IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
    Ами BMW-тата, макар и здрави коли, също се нуждаят от резервни части или поне от аксесоари. Какво пречи да се произвеждат в нашите заводи. Ето например във ВМЗ Сопот. Ако примерно има 1 милион раздадени BMW-та, това са 4 милиона лети джанти . на всяка джанта по 5 болта... 20 милиона - по 5 лева - ето ти 100 милиона само от болтове, да не говорим за чистачки, крушки за фарове ...
    Но някои хора не мислят за икономиката на България, ами само как да напълнят собствения си джоб използвайки наивността на Наивниците, играещи на БФБ....
    Каро, ти ли си бе, де се загуби бе човек?
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ами BMW-тата, макар и здрави коли, също се нуждаят от резервни части или поне от аксесоари. Какво пречи да се произвеждат в нашите заводи. Ето например във ВМЗ Сопот. Ако примерно има 1 милион раздадени BMW-та, това са 4 милиона лети джанти . на всяка джанта по 5 болта... 20 милиона - по 5 лева - ето ти 100 милиона само от болтове, да не говорим за чистачки, крушки за фарове ...
      Но някои хора не мислят за икономиката на България, ами само как да напълнят собствения си джоб използвайки наивността на Наивниците, играещи на БФБ....
      Гледал ли си хубавият български филм "Кит"......и ти в тая посока отиваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Сега пък, реалната икономика ще раздвижват

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Сега пък, реалната икономика ще раздвижват Абе вие имате ли на идея как се изкарват 3000 лева печалба в реалната икономика????
          Що не дойдете да ми го пораздвижите малко за 100 лева и да го умножите по 30, да видите как се вадят 3000 лева
          Баси малоумниците. Давайте си парите като искате. Аз приключвам с тази тема.
          Чак пък така да им се връзваш на тия дебиляги. Не трябва да приключваш темата, защото заради теб, бертрам и още няколко човека (за което искрено ви се радвам), съм сигурна,че доста хора са се отказали да станат донори на тая измишльотина.

Коментар

• Предлагам всички българи да станем БП и да почнем да си продаваме по 2 карти един на друг !
            Тогава производителността на икономиката ни ще бъде първа в ЕС, съответно по БВП на глава от населението ще сме първи. Паралелно с товатова правителството фиксира минималната месечна работна заплата на 100 000лв., за да се пребори с бедността и престъпността. ББ забранява болестите и нещастието със закон !
            Естествено и затваряме границите за всички великобританци, които бягат към нашата държава-рай

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
              Това, което имам предвид, е - за да си "АКТИВЕН" трябва да отчиташ минимален оборот от 100 лв. месечно. В противен случай няма бонуси и т.н.
              T.e. ако не работиш няма да ядеш Трябва да продадеш 2 карти за месеца. Май това има предвид
              we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Сега пък, реалната икономика ще раздвижват Абе вие имате ли на идея как се изкарват 3000 лева печалба в реалната икономика????
                Що не дойдете да ми го пораздвижите малко за 100 лева и да го умножите по 30, да видите как се вадят 3000 лева
                Баси малоумниците. Давайте си парите като искате. Аз приключвам с тази тема.

Коментар

Ами заедно работехме по тази теория преди 5 години, но професорът си присвои всички заслуги и сега теорията носи неговото име.

Не виждам това какво общо има с темата и усилията, които се полагат за раздвижване на националната икономика.
                  Брей,ама ти си бил на проф.Каро асистент?Поклон!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение

Ти чувал ли си за теорията на чистата акция?... Звучиш ми като да си я измислил точно ти!
                    Ами заедно работехме по тази теория преди 5 години, но професорът си присвои всички заслуги и сега теорията носи неговото име.

Не виждам това какво общо има с темата и усилията, които се полагат за раздвижване на националната икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                      kavpo po tochno imash predvid

molq da me izvinite za latinicata AMA obivam vreme s telefona
                      Това, което имам предвид, е - за да си "АКТИВЕН" трябва да отчиташ минимален оборот от 100 лв. месечно. В противен случай няма бонуси и т.н.

Коментар

Според мен - целта е преди всичко да се раздвижи икономиката на България, да се стимулира потреблението.

А и 1 милиард е дългосрочна цел. Реалистично е да се говори за цифра около половин милиард в рамките на 6 до 9 месеца. Във всеки случай си прав, че 2 карти са малко, но нека бъдем реалисти.

Ти чувал ли си за теорията на чистата акция?... Звучиш ми като да си я измислил точно ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Ако искаме да постигнем целите си, 1 милиард потребители, трябва не по 2, а по 20 карти месечно да раздаваме.
                          Според мен - целта е преди всичко да се раздвижи икономиката на България, да се стимулира потреблението.

А и 1 милиард е дългосрочна цел. Реалистично е да се говори за цифра около половин милиард в рамките на 6 до 9 месеца. Във всеки случай си прав, че 2 карти са малко, но нека бъдем реалисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                            след като влезеш в схемата трябва да продаваш по 2 карти на месец (100 лв.), за да останеш в играта ...
                            kavpo po tochno imash predvid

molq da me izvinite za latinicata AMA obivam vreme s telefona
                            SCI Пазарува и печели
                            Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от ZAREV-CORPORATION Разгледай мнение
                              Не искам да зарибявам никого.
                              Въпроса ми е ако инвестирам 3000лв. колкото пише в обявата, каква възвращаемост мога да очаквам? Къде се инвестират тези средства?
                              Някой може ли да ми каже, предпочитам някой който е вътре и от кухнята да ме информира. Благодаря предварително!
                              когато си закупиш бизнес пакета, започваш да изграждаш мрежа от потребители и мрежа от търговци. Потребителите пазаруват от търговците със сейв кард. Ти получаваш неограничен комисион от мрежата си, която трябва сам да изградиш. Времето зависи от теб, как и кога ще си изградиш мрежата, за възвращаемост също зависи от теб. Може да е никаква, ако не правиш нищо, може да е много ако бачкаш много. Целта е да изградиш голяма мрежа от потребители, които пазаруват и търговци, които с предварителна договорка дават различни отстъпки.
                              Last edited by MLM in bulgaria; 30.01.2013, 16:01.
                              we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Ако искаме да постигнем целите си, 1 милиард потребители, трябва не по 2, а по 20 карти месечно да раздаваме.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X