Първоначално изпратено от rururu
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеАми BMW-тата, макар и здрави коли, също се нуждаят от резервни части или поне от аксесоари. Какво пречи да се произвеждат в нашите заводи. Ето например във ВМЗ Сопот. Ако примерно има 1 милион раздадени BMW-та, това са 4 милиона лети джанти . на всяка джанта по 5 болта... 20 милиона - по 5 лева - ето ти 100 милиона само от болтове, да не говорим за чистачки, крушки за фарове ...
Но някои хора не мислят за икономиката на България, ами само как да напълнят собствения си джоб използвайки наивността на Наивниците, играещи на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСега пък, реалната икономика ще раздвижват
Но някои хора не мислят за икономиката на България, ами само как да напълнят собствения си джоб използвайки наивността на Наивниците, играещи на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСега пък, реалната икономика ще раздвижватАбе вие имате ли на идея как се изкарват 3000 лева печалба в реалната икономика????
Що не дойдете да ми го пораздвижите малко за 100 лева и да го умножите по 30, да видите как се вадят 3000 лева
Баси малоумниците. Давайте си парите като искате. Аз приключвам с тази тема.
Коментар
-
Предлагам всички българи да станем БП и да почнем да си продаваме по 2 карти един на друг !
Тогава производителността на икономиката ни ще бъде първа в ЕС, съответно по БВП на глава от населението ще сме първи. Паралелно с товатова правителството фиксира минималната месечна работна заплата на 100 000лв., за да се пребори с бедността и престъпността. ББ забранява болестите и нещастието със закон !
Естествено и затваряме границите за всички великобританци, които бягат към нашата държава-рай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеТова, което имам предвид, е - за да си "АКТИВЕН" трябва да отчиташ минимален оборот от 100 лв. месечно. В противен случай няма бонуси и т.н.Трябва да продадеш 2 карти за месеца. Май това има предвид
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Сега пък, реалната икономика ще раздвижватАбе вие имате ли на идея как се изкарват 3000 лева печалба в реалната икономика????
Що не дойдете да ми го пораздвижите малко за 100 лева и да го умножите по 30, да видите как се вадят 3000 лева
Баси малоумниците. Давайте си парите като искате. Аз приключвам с тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеАми заедно работехме по тази теория преди 5 години, но професорът си присвои всички заслуги и сега теорията носи неговото име.
Не виждам това какво общо има с темата и усилията, които се полагат за раздвижване на националната икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
Ти чувал ли си за теорията на чистата акция?... Звучиш ми като да си я измислил точно ти!
Не виждам това какво общо има с темата и усилията, които се полагат за раздвижване на националната икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнениеkavpo po tochno imash predvid
molq da me izvinite za latinicata AMA obivam vreme s telefona
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеСпоред мен - целта е преди всичко да се раздвижи икономиката на България, да се стимулира потреблението.
А и 1 милиард е дългосрочна цел. Реалистично е да се говори за цифра около половин милиард в рамките на 6 до 9 месеца. Във всеки случай си прав, че 2 карти са малко, но нека бъдем реалисти.
Ти чувал ли си за теорията на чистата акция?... Звучиш ми като да си я измислил точно ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко искаме да постигнем целите си, 1 милиард потребители, трябва не по 2, а по 20 карти месечно да раздаваме.
А и 1 милиард е дългосрочна цел. Реалистично е да се говори за цифра около половин милиард в рамките на 6 до 9 месеца. Във всеки случай си прав, че 2 карти са малко, но нека бъдем реалисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеслед като влезеш в схемата трябва да продаваш по 2 карти на месец (100 лв.), за да останеш в играта ...
molq da me izvinite za latinicata AMA obivam vreme s telefonaSCI Пазарува и печели
Повече информация на: http://info.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZAREV-CORPORATION Разгледай мнениеНе искам да зарибявам никого.
Въпроса ми е ако инвестирам 3000лв. колкото пише в обявата, каква възвращаемост мога да очаквам? Къде се инвестират тези средства?
Някой може ли да ми каже, предпочитам някой който е вътре и от кухнята да ме информира. Благодаря предварително!Last edited by MLM in bulgaria; 30.01.2013, 16:01.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
Коментар