IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По между другото, вчера и в неделя, беше направена генерална репетиция, как ще стане думването на неПирамидата

Дохтуре, а Монсанто какво правят, хрупаш ли си ГМО Царевичка или вече се извиси покрай Пастора и караш на фотосинтеза
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ДОхтурееее, дохтуреее, прос си и то много. Да това го казах аз, но я да видим какво си казал ти за бъдещите си партньори в структурата, и върви сега разправяй че ти е хакнат акаунта

Първоначално изпратено от Черкезов
      Първоначално изпратено от Jason_Thorn
      И що в началото на темата си бил против и си викал че е пирамида, абе ти у ред ли си изобщо?
      Щото ми подариха бизнес пакет, и ме мотивираха да развия тази система и наистина си мисля че може да впрегнеме 300 милиона баламурници да работят за нас и нашите бонуси, хората които сме на върха.

черкезов
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
        Ще ми помогнеш ли докторе
        Казвай, навит ли си за сделка?

Може да ми доведеш и други желаещи, същите условия предлагам плюс 100 кинта за теб!
        Значи намирам 3-ма желаещи за по 3000лв. и ако това стане ти ми поемаш моя бизнес пакет който е 3000лв. Ако това са условията брой ме съгласен, и ще се обадя като намеря трима готови.

Ето едно доказателство че тези които плуят по СЦИ го павят защото не могат да си позволят за си купят бизнес пакети и го правят от завист! какво има да коментираме повече, сега е момента за ключ на темата
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Остави го колегата не знае къде се намира, ще нажа не шефовете да го скастрят.
          21 000 човека, всеки има поне по 5-6 карти които ги е раздал на приятели, близки и роднини. Ето ставаме 125 - 150 000 човека.
          Правя си тънки сметки ако наистина регистрираме партия (както се говори), и следващата година има предсрочни избори а до тогава се очаква поне 300 400 000 човека да имат карти, та ние може да станем и първа политическа сила, а след още 2-3 години да имаме и мнозинство в парламента.
          кого ще кастриш бе? кви 150к потреботели и кви 5 карти. абе ти си супер луд.
          значи един съфорумец рече, че имаш супер чуство за хумор и че Черкезов е комичен образ. Ако е така евала, много добър си.

Ако не е така, моля те, отиди в психодиспансера да си те затворят хората, че ще напрайш някоя беля.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
            digit прав си, сайта е недоизпипан, но това не е финалната му форма. Ежемесечно има промени в него, което е нормално постоянно се пробват нови идеи( някои успешни остават други не толкова и се се отстраняват )

bertram Наясно съм , че обектите не са толкова много, та те са само 180 за София това е смешно.Хубавото е, че търговците стават все повече и повече. Тук е момента да вмъкна, че аз съм от Троян, работя от 6 месеца за компанията почнахме от 0 обекта и 0 клиента през Октомври. А сега имаме 11 обекта и 80 човека клиенти само в града. Работя като счетоводител в Актавис Троян и в свободното си време развивам SCI бизнеса.

bertram Ако бях на твое място сигурно щях да мисля по същия начин, и аз съм скептик самия факт, че съм във форума тук/днес го доказва, но засега компанията не ми е дала основателна причина да се разделя с нея,а точно обратното.

Novakat Отговорът е не. Главните приходи на момичето идват от регистрации, но когато пазарът се пренасити говорим за 300 000 - 500 000 тогава няма да има нови регистрации и ще се получава главно бонус от покупките им.
            Понеже изглеждаш свестен един съвет. Решил си да развиваш СЦИ-то в троян ок, но не набутвай приятели и близки да стават БП, защото е един момент ти ще си им крив. Подобни 'печеливши' схеми нанасят по-скоро неимуществени щети (развалени приятелства, скарани роднини и тн) отколкото имуществени (3К се преживяват лесно)

развивай модела в частта карти и печалба от комисионни...пък нека времето покаже.

