IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
    На снимката от фейсбука на г-н Керчев се виждат ключове от кола. Ключ и отделно дистанционно за алармата. Ключа не е за Астин Мартин, Ягуар, Порше, БМВ или Мерцедес и в никакъв случай не е от нова кола. Добре де, не съм сигурен, може и да е от БМВ, ама ще да е БМВ на 15-20 години.
    Наистина има какво да се желае от г-н Керчев по отношение на показния просперитет.
    господин............,моите уважения към вас,но съвети приемам само от хора с 5 цифрени доходи.21 век е и ще бъде века на МЛМ,
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• AA то едната пирамида не пречи на другата тъкмо ще имат тема за разговор.
      Пък и са си на едно ниво на инфантилизация.

Аз съм за сливането на двете велики структури

----------------------------------------------------------------------------------
      СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

Хотел Извора? Този, дето е в мрежата на СКИ ООД? https://www.sci.sc/#merchant/1045
        Г-н Керчев, ако си купите SaveCard, имате реален шанс още сега да ползвате личен бонус от 10%.
        Ако проявявате интерес към такава карта, пишете го в следващото си мнение, сигурен съм, че веднага няколко светли бизнес партньора ще ви пишат на лични.

Ще бъде епичен сблъсък между титани!

Може да залагаме дали бизнес-партньора ще стане регистрант за sitetalk или г-н Керчев ще стане БП в СКИ.
        Аз съм за СКИ, те по-добре са си написали домашното
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          Заповядай на семинар следващата събота в Арбанаси в хотел Извора от 10 до 17 часа и там ще ти бъде обяснен с най големи детейли БИЗНЕС МОДЕЛА, и как работи социалната медия.Ако имаш желание ми се обади да ти пратя покана с намаление.
          Хотел Извора? Този, дето е в мрежата на СКИ ООД? https://www.sci.sc/#merchant/1045
          Г-н Керчев, ако си купите SaveCard, имате реален шанс още сега да ползвате личен бонус от 10%.
          Ако проявявате интерес към такава карта, пишете го в следващото си мнение, сигурен съм, че веднага няколко светли бизнес партньора ще ви пишат на лични.

Ще бъде епичен сблъсък между титани!

Може да залагаме дали бизнес-партньора ще стане регистрант за sitetalk или г-н Керчев ще стане БП в СКИ.

Коментар

• На снимката от фейсбука на г-н Керчев се виждат ключове от кола. Ключ и отделно дистанционно за алармата. Ключа не е за Астин Мартин, Ягуар, Порше, БМВ или Мерцедес и в никакъв случай не е от нова кола. Добре де, не съм сигурен, може и да е от БМВ, ама ще да е БМВ на 15-20 години.
            Наистина има какво да се желае от г-н Керчев по отношение на показния просперитет.

Коментар

• Тоя обаче не подбира...
              Жъне всичко наред!

Глей как зарибява в сайта за запознанства ЕЛМАЗ

Как описва себе си: Имате възможност да бъдете финансово независими хора.Възползвайте се като ме потърсите за информация.Женен съм.Не търся секс нито от мъже и жени нито от деца, баби ,дядовци и извънземни.Животни растения и риби.Че откровено тук е пълно с откачени.Но има и свестни хора колкото и да са малко.Заради тях съм тук.

Направо ще падна!

Хора, едно от ЖЕЛЕЗНИТЕ правила в Пирамидалният бизнес е: ИЗЛЪЧВАЙ УВЕРЕНОСТ И ПРОСПЕРИТЕТ, БОГАТСТВО И ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ!

Разковничето е в "ИЗЛЪЧВАЙ" !!!

Понякога тези хора толкова се престарават, че преиграват.

Реално човека е беден като мишка, но отчаяно се опитва да е на гребена на вълната!
              За тази цел са тези семинари... 4-5 богаташчета и двеста надъхани зомбита, взели пари на заем за костюм и лъскав часовник!
              Надушвам ги отдалече тези хора...
              Напоследък дори започнах да ги съжалявам
              Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Въпреки, че има много интелигентни начини да кажем на някой нещо неприятно, винаги е по-добре да използваме същите интелигентни начини за да не го казваме...
                Първо, за мен си чичка, ако тази снимка е наистина твоя:

Второто ще го повторя:
                губиш си времето, не се заблуждавай, че някой тук ще ти се върже.

Разбери човече, ГУБИШ ПАРИ, като пишеш в този форум. По-добре се концентрирай на места, където имаш шанс. СКИ ООД в това отношение са по-напред от OPN - в тяхното ръководство това го пише - "Ако ти кажат, че сме пирамида, обърни гръб и не си губи повече времето с този човек."

Коментар

Чичка, губиш си времето, не се заблуждавай, че някой тук ще ти се върже. Пробвай в автомобилните форуми (макар че и там сигурно доста бързо ще те надушат и ще ти сипат да ядеш).
                  Въпреки, че има много интелигентни начини да кажем на някой нещо неприятно, винаги е по-добре да използваме същите интелигентни начини за да не го казваме...
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                    Хубаво ок,голяма поста е.Мерси че ни вкара в кириза.И ти си голяма работа-виж колко милионери познаваш .Ако се печели толкова много действай!

