If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Завеждаш дело. Щом е продукт трябва да има възможност за рекламация. Минималният срок, в който може да се предяви рекламация по БГ законодателство е 2 години
Опитвам се да излезна по някакъв начин от тази инвестиция, моля да ми помогнете макар и със загуба от50%
Завеждаш дело. Щом е продукт трябва да има възможност за рекламация. Минималният срок, в който може да се предяви рекламация по БГ законодателство е 2 години
Господине, ако дойдете на едно представяне на продукта ви обещавам че ще си промените коренно мнението за нас.
Много ми е любопитно да разбера какви хора пишат тук?!
Наблюдението ми до момента е:
1. Бедни студенти
2. Хора без работа
3. Държавни чиновници
4. Песимисти
5. Нереализирани пиари...
Моля добавете...
Интернет лумпени, алкохолици, наркомани, хазартни типове и други ора, които са слепи да прогледнат и да видят бъдещето на SCI и т.н.
Между другото вече веднъж ме зарибяваха с вашата схема... По принцип винаги изслушвам всичко до край. Общо взето 30 мин. ми се обясняваше как е трябвало да привличам партньори и видиш ли за един месец съм щял да си избия парите и после 4 цифрени доходи на месец и то пасивни... Еххх ама как звучи "пасивен доход"
Та изслушах ги тези две девойки, които искаха да ме направят финансово независим... и после подробно им обясних как и защо са гризнали дръвцето, а те ми се обидиха и си тръгнаха...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар