IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не се кахъри
    Някой е отмъстил за теб
    Какви са били тези простотии.....
    Не можеше ли по-нагледно....
    Кацнал на върха на една пирамида

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
      Много ми е любопитно да разбера какви хора пишат тук?!
      Наблюдението ми до момента е:
      1. Бедни студенти
      2. Хора без работа
      3. Държавни чиновници
      4. Песимисти
      5. Нереализирани пиари...
      6. Интернет лумпени, алкохолици, наркомани, хазартни типове и други ора, които са слепи да прогледнат и да видят бъдещето на SCI и т.н.
      7. Злобни гейове
      Забрави група 8, твойта група, промити египтяни, кандидат милионери де след някой месец ще реват в господари на ефира как са ги завлекли.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Дайте пример с друг човек, който да е запалил сърцата на 30 000 човека?
        ...
        Толкова от мен, утре е наситен работен ден с много бизнес срещи!
        Всеки добър футболист, драга моя, който и да вземеш... например

Обаче това за наситеният работен ден и многото бизнес срещи как ли ти влиза "напреко" думите за 2-та работни часа в седмицата, не знам...

Като казвам, че не сте се научили да лъжите като Пасторчето... вярвайте ми
        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Много молим! Наистина.

Нека си останем в духа на хиперболата /милионерите ми те/ и иронията /страхотните ми те/.
          Дайте пример с друг човек, който да е запалил сърцата на 30 000 човека?
          Ботев го предложих защото е удачно, тогава е ставало въпрос за освобождението на България и въпреки това този доблестен и смел човек не е могъл да събере голяма чета, даже има история, не знам дали е вярна, но се говори че Ботев го застрелва най-добрия му приятел, в момента в който вижда че Христо Ботев е влязъл в жестока депресия защото не може да събуди българина за освобождение! Просто Ботев влезнал в местната кръчма и заплакал, казал " за това ли се борихме толкова години, за едни хора които предпочитат да пиянстват, вместо да участват във великата ни кауза" !
          Толкова от мен, утре е наситен работен ден с много бизнес срещи!
          Приятна нощ господа!
          В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
            п.с.А,и Ботев ако обичаш не го меси!
            Много молим! Наистина.

Нека си останем в духа на хиперболата /милионерите ми те/ и иронията /страхотните ми те/.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Прав (си) сте,БОЛИ МЕ ....сайдера....,

Всеки има глава на раменете си да решава къде ще загуби някакви пари.Не ме бърка кой и как.Не разбирам защо трябва да се съобразявам с мнението на някой(никой),относно лошия му вкус.Или не трябва да имам мнение?
              Дали съм "злобен гей","обикновен педерас" или нещо друго....,бих ти отговорил по един друг начин.Но.......

Стегни се малко,нали претендираш ,че си НЯШТУ...Не падай толкова ниско.

п.с.А,и Ботев ако обичаш не го меси!

Коментар

• Добре дошъл обратно доХторе... !!!!
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Абе дофтуре, земи си един нормален спелчекър бе човек!!! Така цялата интилигенция излиза през свирката
                  Не съм доктор! И знам перфектно български език, просто в бързината се получават грешки, когато пиша тук, във фейсбук, скайп и още няколко форума.
                  В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Вас ви боли, но незнам защо се напъвате тук да раждате сензаци...
                    Когато създадете мрежа от 30 000 подръжници, максимално мотивирани умни, красиви и интилигетни хора, тогава ще имате право да задавате въпроси и да иронизирате.
                    И забележете 30 000 само за три години.
                    За сравнение Христо Ботев с години е набирал четници, и едва стотина човека са му се доверили, а той все пак е бил свръх човек.
                    Абе дофтуре, земи си един нормален спелчекър бе човек!!! Така цялата интилигенция излиза през свирката

Коментар

Боли ли?

Май е болно местото.
                      Вас ви боли, но незнам защо се напъвате тук да раждате сензаци...
                      Когато създадете мрежа от 30 000 подръжници, максимално мотивирани умни, красиви и интилигетни хора, тогава ще имате право да задавате въпроси и да иронизирате.
                      И забележете 30 000 само за три години.
                      За сравнение Христо Ботев с години е набирал четници, и едва стотина човека са му се доверили, а той все пак е бил свръх човек.

Коментар

• Боли ли?

Май е болно местото.

Коментар

М
                          7. Злобни гейове
                          Щоооо, има и обикновени педерасти

Коментар

Има тайна, заповядай на представяне на продукта в столицата ни, и ще ти обясна лично.
                            Анкееее, анке, анке...... Нещо ми се обеснАваш, ама аз по млади фусти не ходА. Абе, как е правилно? ХодЪ или ХодА
                            Дофтуре, ти ли си бре? Да не се хабЪ напразно

Коментар

Верно е уникален,как ви е навъртял -не е истина

Правилно си мислих,че следващия "типаж" ще е жена.
                              Много ми е любопитно да разбера какви хора пишат тук?!
                              Наблюдението ми до момента е:
                              1. Бедни студенти
                              2. Хора без работа
                              3. Държавни чиновници
                              4. Песимисти
                              5. Нереализирани пиари...
                              6. Интернет лумпени, алкохолици, наркомани, хазартни типове и други ора, които са слепи да прогледнат и да видят бъдещето на SCI и т.н.
                              7. Злобни гейове

Коментар

А защо го обесихте?
                                Има тайна, заповядай на представяне на продукта в столицата ни, и ще ти обясна лично.

Коментар

Working...
                                X