По-долу ти казаха,че никой няма нищо против МЛМ .Начина по който всячески се напиняш
                    да го представиш за НеПирамида отблъсква.Реферали ли търсиш?
                    Ако всичко е ок,трябва пълна информация за дейноста.Правиш презентация и всеки има глава на раменете да решава.
                    Проблема идва от това ,че не даваш инфо,а обясняваш колко ги разбираш нещата и колко си напред,а всички останали са толкова заблудени защото не виждат очевидното.
                    Незнам колко си добър в това което правиш,но поведението ти е на фараон ,а "зарибяването" е като за пирамида.
                    Приятел..имам 267 човека под мен, които до година ще направят така че да има няколко десетки хиляди под мен. За мен вече е настъпил момента да се пенсионирам и да заживея с морски круизери, въпреки че все още съм млад.
                    Така че бъди спокоен, не зарибявам, просто искам да пмогна на хората във България и те да станат богати. В момента Унгарците и Румънците от Европа са преди нас, след това сме ние, и след това развиваме останалата част от Европа и света.

Коментар

Заповядай на семинар следващата събота в Арбанаси в хотел Извора от 10 до 17 часа и там ще ти бъде обяснен с най големи детейли БИЗНЕС МОДЕЛА, и как работи социалната медия.Ако имаш желание ми се обади да ти пратя покана с намаление.
                      Чичка, губиш си времето, не се заблуждавай, че някой тук ще ти се върже. Пробвай в автомобилните форуми (макар че и там сигурно доста бързо ще те надушат и ще ти сипат да ядеш).

Коментар

Цял ден в другия край на България? Какво намаление, трябва да ми платите времето и разходите за да дойда. Точно като СЦИ, "ела на презентация там ще те зарибят".
                        Ясни сте ми, щом модела на схемата не може да бъде приведен към текст, който да бъде анализиран внимателно, криете нещо, замисли се.

Повече няма да отговарям, изчерпа се темата, да се върнем на СЦИ. Те са далеч по-интересни, имат пастор, секта, зарибяват най-бедните и най-зелените, тези с големи мечти.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от tdimas Разгледай мнение
                          Хора,ако някой иска да ви излъже ще го направи,не се правете на умни!
                          И аз искам да ме излъжат. Давай! Пък ако ти не можеш, извикай "някой", който ще успее.

Първоначално изпратено от tdimas Разгледай мнение
                          Изтекоха ви очите да цитирате този и онзи...
                          Вие почнахте първи (приемам, че защитаваш СКИ, ако не ги защитаваш, тогава се извинявам предварително). То не беше Кийосаки, не беше бай ти Ранди, не бяха светли учебници по МЛМ, не беше чичо ти Максуел, и за капак - половината Библия и част от речите на самия пастор Петров.

Вместо да се хабите тук в безсмислени коментари,вложете енергията си в нещо продуктивно,само това би ви донесло удовлетворение!
                          На мен лично ми носи удовлетворение, ако успея да вбеся някой сектант. Когато зомбитата биват обосновано разобличавани, това всъщност е продуктивно за българската икономика - в голямата картинка, със сигурност тази тема е отказала доста хора да станат светли бизнес партньори и бъдещи пасивни милионери (познавам такива). А това може да е помогнало на няколко безделника да си намерят истинска работа и с труда си да произведат малко добавена стойност. Ето това аз наричам нещо продуктивно!

Репликациите тук не значат нищо за никой освен за вас.Ставате апологети на каузи,които самите вие не разбирате!
                          Ей тука се издаде, че си от сектата

Заблуда е да се мисли,че този който говори много всъщност е умен!
                          И ти не си много лаконичен.

Патетично...
                          И научи български. В българския тълковен речник думата "патетично" има следното значение: "Страстен, развълнуван, изпълнен с патос." Сигурно имаш предвид едно от значенията му в английски език, описано като "pitifully inferior or inadequate" в Webster-ския речник. Аз на твое място бих употребил израза "Жалки сте..."

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Досега ти обяснявам че искам да знам как работи схемата, не да гледам паради. Как така "вместо да питаш за факти"?
                            Като гледам и ти не си питал ами си гледал парада и сега "вентилираш" супата
                            Ако си възпрепятстван ще ти кажа в София кога ще има презентация някоя вечер за да ти излезе по ефтино.

Коментар

• Хубаво ок,голяма поста е.Мерси че ни вкара в кириза.И ти си голяма работа-виж колко милионери познаваш .Ако се печели толкова много действай!

По-долу ти казаха,че никой няма нищо против МЛМ .Начина по който всячески се напиняш
                              да го представиш за НеПирамида отблъсква.Реферали ли търсиш?
                              Ако всичко е ок,трябва пълна информация за дейноста.Правиш презентация и всеки има глава на раменете да решава.
                              Проблема идва от това ,че не даваш инфо,а обясняваш колко ги разбираш нещата и колко си напред,а всички останали са толкова заблудени защото не виждат очевидното.
                              Незнам колко си добър в това което правиш,но поведението ти е на фараон ,а "зарибяването" е като за пирамида.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Досега ти обяснявам че искам да знам как работи схемата, не да гледам паради. Как така "вместо да питаш за факти"?
                                Като гледам и ти не си питал ами си гледал парада и сега "вентилираш" супата

Коментар

Working...
                                X