за малък град като троян ако почнеш да правиш БП...това значи, че откровено ги мамиш

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              21 000 човека, всеки има поне по 5-6 карти които ги е раздал на приятели, близки и роднини. Ето ставаме 125 - 150 000 човека.
              Правя си тънки сметки ако наистина регистрираме партия (както се говори), и следващата година има предсрочни избори а до тогава се очаква поне 300 400 000 човека да имат карти, та ние може да станем и първа политическа сила, а след още 2-3 години да имаме и мнозинство в парламента.
              Черкезов,гениална идея!!! А,партията,как ще я кръстите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                Ама, айде разберете се. Мен, ако ме интересува как да стана партньор на компанията какво впечатление оставяте? Черкезов казва 125 000 човека, ти казваш 21 000. Кой лъже?
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• До Новакът

"В Пловдив работата направо си мирише, ама здраво майна !
                  Който и обект да видя все е от долнопробните бакалии ( в халба за бира да ти сипват вино е БАСИ КЕФА)"
                  Ето ги и "долнопробните бакалии":
                  Ресторанти : Буено, Класик, Рая, Фино, Севън хилс, Уникато, Филипосполис, Шармант, Хепи джо,Амстердам и т.н.
                  И други "квартални дупки" : Брилянтин, Мармалад, Планета, Каза де Куба........
                  И други квартални търговци : Дизма , Галеро, Нов дом Симеонов, Аквапарк. Маркита. Деком, Пик Компютърс, Център за гуми Диана..
                  Цитираната бензиностанция не партнира и никога не е партнирала с компанията.
                  Със здраве Новак и приятна вечер от мен.

Коментар

• Какви 500 000 карти ??????????????????
                    Това сериозно ли го казвате?
                    Вие въобще знаете ли какво означава "сериозна мрежа от обекти в които хората да могат да пазаруват" с вашите карти?
                    В Пловдив работата направо си мирише, ама здраво майна !
                    Който и обект да видя все е от долнопробните бакалии ( в халба за бира да ти сипват вино е БАСИ КЕФА) , бензиностанции с голями надценки (типичен пример е онази пред затвора на южен - 10% по малко зарежда от това което показва и то от поне 10тина години почна тази магария да ги правят и масово се отказаха да я ползват), фитнес зали и разни други "перални" тук там.
                    Просто не е сериозно, а че в отчетите, ясно се наблюдава спад в месечните обороти в картите е друг въпрос за които не исках да наливам масло в огъня.
                    Ама пък знам ли ви в Троян може там да сте доста по корктни към бъдещите ви картодържатели
                    И друго като попитах запознатите защото трябва да давам на ЦСИ безлихвен кредит за един месец, то трябваше да им обяснявам и какво имам в предвид
                    А че има доста по евтини стоки и услуги по други места от предлаганите в съответните специални обекти( говоря по евтини като сложа и хипотетичните бонусите които уш ще ми върнат) това е друго на ръка
                    Лека и успешна вечер на нощната смяна
                    Успешна седмица на всички

Коментар

Moesia
                      С удоволствие ще ти отговоря на въпроса,какво ще стане когато пазара се усвои от SCI. Веднъж разпределен пазара ние няма да печелим от продаването( да ние продаваме) на бизнес центрове и карти, а ще получаваме процент от потреблението на нашите структури. Затова правилното и навременно позициониране е много важно. Аз смятам, че това е валидно за всякакъв тип бизнес, ако си първия в квартала които отваря хранителен магазин ще печелиш повече от 3-тия и 5-тия който са видели, че идеята е успешна.
                      Грешно съм обяснил идеята си значи.
                      Ти имаш магазин от който в квартала пазаруват 100души. Сега с карта пазаруват 5 души с 5% отстъпка ( по принцип нормална търговска отстъпка за клиенти правещи оборот). SCI са се развили. Сега вече в магазина вместо 5 - 80 души са с карта.

