пак казвам:
ТОВА НЕ Е БИЗНЕС, а финансова схема за предвижване на пари от много хора към много по малко...
Всичко това води до ОБЕДНЯВАНЕ на структурата като цяло за сметка на бързото забогатяване на единици.
Няма успех за всеки, който се включи, такъв филм няма!Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеПърво не съм ти кака! Ако съдя по ника ти, по скоро трябва да ти казвам татко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеАко се наложи да се защитава страната ни, разбира се че ние ще сме първите редове на полка.
Сега времената са други. Ботев се е борил за физическа независимост на хората, а ние за финансова такава, тоест целта ни е една и съща, просто методите които използваме са различни.
В една структура в която парите идват от готови пари няма нищо различно от една обикновенна пирамида.
Пък сравнение между търгаши които местят пари от джоб в джоб с Ботев изглежда доста зомбирано.Last edited by shpono; 03.07.2013, 09:33.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКака, вия кога ще се хвърлите в смъртна битка с врага? Сравнявате се с Ботев, та той се е борил за твоята и моята свобода,......... за нашата свобода. Имай малко срам и не сравнявай вашата организация с делото на Ботев.
Сега времената са други. Ботев се е борил за физическа независимост на хората, а ние за финансова такава, тоест целта ни е една и съща, просто методите които използваме са различни.В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеКакче, понеже се сравняваш с други хораи то неподходящо, аз пък се сещам за Хитлер, Пол Пот, Милошевич- те пък са хвърлили милиони в бедствие, мизерия, смърт и страдания...
.Да не би и стихове да пишеш
или да говориш с извънземните
Първо не съм ти кака! Ако съдя по ника ти, по скоро трябва да ти казвам татко.
Второ: Ставаше въпрос за хора от България, с решителна мотивация да помагат на всички българи по всякакъв възможен начин, за най-дълъг период от време.
Говорим за положителни личности в живота ни, които ни вдъхновяват да живеем и разгръщаме творческия си потенциал.В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеКакче, понеже се сравняваш с други хораи то неподходящо, аз пък се сещам за Хитлер, Пол Пот, Милошевич- те пък са хвърлили милиони в бедствие, мизерия, смърт и страдания...
.Да не би и стихове да пишеш
или да говориш с извънземните
Last edited by noker; 03.07.2013, 09:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеДайте пример с друг човек, който да е запалил сърцата на 30 000 човека?
Ботев го предложих защото е удачно, тогава е ставало въпрос за освобождението на България и въпреки това този доблестен и смел човек не е могъл да събере голяма чета, даже има история, не знам дали е вярна, но се говори че Ботев го застрелва най-добрия му приятел, в момента в който вижда че Христо Ботев е влязъл в жестока депресия защото не може да събуди българина за освобождение! Просто Ботев влезнал в местната кръчма и заплакал, казал " за това ли се борихме толкова години, за едни хора които предпочитат да пиянстват, вместо да участват във великата ни кауза" !
Толкова от мен, утре е наситен работен ден с много бизнес срещи!
Приятна нощ господа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакви са били тези простотии.....
Не можеше ли по-нагледно....
Кацнал на върха на една пирамида.
Сега знам от къде са взели името на Ана от рекламата на СЦИ.
Коментар
Коментар