IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
    @Керчев, защо не си купиш един миньор да си копаеш биткоини, поне там може наистина да изкараш някой лев от интернет

Тук обаче взе да се заформя вражда между SCI и щуротията на Керчев...
    Враждата се опитвате да я прокарате вие.
    Каква вражда може да има между една лимузина мерцедес и едно кашонено трабанче?!
    Докато организацията на г-н Петров се опитва да хване социално слабите на тази примка, то ние обхващаме всички. Нашият фокус са хората които ще инвестират стотици хиляди и милиони, и не напоследно място хоата които ще инвестират само време, но не и пари!
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• @Керчев, защо не си купиш един миньор да си копаеш биткоини, поне там може наистина да изкараш някой лев от интернет

Тук обаче взе да се заформя вражда между SCI и щуротията на Керчев...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Приятельо братчед на Ришельо ли е?
        момче, имаш ми телефона, не си губи времето с тези борси, те са истинските пирамиди!

Някой ако иска може да направи сравнение, за плюсовете и минусите, между нас и бизнес организацията на регионалното протестанското лоби - СЦИ.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          Здравей приятельо,
          Приятельо братчед на Ришельо ли е?

Коментар

• Първо, и аз благодаря на Egore че написа нещо хубаво за тази тема. Трябва и тези неща да се казват за да няма въпроси като "Защо пишете като не сте се набутали вие?"

Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Здравей приятельо, от както съм в голямата игра МЛМ, аз също не спирам да се забавлявам но и доста пари искарах междувренно.
            В тази държава да имаш жилища на морето, в планината и в столицата не е никак малко!
            Керчев, стига си лъгал че ме е гнус като ти видя аватара вече, то бива да си ниско ама то твоето е прекалено. Или доказвай че имаш добри доходи и имоти или си замълчи, може да направиш една снимка на месечното ти извлечение предполагам?
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Egore Разгледай мнение
              Регистрирах се само за да изкажа бурно задоволство и признателност към усилията на всички ви да разнищите и поддържате темата за SCI. За пръв път чух за голямата далавера преди 3-4 дни, когато по всички правила на изкуството бях поканена на среща в кафене, където изслушах голяма част от описаните тук нещица и си тръгнах с един лист, който го има сниман нейде по страниците на темата. Тогава и през ум не ми мина да приемам сериозно оферта от подобен род и мащаб, но тъкмо заради неудобството да отрежеш стар познат от миналото обещах да им разгледам сайта и да му дам някакъв отговор. Първо, разбира се, отворих сайта на SCI, разгледах обектите и се успокоих, че си намерих любезен и основателен отрицателен отговор на офертата да се сдобивам с карта. Любопитството ми ме побутна да надникна и в някой форум. Тъй като не разбирам от финанси, инвестиции и счетоводство, сигурно и в бг.мама бих се топнала да почета, обаче вашият форум (за който не бях дори чувала) ми се изпречи първи. И като се почна едно четене.... 172 страници. С такава страст съм си чела само няколко художествени автора и то в буйната си младежка възраст
              Адски се забавлявах, честно! Освен това понаучих туй-онуй като терминология. Аз съм човече от съвсем друга сфера на професионална изява, но пък нея как богато захраних, не е истина...
              Та, мисълта ми беше... Голямо благодаря за уроците, за шоуто също, живи и здрави бъдете (най-искрено). И не на последно място, това че се приземих във вашата света обител нека ви наведе на удовлетворяващата мисъл, че и доволен брой други хора ги е сполетяло същото - хора, които можете да се поздравите, че сте измъкнали от неПирамидата.

Здравей приятельо, от както съм в голямата игра МЛМ, аз също не спирам да се забавлявам но и доста пари искарах междувренно.
              В тази държава да имаш жилища на морето, в планината и в столицата не е никак малко!

Коментар

Ако си сериозен ми пиши бързо наличен да ти изпратя телефона си и да поговорим.
                В момента цената на акциите са 1-2 цента, сега трябва да се купува, защото през септември нашите финансови анализатори прогноцит цена от 3- долара!!! И то само за 3-4 месеца! Сега е момента да се правят мрежи, аз спа по 4 часа и през останалото време работя приятел! Но ако имаш за цел да станеш милионер за две години, това е начина!
                Е не, Керчев, струва ми се доста рискована инвестиция. Не сте достигнали критерия ми за сигурност в България все още. Виж провинциалната СЦИ е далеч по-стабилна и сигурна организация, защото в нея членовете се обичаме искрено и вярваме в общото благо. А и пастора никога няма да ни излъже и да духне с парите ни, защото той ни обича като собствени деца.
                Last edited by Scientist85; 24.06.2013, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                  Къде се загуби Черкезов? Само заради него четях темата, че ми оправяше понеделниците
                  Получи бан за мултиакаунтинг преди десетина дни.

