IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/anton.kerchev

http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=2107654

.......
    Керчев, що не почнете да прайте семинарите на Царичина, на дупката, бре?
    Last edited by darkside; 23.06.2013, 16:27.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      Приятел..имам 267 човека под мен, които до година ще направят така че да има няколко десетки хиляди под мен. За мен вече е настъпил момента да се пенсионирам и да заживея с морски круизери, въпреки че все още съм млад.
      Така че бъди спокоен, не зарибявам, просто искам да пмогна на хората във България и те да станат богати. В момента Унгарците и Румънците от Европа са преди нас, след това сме ние, и след това развиваме останалата част от Европа и света.
      Ако верно си надънил толкова хора, верно бегай, че само дваесе от тех да изперкат и да те потърсат, поне двама ша те намерат и края ша е летален....винаги са ме отвращавали хора като теб....искам да кажа, с такова занимание, нищо лично. Освен тва продукта, който предлагаш 96-та предизвика увреждания у доста "потребители".......
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Бреей това новото голяма зарибявка. Все едно СКИ ама световно. Това дето от СКИ се мъчим с години да го направим - да излезем извън България, тия хора са СА СВЕТОВНИ!!! Във възторг съм. Не мога да обядвам от вълнение.
        Аз ще инвестирам значителни средства в тази компания. Мисля да вложа между 17120 и 21350 лева в зависимост от курса на йената в момента на инвестицията.
        Имам сериозни интереси към Туркменистанския пазар и бих искал да развия мрежа там. Явно СКИ няма да достигне до тази цъфтяща бизнес дестинация, та ако вие господин Керчев имате интерес натам моля докладвайте във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Аз само да кажа, че на таквиз празни (то към оборудване) бюрца, седят обикновенно портиерите. И освен това, снимката е супер позьорска и нагласена. Трядваше да се постарае ровече с декора.

Седни си, слаб две!
          Вече 3-ти коментар пиша и не мога да разбера какво иска да докаже? Че има много пари или има много "познати"

Коментар

Бих искал да имам твоя телефон, да си поговорим малко на тази и други теми?
            Не пипай, Крис се ожени съмсем скоро мисля

Човече наистина незнам как, но си докара образ на беден портиер на средна възраст който кара стара кола и се пробва да хване шарани, пък и нещо младо ако излезе
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              ....Излез навреме от тая схема дет си влязъл, и най-важното, не въвличай близки хора и приятели, щото накрая тоа филм дет си влязъл в него моа да ти кажа как свършва.......
              Как да бегаш,, като си се зашил с една сума?!

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                Първо, за мен си чичка, ако тази снимка е наистина твоя:

Второто ще го повторя:
                губиш си времето, не се заблуждавай, че някой тук ще ти се върже.

Разбери човече, ГУБИШ ПАРИ, като пишеш в този форум. По-добре се концентрирай на места, където имаш шанс. СКИ ООД в това отношение са по-напред от OPN - в тяхното ръководство това го пише - "Ако ти кажат, че сме пирамида, обърни гръб и не си губи повече времето с този човек."
                Аз само да кажа, че на таквиз празни (то към оборудване) бюрца, седят обикновенно портиерите. И освен това, снимката е супер позьорска и нагласена. Трядваше да се постарае ровече с декора.

Седни си, слаб две!
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Не е Черкеза, Джейсъне........тоа му е под нивото и е безскрупулен щом са е фанал с тва........

Коментар

господин............,моите уважения към вас,но съвети приемам само от хора с 5 цифрени доходи.21 век е и ще бъде века на МЛМ,
                    Черкеза пак се е разпищолил. Или просто имаме нова звезда на небосклона
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Що се касае до интелекта ми,мерил съм си го в Менса и си знам точно нивото.Сляп е този който не вижда и не знае новите големи трендове в новия век,а мисленето му е останало на нивото на стария индустриалния 20 век.
                      Керчев, Керчев........стари глупако! Излез навреме от тая схема дет си влязъл, и най-важното, не въвличай близки хора и приятели, щото накрая тоа филм дет си влязъл в него моа да ти кажа как свършва.......

ПП Ако вече си въвлякъл близки хора, бегай навреме, че в тиа времена нервни мое и бой да ядеш........на секи 10 / 15 години пробвате с тоа номер! Пирамидата си е пирамида, тва е......като ти гледам смешното бюрце, сигурно си муле, доста си надолу по веригата.
                      Last edited by darkside; 23.06.2013, 14:30.

Коментар

• Нали знаеш отбягването на поста ми до какви изводи води?
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                          Чудя се дали да им издам, че имат подобни свободни ниши в Иран, Таджикистан и на още няколко места... Не е като да нямат възможност за разгръщане

Едит: А, ти си му издал вече врътката
                          Здрасти,вземи и малко прочети литература за МЛМ.Само в щатите има над 2500 компани които работят по този справедлив бизнес модел,някои от кото повече от 80 години,в Русия са над 750 в Европа приблизително толкова.Това е един от признатите трендове в новия век,и ще ти кажа и защо.Защото в близките 10 годни в стара Европа ще има нови 15 милиона безработни.МЛМ в който аз участвам е признат за №1 в света и това мога да го докажа с факти от редица международни авторитетни източници.Той се простира в 204 страни по света и има вече 15 милиона члена,като прогнозата е за 100.Света е безкраен ,за какви маймунски държави говориш,не те разбирам...
                          Бих искал да имам твоя телефон, да си поговорим малко на тази и други теми?
                          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Сляп е този който не вижда и не знае новите големи трендове в новия век,а мисленето му е останало на нивото на стария индустриалния 20 век.
                            Ти обаче си знаеш своето - държиш да отбележиш, че си по-видял, по-чул и по-врял и кипял. Именно това се опитвах да ти кажа още от преди няколко страници, след което другите съфорумци ти казаха същото с други думи. Някак си не разбираш ли намека? /то какъв намек, чисто и просто ти го казваме директно/ Тези номера НЕ минават. Или поне не си уцелил хората. Гледайки снимката ми е неудобно да ти говоря така, понеже си доста по-възрастен човек от мен. Аз имам уважение към по-възрастните, но все пак - прекаляваш. И досаждаш.
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                              Ти хубаво приемаш от тях, ама те теб дали те възприемат по различно от ходеща таксичка в тяхната структура хи хи хик
                              Изобщо вече не се съмнявам в ефикасността на зомбирането...
                              Що се касае до интелекта ми,мерил съм си го в Менса и си знам точно нивото.Сляп е този който не вижда и не знае новите големи трендове в новия век,а мисленето му е останало на нивото на стария индустриалния 20 век.
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Ти хубаво приемаш от тях, ама те теб дали те възприемат по различно от ходеща таксичка в тяхната структура хи хи хик
                                Изобщо вече не се съмнявам в ефикасността на зомбирането...
                                Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Working...
                                X