IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Толкова си се запознал значи!

Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
    същата история, проучвах ги, както проучих също и типкарт. Хора запознати с сци, решили да се отделят и да правят същото. Такси има и за карта и за партньорство.
    Такса за партньорство няма! Прочети често задавани въпроси тук: https://cartabene.bg/bg/faq

А и като ги гледам имат много корави партньори: https://cartabene.bg/bg/partniori ,
    а не смешни квартални магазинчета като на sci.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов

Как ще се смея на тази тема, когато нашите бизнес партньори след 5-10г.г. ще си клатят краката с дългокраки домениканки на остров Бора Бора, и ще се чудят къде да реинвестират и да си харчат парите.
      :
      Като се изключи, че разстоянието между Доминиканска република и Бора Бора е около 8000 километра, но ти няма от къде да го знаеш.... Явно и никога не си се срещал с богати хора, забогатели от собствен бизнес. Нямаш си на идея колко много работят Да, ходят за по седмица на такива места, но останалото е работа, много работа

Коментар

• Бре, вие още не фалиргахте ли? Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от in1616 Разгледай мнение
          Струва ми се, че с бъркаш малко, а може и да не се изразяваш правилно. Не всеки има правата да се договаря с търговците!!!
          но ти примерно, който да речем си от ауторизираните хора , едва ли ще откажеш среща с хора, които аз познавам и имат да речем бензиностанция да се договаряш
          Така , че тук всеки използва максимума си контакти дали за обекти, дали за клиенти, дали за бизнес партньори )))
          Естествено, че договорките не могат да ги правят новодошлите, това го разбирам
          Last edited by MLM in bulgaria; 31.01.2013, 03:41.
          we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от in1616 Разгледай мнение
            Струва ми се, че с бъркаш малко, а може и да не се изразяваш правилно. Не всеки има правата да се договаря с търговците!!!
            Именно само тея къде си платят сумичката от 600 до 3000лв ( и ставаш бизнесменнн) в зависимост колко си клъвнал

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
              когато си закупиш бизнес пакета, започваш да изграждаш мрежа от потребители и мрежа от търговци. Потребителите пазаруват от търговците със сейв кард. Ти получаваш неограничен комисион от мрежата си, която трябва сам да изградиш. Времето зависи от теб, как и кога ще си изградиш мрежата, за възвращаемост също зависи от теб. Може да е никаква, ако не правиш нищо, може да е много ако бачкаш много. Целта е да изградиш голяма мрежа от потребители, които пазаруват и търговци, които с предварителна договорка дават различни отстъпки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                Ако са пирамида, не би трябвало да се рекламират по медийте нали?

http://ofertiko.com/5153
                Не е така.. рекламата няма общо тази пирамидка не е като онази където се пее в една мазна чалга тя си е легална но идеята е пирамидална в крайна сметка тя не може да расте безкрайно което е логично и в този момент сметките на най-ниското ниво рибки няма да излезнат те няма да могат да карат БМВенца не могат да намерят други рибки и остава варианта да си ползват картичките със здраве за отстъпчици а по-горните да правят папо но това е бест кейс другия вариант е половината от рибките без бмв да си метнат картите в чекмеджетата и седи гледай за няколко месеца как ще се изравни с земята тая пирамидка не мога да се нарадвам на простотията особенно на тая снимка в Кемпински където са ги наредили колите пред хайваните и те точат лиги

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  До колкото знам, съдружниците са закупили продукта от САЩ (Лас Вегас) и са инвестирали милиони за да имат възможността да го интегрират във България.

Драги ми смехурко ще отговоря просто на простото мнение 1во българин с милиони не може да плати за тая проста схема наречена scam навънка трябва да си много тъп за да го направиш 2ро защо този тарикат не е разви тази схема извън БГ където риби бол или е патриот нашите риби по-добре кълват 3то защо не си развие мрежата като наеме хора с тези милиони да им дава заплата и далаверата ще е на 100% за него 4то защо няма една голяма верига магазини или бензиностанции които да работят с тях аз ще ти отговоря щото няма балъци с пари да им се вържат само мишки с по някой друг лев мойто лично мнение е че след 1-2 години тая пирамидка ще залезе поради слабия интерес на българина

Коментар

• Първоначално изпратено от mitashki72 Разгледай мнение
                    Можеш само да си потребител?
                    ????? в смисъл ?
                    we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Ако са пирамида, не би трябвало да се рекламират по медийте нали?

http://ofertiko.com/5153
                      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Можеш само да си потребител?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Какво прекрасно предложение. Ако имаш желание и възможност, кажи пред кое кино и в колко часа в неделя ще ме чакаш......ще ме познаеш по елегантния костюм.
                            Чудесно - ти ще ме познаеш по елегантното БеЕмВе и тестето карти в горното джобдже на костюма. (Що се отнася до киното - предпологам, че пред това, в което дават "Кит"?)

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
                              За съжаление нямам време за културни мероприятия (ако изключим Планета ейч ди), но идеята да включим всички киносалони в системата с картите и човек да може спокойно да си облече костюма в неделя и да отиде на кино, знаейки, че ще получи 10% отстъпка ми харесва. Поздравления Ирена, ако искаш след киното можем да пием по кафе - знам едно заведение на близо, където с нашите две карти ще ни излезе без пари!
                              Какво прекрасно предложение. Ако имаш желание и възможност, кажи пред кое кино и в колко часа в неделя ще ме чакаш......ще ме познаеш по елегантния костюм.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                                Гледал ли си хубавият български филм "Кит"......и ти в тая посока отиваш.
                                За съжаление нямам време за културни мероприятия (ако изключим Планета ейч ди), но идеята да включим всички киносалони в системата с картите и човек да може спокойно да си облече костюма в неделя и да отиде на кино, знаейки, че ще получи 10% отстъпка ми харесва. Поздравления Ирена, ако искаш след киното можем да пием по кафе - знам едно заведение на близо, където с нашите две карти ще ни излезе без пари!

Коментар

Working...
                                X