Но май пак е тук.

Коментар

• Къде се загуби Черкезов? Само заради него четях темата, че ми оправяше понеделниците

Коментар

оффф, след като ви е приятно да си забодеде парите в сци..., ваша воля!
                      Няма да ви гоня като помяри, за да ви просвещавам и убеждавам че нашата работа е наистина голяма, огромна, световна и велика и не може да се сравнява с някаква провинциална пловдиска цръква собственост на провъзгласил се парстор...
                      Казал съм че добро на сила не се дава! Който иска да прави реален, истински и мощен бизнес, знае как да ме намери.
                      Тези които публикуват лични неща, снимки, Елмаз и тн., те скоро ще си получат заслуженото.
                      Оп, пак почнахме със заплахите. Личните неща се заключват в сейф, не се публикуват на сървъри, достъпни през HTTP.
                      Керчев, имаш ли идея, че в момента за Хербалайф и OPN ти си това, което беше Черкезов за СКИ ООД?
                      Да не се включи по някое време юрЕдическия отдел на Хербалайф, който да ни съобщи, че лицето, представящо се за Антон Керчев, не е самия Антон Керчев и мненията му до момента не следва да се свързват с Хербалайф? С официален e-mail адрес за справки: yuredi4eski.otdel.herbalaif@gmail.com

Коментар

• Искрено се надявам Антон Керчев да не спира да пише в тая тема.
                        Откакто Черкезов не пише не е толкова интересно.
                        Сега ако изгоните и Керчев с кого ще си правите гаргара.
                        Какво му е лошото отвреме навреме някоя светла личност да ръси оптимизъм с кофите. Правят го по такъв наивен начин, че едва ли някой ще им върже.

Коментар

• Трябва да се знае нещо много важно, което Пирамидите го завоалират много мазно!
                          А то е, че зад всеки забогатял стоят много обеднели...
                          Те НЯМАТ продукт, но лъжат че имат. Това не е продукт, а излюзия, зад която изграждат пирамидалната структура...
                          Те не мислят за твоето добро, за за своето, защото те сладат ПОД тях си...

С развиването на Пирамидата, тя като цяло ОБЕДНЯВА, светлото общество от ден на ден става по-бедно, защото има предвиждане на МНОГО средства от МНОГО хора към МАЛКО облагодетелствани. Но никой няма да ви го начертае това в тази светлина...

Те винаги на семинарите Ви постявят в сехмата там, където се печели най-много, но дафекто на това място е ДРУГ...

На тези семинари аз им викам ЗЛАТЕН ПРАХ В ОЧИТЕ!
                          Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

В момента цената на акциите са 1-2 цента, сега трябва да се купува, защото през септември нашите финансови анализатори прогноцит цена от 3- долара!!! И то само за 3-4 месеца! Сега е момента да се правят мрежи, аз спа по 4 часа и през останалото време работя приятел! Но ако имаш за цел да станеш милионер за две години, това е начина!
                            Така се става то милионер. Те и за сураттефтерските акции експертите големи ги говореха, а какво стана?

Аман от будали
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ох уплашихте ги тез хора .. май ще трябва някак по-нежно , по-frendly да си ги оборваме .
                              Като че ли зад грубата хард-просперираща външност се крият нежни и раними души които искат само мъничко любов и малко парички ..и 1-2 милиончета стигат...
                              Пък то какво? Дават ни хорицата насоки , съветват ни как да забогатеем от личния си бонус отстъпки ни предлагат ...
                              Ще се пробвам аз да бъда нежна със следващия

---------------------------------------------------------
                              СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
                                Бреей това новото голяма зарибявка. Все едно СКИ ама световно. Това дето от СКИ се мъчим с години да го направим - да излезем извън България, тия хора са СА СВЕТОВНИ!!! Във възторг съм. Не мога да обядвам от вълнение.
                                Аз ще инвестирам значителни средства в тази компания. Мисля да вложа между 17120 и 21350 лева в зависимост от курса на йената в момента на инвестицията.
                                Имам сериозни интереси към Туркменистанския пазар и бих искал да развия мрежа там. Явно СКИ няма да достигне до тази цъфтяща бизнес дестинация, та ако вие господин Керчев имате интерес натам моля докладвайте във форума.

Коментар

Working...
                                X