IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
    Как си представяте да имате партньорство с големи компании , при положение,че вие търсите обекти с висока надценка,защото реално само тогава може да се даде отстъпка, не виждам как една голяма и развита верига с ниски цени , ще се навие да жертва от печалбата си,за да може да има партньорство с 'мега яка компания' като вас.
    Това са глупости. Ние търсим социално отговорни компании за партньори.
    За това не работим с големите вериги, защото те създават монопол в цените и съответно лошо качество на продуктите и услугите.
    Предпочитаме да подкрепим дребните търговци, като по този начин ще помогнем за създаване на средна класа във България и възможност за разбиване на монополите на големите вериги и в един момент очаквам дори те да фалират, ако поне 50% от Българите ползват картите ни, с които ще пазаруват само във Български магазини.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
      АААААААААААА тоя пост ме сцепи отвсякъде, не очаквах такива мегаломански прояви Не мога да коментирам подробно , започва да ме боли корема от смях !
      Преди 100г. и за Никола Тесла са казвали че е безумец, ненормалник и мегаломан, но и след 10 000г. ще говорят за него, че не се е раждал по-велик ум на планетата, изпреварил времето си с няколко столетия. Алфред Нобел също, Магелан и тн.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Jason_Thorn
        Няма как всеки има право на лично мнение, идеи и възгледи , вече ние избираме дали да го слушаме.

vankera Заблуда е,че търсим обекти само с висока надценка, ако ми дадеш 3-4 дена ще ти дам реален пример с хранителен магазин в Троян.
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Как си представяте да имате партньорство с големи компании , при положение,че вие търсите обекти с висока надценка,защото реално само тогава може да се даде отстъпка, не виждам как една голяма и развита верига с ниски цени , ще се навие да жертва от печалбата си,за да може да има партньорство с 'мега яка компания' като вас.
          Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Ако мога и аз да добавя. Ако в момента някой се заеме да развие китайския пазар, то клиентската общност може да достигне и 700 000 в края на годината, защото е ясно че китайците са най-големите търговци. А ако си представим че след две години имаме 3-4 милиона китайци под шапката си, това означа че нито една световна верига няма да има никакво право да ни отказва да бъде наш партньор и от там на сетне света е нашите крака и за ветната мечта може да бъде постигната, милиарди хора да работят за стотици хиляди Българи! Ние ще станем новата Швейцария в света, защото банките от там ще започнат да ги тук, в Пловдив, София, Варнах, Плевен и др. градове.
            Тогава всеки град ще иска да създава паметници на създателите на тази уникална, извънземно добра идея за бизнес и възкръсване на просперитета на родината ни.
            АААААААААААА тоя пост ме сцепи отвсякъде, не очаквах такива мегаломански прояви Не мога да коментирам подробно , започва да ме боли корема от смях !
            Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Ако мога и аз да добавя. Ако в момента някой се заеме да развие китайския пазар, то клиентската общност може да достигне и 700 000 в края на годината, защото е ясно че китайците са най-големите търговци. А ако си представим че след две години имаме 3-4 милиона китайци под шапката си, това означа че нито една световна верига няма да има никакво право да ни отказва да бъде наш партньор и от там на сетне света е в нашите крака и за ветната мечта може да бъде постигната, милиарди хора да работят за стотици хиляди Българи! Ние ще станем новата Швейцария в света, защото банките от там ще започнат да ги местят тук, в Пловдив, София, Варнах, Плевен и др. градове.
              Тогава всеки град ще иска да създава паметници на създателите на тази уникална, извънземно добра идея за бизнес и възкръсване на просперитета на родината ни.
              Last edited by Черкезов; 15.03.2013, 11:32.

Коментар

• г-н Дочев ми харесва, верно млад фараон е но поведението му е стилно и премерено. Не се подава на провокации и реално си говори доста аргументирано. Вярвам че е по нависочко в египетското общество и едва ли е прос египтянин.

Обаче г-н Дочев. Направи нещо моляте, оня съслек Черкеза да спре да говори глупости тук, то едва ли някой би могъл да го спре, ама яка антиреклама ви прави.

Не че ще ставам Египтянин, ама така отстрани погледнато Черкеза много ви прави сечено
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Sh00tHer Да ще кажа.
                  Реклами в национални медии няма да има и никога не е било планувано да има, мрежовия маркетинг работи на принципа: от уста на уста. "Би обърнал повече внимание на препоръка от приятел от колкото на медиите"

Относно веригите: В момента клиентската общност на SCI представлява 22000 +. А колко минават човека минават през Лукойл за 1 ден?, предполагам повече. Влизането на големи вериги не се ръководи от това колко време сме на пазара а това колко е голяма клиентската общност. В момента в които клиентите наброяват 80000-90000 хил. човека ще започнат воденето на преговори с големите вериги. Дали това ще стане божа работа но имайки в предвид, че клиентската общност на компанията се разраства 4 пъти на година ( това е статистиката за изминалата 2012) . Мога да очаквам, че клиентите ще се достигнат до края на 2013.

Извинявам се за допуснати грешки, но писах този пост набързо в почивката си.
                  Надявам се да съм полезен.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                    dsx500
                    Естествено, че има хора които няма да успеят. Но това е бизнес като всеки друг, не е схема за бързо забогатяване. Има значение твоя подход и твоето отношение към него.
                    Имам приятел който закупи 3-та търговска категория седи вкъщи и играе на компютъра, ще успее ли ? Не и по този начин.

Indipendent Не позволявай на никога да отнема мечтите ти!!!
                    Направи ми услуга: Не слушай мен или съфорумниците. Седни една вечер и отдели 2 часа да се запознаеш със самата индустрия. Ние не измисляме нова икономика, а следваме доказали се принципи.
                    " самата индустрия"

Понеже съм ходил на 2 презентаци ... мога да потвърдя, че само крупни индустриалци имаше събрани

Вашите действително доказани принципи ги е измислил великият индустриалец Понзи преди доста време.

PS Можеш ли да кажеш, какво стана с рекламите в национални медии и включването на голяма търговска верига, които гръмко се обещаваха на презентации преди година и половина ?

Коментар

• Indipendent Касавице, в крайна сметка си видяла на презентациите че има хора които взимат хонорари по 100 - 200 000лв. Защо трябва някой друг да те убеждава, като ги имаш нагледни примерите. Това дали ще си на при успялите или не, зависи изцяло от твоя труд. Без работа няма как да успееш в който и да е бранш.
                      Черкезов

Коментар

• dsx500
                        Естествено, че има хора които няма да успеят. Но това е бизнес като всеки друг, не е схема за бързо забогатяване. Има значение твоя подход и твоето отношение към него.
                        Имам приятел който закупи 3-та търговска категория седи вкъщи и играе на компютъра, ще успее ли ? Не и по този начин.

Indipendent Не позволявай на никога да отнема мечтите ти!!!
                        Направи ми услуга: Не слушай мен или съфорумниците. Седни една вечер и отдели 2 часа да се запознаеш със самата индустрия. Ние не измисляме нова икономика, а следваме доказали се принципи.

Коментар

• Мила госпожице,
                          След като вече сама сте си отговорили, какви кредити дирите ?!

Коментар

• Дохтура, пак са го отървали санитарите нощеска
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                              Относно SCI искам и аз да се включа с една питанка, тъй като в момента имам клиентска регистрация и се чудя дали да не продължа развитието си в компанията.
                              Проблемът обаче е, че имам същите притеснения, които имат повечето й критици.
                              - Първото нещо, което ми направи впечатление в тяхната презентация е, че те твърдят, че възвръщаемостта при инвестицията в техния бизнес и закупуването на тяхното ноу-хау е сигурна поради факта, че притежателя на въпросната Save Card само чрез нея би могъл да си върне парите (3000 лв) след 2-3 години (най-рано), което правело въпросната инвестиция безрискова, с нулев риск! Аз, обаче, твърдя пред тях, като те съответно отричат твърдението ми, че безрискова инвестиция няма и това тяхно твърдение според мен не е коректно, тъй като има не един инвестиционен риск (като инфлационния, например). Та това именно ме наведе на мисълта, че за мен тази инвестиция би била мн рискована, тъй като за да дам такава сума трябва да изтегля заем и съответно да включа и лихвата към своята инвестиция, което увеличава риска! (според мен)
                              - Второто нещо, което за мен е най-голямото притеснение, е именно техният компесационен план, който е изграден единствено върху бизнес платформата, т.е. за да печели един БП той трябва да въвлилча в схемата още БП-ри, което за мен вече е игра на човешки съдби! В тази мрежа от БП-ри не се произвежда нищо, не се предлага нищо, спечелените пари не се реинвестират, а се загубват нагоре по мрежата и се разчита единствено на новите БП-ри за нова печалба и т.н и т.н. Нещо мн страшно за мен забелязах на срещата с лидерите на SCI! Повечето от тях ми казаха, че са бивши адвокати, бизнесмени, хора с най-различни професии, които са зарязали заради работата си в Save Company! Аз смятам, че по този начин ще загубим ефективна и производителна работна ръка (тъй като компанията е с амбицията да се развива много и да привлече още мн БП), защото хората оставят работата си заради ниското заплащане и високото такова в компанията. На този мой въпрос те ми отговориха, че в момента се гради мрежата от БП-ри, след което вече ще има по-голямо търсене на клиентски регистрации, от които да се печели пасивен доход и повече и по-големи търговски обекти също, като съотношението на БП-рите и клиентските регистрации трябва да бъде 5% на 95%. Така изглеждали нещата, защото компанията била все още в началото на развитието си!
                              Много ще съм благодарна ако някой от вас отговори на последния мой въпрос и според вас поредната лъжа ли е това или има смисъл да се влезе в компанията сега?!?
                              Госпожице, според мен силата на страха ви е по-силна от желанието ви да печелите от хилядите потребители под вас.
                              Задайте си въпроса на кого имате доверие, на кого вярвате?!
                              на странични приказки в безплатен и анонимен форум?
                              - на страха си?
                              - или на приятелите ви които са част от фамилията вече?
                              - или на величествени хора като пастор Петров, който иска единствено всички да печелим заедно, по много и да се развиваме вярвайки непрекъснато в успеха! Силата на мисълта всъщност създава успехите или неуспехите ни.
                              Ако вярвате, колкото и безнадеждно понякога да изглеждат нещата, то става така че страховете ви са били напразно. Аз лично не помня да е имало по-добре измислена схема във България, последните 20г., така че всички хора да имат възможност да се развиват и да вървят нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                                Изчетох новите мнения...

Стойте си непросветени, никой не ви кара на сила да печелите бе хора!
                                10Х, ти си най-умния колега който сме имали след началниците разбира се.

Коментар

Working...
                                X