Т.е.
                      - приходите ти спадат. Вече правиш отстъпка не на 5, а на 80 души
                      - изниква въпросът - струва ли продукта "х" толкова за колкото се предлага или надценката е прекалено голяма
                      - идеята на всяка търговска отстъпка е друга - развиваш бизнес и искаш да привлечеш клиенти, празници са, жест към редовни клиенти, намаление за клиенти правещи голям оборот.
                      Такива работи

Коментар

• digit прав си, сайта е недоизпипан, но това не е финалната му форма. Ежемесечно има промени в него, което е нормално постоянно се пробват нови идеи( някои успешни остават други не толкова и се се отстраняват )

bertram Наясно съм , че обектите не са толкова много, та те са само 180 за София това е смешно.Хубавото е, че търговците стават все повече и повече. Тук е момента да вмъкна, че аз съм от Троян, работя от 6 месеца за компанията почнахме от 0 обекта и 0 клиента през Октомври. А сега имаме 11 обекта и 80 човека клиенти само в града. Работя като счетоводител в Актавис Троян и в свободното си време развивам SCI бизнеса.

bertram Ако бях на твое място сигурно щях да мисля по същия начин, и аз съм скептик самия факт, че съм във форума тук/днес го доказва, но засега компанията не ми е дала основателна причина да се разделя с нея,а точно обратното.

Novakat Отговорът е не. Главните приходи на момичето идват от регистрации, но когато пазарът се пренасити говорим за 300 000 - 500 000 тогава няма да има нови регистрации и ще се получава главно бонус от покупките им.
                        Last edited by emergence; 11.03.2013, 19:36.
                        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• На един рожден ден, стана въпрос за "от местопрестъплението Пловдив" и запознати с тези схеми ми показаха един отчет.Как са го взели не ми стана ясно де.
                          В отчета е за някаква жена под друг който друг е "награден" с БМВ и се каза, че това е едно от много печелившите разклонения в пирамидалната структура.
                          Та въпросната жена имаше в онзи момент( значи края на февруари тази година) приходи от малко 1200 лева на месец като за 6 месеца извадка имаше и 4000 лева на едно място но само веднъж, а останалото се въртеше над 1000 лева.
                          Когато човек се позагледа в отчета човек лесно може да установи, че тези пари ги взима заради това че има под нея над 270 човек а с карти и те постоянно и докарват
                          и БП. Интересното беше в една от графите в която се видя че от взима само 75 лева на месец от самите карти , като 90% от тези карти са навъртали оборот над 100 лев ана месец.
                          И като го видях това и ...
                          Така че си помислете преди да се включите , ако не са БП дали само с тези карти могат участниците в структурата да се издържат, както твърдят фараоните

Коментар

Moesia
                            С удоволствие ще ти отговоря на въпроса,какво ще стане когато пазара се усвои от SCI. Веднъж разпределен пазара ние няма да печелим от продаването( да ние продаваме) на бизнес центрове и карти, а ще получаваме процент от потреблението на нашите структури. Затова правилното и навременно позициониране е много важно. Аз смятам, че това е валидно за всякакъв тип бизнес, ако си първия в квартала които отваря хранителен магазин ще печелиш повече от 3-тия и 5-тия който са видели, че идеята е успешна.
                            Така е. Последните са бройлери, първите орли и феникси.

Коментар

Предполагам, че е зле информиран. Надявам се заедно да отсеем фактите от шума.
                              за да не говоря празни прикази 2 пъти влизах и гледах кои са партниращите магазини/заведения в София... последния път бяха 177 сега може да са малко повече не съм ги гледал. Смешно портфолио... съжалявам, че го казвам, но е несеризно да примамваш хората с БМВ-та последен модел, а в столицата картата сци да има проникване достойно за някаква студенска кооперация.

Твърдо съм на мнение, че тук се цели да се вземат парите на БП, а не да се прави нещо сериозно.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• dafuq

Първо и последно мнение. Имам доста познати вътре в тази "организация". Да кажем че трудно вярвам на такива работи и затова и аз не съм. Съвсем случайно попаднах тук (кво да правиш Гуугъл, що индексира думите на Черкезов никой не знае) доведен от "скъпата" "платена" хакерска атака. Казах го и на въпросните ми познати. Ще го кажа и тук:
                                - Сайта им изобилства от непрофисионализъм и грешки дори в кода който отговаря за неговото визуализиране.
                                - Бизнес логиката на приложението има повече дупки от швейцарско сирене.
                                - Всяко 15 годишно хлапе с деструктивен нрав и бедни познания притежаващо смартфон, свързано в същата мрежа (WiFi) с някой от усерите ще им направи мизерията само защото може.

Коментар

Working...
                                X