IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
    Напълно съм съгласен. Даже Черкезов беше първия, дето писа в тази тема за OPN - още на 27-ми май:

Вероятно е предвидил, че темата ще я налазят светли братя на другото братство.
    оффф, след като ви е приятно да си забодеде парите в сци..., ваша воля!
    Няма да ви гоня като помяри, за да ви просвещавам и убеждавам че нашата работа е наистина голяма, огромна, световна и велика и не може да се сравнява с някаква провинциална пловдиска цръква собственост на провъзгласил се парстор...
    Казал съм че добро на сила не се дава! Който иска да прави реален, истински и мощен бизнес, знае как да ме намери.
    Тези които публикуват лични неща, снимки, Елмаз и тн., те скоро ще си получат заслуженото.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Благодаря ти Egore . От свое име и предполагам от името на още много хора тук.

-----------------------------------------------------------------
      СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Керчев Антон
        Черкезов Николай

Как гръмко звучат тез имена. Явно да станеш светъл брат си требе и подходящо име.
        Както при нотариусите, ако не се казваш поне Гугутка Разплачкова, забрави.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Привет, поздравления за дискусията и Благодаря

Регистрирах се само за да изкажа бурно задоволство и признателност към усилията на всички ви да разнищите и поддържате темата за SCI. За пръв път чух за голямата далавера преди 3-4 дни, когато по всички правила на изкуството бях поканена на среща в кафене, където изслушах голяма част от описаните тук нещица и си тръгнах с един лист, който го има сниман нейде по страниците на темата. Тогава и през ум не ми мина да приемам сериозно оферта от подобен род и мащаб, но тъкмо заради неудобството да отрежеш стар познат от миналото обещах да им разгледам сайта и да му дам някакъв отговор. Първо, разбира се, отворих сайта на SCI, разгледах обектите и се успокоих, че си намерих любезен и основателен отрицателен отговор на офертата да се сдобивам с карта. Любопитството ми ме побутна да надникна и в някой форум. Тъй като не разбирам от финанси, инвестиции и счетоводство, сигурно и в бг.мама бих се топнала да почета, обаче вашият форум (за който не бях дори чувала) ми се изпречи първи. И като се почна едно четене.... 172 страници. С такава страст съм си чела само няколко художествени автора и то в буйната си младежка възраст
          Адски се забавлявах, честно! Освен това понаучих туй-онуй като терминология. Аз съм човече от съвсем друга сфера на професионална изява, но пък нея как богато захраних, не е истина...
          Та, мисълта ми беше... Голямо благодаря за уроците, за шоуто също, живи и здрави бъдете (най-искрено). И не на последно място, това че се приземих във вашата света обител нека ви наведе на удовлетворяващата мисъл, че и доволен брой други хора ги е сполетяло същото - хора, които можете да се поздравите, че сте измъкнали от неПирамидата.

Коментар

• Черкезов

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            Черкеза беше крупен интелект в сравнение с този - владееше иронията, хумора, сатирата... Този е някакъв обикновен член.
            Напълно съм съгласен. Даже Черкезов беше първия, дето писа в тази тема за OPN - още на 27-ми май:

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            ДО ГОДИНА ЩЕ СТАНЕМ 100 000 И ПОНЕ ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ КАТО ТОВА БРАТСТВО http://www.youtube.com/watch?v=HldgC...ature=youtu.be
            Вероятно е предвидил, че темата ще я налазят светли братя на другото братство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Аз само да кажа, че на таквиз празни (то към оборудване) бюрца, седят обикновенно портиерите. И освен това, снимката е супер позьорска и нагласена. Трядваше да се постарае ровече с декора.

Седни си, слаб две!
              Хахаха. Портиери. Много яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Не пипай, Крис се ожени съмсем скоро мисля

Човече наистина незнам как, но си докара образ на беден портиер на средна възраст който кара стара кола и се пробва да хване шарани, пък и нещо младо ако излезе
                Е, хванал е - писал е, че си е намерил жена от Хербалайф. Все нещо е закачил, не е пълно капо.

Коментар

Черкеза пак се е разпищолил. Или просто имаме нова звезда на небосклона
                  Черкеза беше крупен интелект в сравнение с този - владееше иронията, хумора, сатирата... Този е някакъв обикновен член.
                  Last edited by tea_cup; 23.06.2013, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                    господин............,моите уважения към вас,но съвети приемам само от хора с 5 цифрени доходи.21 век е и ще бъде века на МЛМ,
                    Никой не ти дава съвет.
                    Обаче и никой не иска съвет от хора, които набират реферали по форуми.

Коментар

• Моля представителите на държавното обвинение да се самосезират по съмнение за извършено тежко престъпление от страна на Антон Керчев. В профила му в сайта за запознанства Елмаз е написал следното:

Не търся секс нито от мъже и жени нито от деца, баби ,дядовци и извънземни.Животни растения и риби.Че откровено тук е пълно с откачени.

Има нещо много извратено в човек, който в контекста на сайт за запознанства, по вътрешно убеждение поставя в едно изречение думите "секс" и "деца".

Коментар

господин............,моите уважения към вас,но съвети приемам само от хора с 5 цифрени доходи.21 век е и ще бъде века на МЛМ,
                        Ах, Керчев, Керчев. С подобна философия за живота не се учудвам, че почти на 50 години не си я докарал до никъде.
                        Тази твоя реплика май трябваше да ме унижи, и сега трябваше да се скрия в дупката, от която съм излязъл, за да критикувам твоята светла личност. Не знам откъде идва тази твоя убеденост, че лицето Х, което се заяжда с теб във форум Y, задължително попада в категория "доходи, по-ниски от 5 цифри". Предполагам, че имаш предвид месечни доходи.
                        Що се отнася до това от кого приемаш съвети - ами на мен ми е все тая, не си ми никакъв, но мнението ми е, че съвети могат да се приемат само от най-близките роднини по права линия, защото само те ти мислят доброто.
                        Хората с 5-цифрените доходи, които ТИ познаваш, имат 5-цифрени доходи, защото такива като теб им пускат кинтите в джоба, без да задават много-много въпроси. Личи си, че им слушаш съветите - в момента предполагам изпълняваш съвет номер 173, а именно "Ако не вадиш достатъчно пари от МЛМ, значи не влагаш достатъчно усилия в разширяването на мрежата си. Дай сега 100 кинта за съвета. Благодаря."

Коментар

Бих искал да имам твоя телефон, да си поговорим малко на тази и други теми?
                          Баси мазния пиргиш! Възмутен съм! Това ли са другите теми, за които ще говориш:
                          Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                          ...а относно кефа ,той идва в последствие госпожо.
                          Съдейки по този му профил: https://www.facebook.com/anton.kercev/ самият Антон Златозаров Керчев се е оженил в края на 2012 г.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Ало, България, Варна, х-л Димят? Как е?
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Не пипай, Крис се ожени съмсем скоро мисля

Човече наистина незнам как, но си докара образ на беден портиер на средна възраст който кара стара кола и се пробва да хване шарани, пък и нещо младо ако излезе
                              +1111

Коментар

Аз само да кажа, че на таквиз празни (то към оборудване) бюрца, седят обикновенно портиерите. И освен това, снимката е супер позьорска и нагласена. Трядваше да се постарае ровече с декора.

Седни си, слаб две!

Както винаги- наблюдателен!

Коментар

Working...
                                X