IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предполагам, че е зле информиран. Надявам се заедно да отсеем фактите от шума.
    http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Значи Черкезов, които е ваш сътрудник и като такъв представя лицето на компанията, лъже и заблуждава потенциалните клиенти, това ли ми казваш?

Коментар

• Jason_Thorn е прав. Малко над 22 хил. човека са в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          Ама, айде разберете се. Мен, ако ме интересува как да стана партньор на компанията какво впечатление оставяте? Черкезов казва 125 000 човека, ти казваш 21 000. Кой лъже?
          Ти Черкеза не го слушай, около 22к са. Черкеза не си пие навреме хаповете а санитарите редовно го изпускат пред компа.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
            bertram Много MLM компании имат автомобилна програма. Не мога да споделя мнението ти за търговците но в момента обектите в сайта на компанията са 907, преди 1 година бяха 2/3 пъти по- малко. Клиентската общност в началото на 2012 беше от 4000 човека а в края на годината 21000. За мен това е доста стабилен ръст на развитие на компанията. Всеки може да го тълкува различно.
            Ама, айде разберете се. Мен, ако ме интересува как да стана партньор на компанията какво впечатление оставяте? Черкезов казва 125 000 човека, ти казваш 21 000. Кой лъже?

Коментар

• bertram Много MLM компании имат автомобилна програма. Не мога да споделя мнението ти за търговците но в момента обектите в сайта на компанията са 907, преди 1 година бяха 2/3 пъти по- малко. Клиентската общност в началото на 2012 беше от 4000 човека а в края на годината 21000. За мен това е доста стабилен ръст на развитие на компанията. Всеки може да го тълкува различно.
              Last edited by emergence; 11.03.2013, 16:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                Moesia
                С удоволствие ще ти отговоря на въпроса,какво ще стане когато пазара се усвои от SCI. Веднъж разпределен пазара ние няма да печелим от продаването( да ние продаваме) на бизнес центрове и карти, а ще получаваме процент от потреблението на нашите структури. Затова правилното и навременно позициониране е много важно. Аз смятам, че това е валидно за всякакъв тип бизнес, ако си първия в квартала които отваря хранителен магазин ще печелиш повече от 3-тия и 5-тия който са видели, че идеята е успешна.
                3-години
                от миналата започна панаира (цирка) с бмв-тата
                много слабо проникване в магазинната мрежа...чак смешно

и през цялото време лъскави срещи с мегаломански цели , водени в леко сектантски стил...

какво повече да говорим.... лов на канарчета (вие им викате БП)...
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Черкезов, кат ' гръмне пирамидата , да не криеш у кучи гъз , кат Е-БАТ-СЕДЕФЧО и още нещо : Пий си хапчетата
                  Поздрави за Черкезов http://alexandrovska.com/bg/node/59
                  Поздрави за SCI http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Moesia
                    С удоволствие ще ти отговоря на въпроса,какво ще стане когато пазара се усвои от SCI. Веднъж разпределен пазара ние няма да печелим от продаването( да ние продаваме) на бизнес центрове и карти, а ще получаваме процент от потреблението на нашите структури. Затова правилното и навременно позициониране е много важно. Аз смятам, че това е валидно за всякакъв тип бизнес, ако си първия в квартала които отваря хранителен магазин ще печелиш повече от 3-тия и 5-тия който са видели, че идеята е успешна.

Коментар

• Аз пък не искам да думне неПирамидата сега
                      Прогнозирах за юли, не стига че на форекс не познавам ами сега и това

П.П. ох оправи се
                      Last edited by Jason_Thorn; 11.03.2013, 15:00.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Тази точка е закачка с такива като вас, които постоянно се страхуват да не бъдат измамени или да не настинат
                        Отново казвам, системата е атакувана от мощен и скъпоструващ хакер.
                        Имам чувството че това е политическа основа
                        Черкезов стига си хвърлял храна на безделниците в този форум. Те са като рибите, каквото и да им напишеш - кълват. Разликата е само в това, че си "разтварят устите" според размера на стръвта .
                        SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

Тази точка е закачка с такива като вас, които постоянно се страхуват да не бъдат измамени или да не настинат
                          може да са китайците. усетили са се как ще ги завладеете с могъщата неПирамида и да са ви спряли кранчето овреме.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не става въпрос за Турция. В момента около 125 000 човека ползват тези карти. Ние сме толкова единни че е възможно да направим политическа партия скоро и всъщност се оказва че може спокойно да вземем 6-10% от предизборните гласове. Това е само хипотеза, която е напълно възможно да стане реалност до месеци.
                            Ето една политическа причина да се опитат да диверсират и обезличат цвета на нацията с мощни хакер атаки.
                            В подобни случаи става дума за пари. Ако е такъв случая де ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                              Докторе, аз мисля, че си струва да обсъдим възможността тази диверсионна дейност да е атака на турски хакери. В една своя тема в защита на отечеството, обосновавате нуждата да се предприемат действия спрямо Турция, а наскоро стана ясно, че е въпрос на време SCI да излезе и зад граница, защо не и в Турция. Мислите ли, че има връзка и турското правителство взема мерки срещу проекта?
                              Не става въпрос за Турция. В момента около 125 000 човека ползват тези карти. Ние сме толкова единни че е възможно да направим политическа партия скоро и всъщност се оказва че може спокойно да вземем 6-10% от предизборните гласове. Това е само хипотеза, която е напълно възможно да стане реалност до месеци.
                              Ето една политическа причина да се опитат да диверсират и обезличат цвета на нацията с мощни хакер атаки.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Докторе, аз мисля, че си струва да обсъдим възможността тази диверсионна дейност да е атака на турски хакери. В една своя тема в защита на отечеството, обосновавате нуждата да се предприемат действия спрямо Турция, а наскоро стана ясно, че е въпрос на време SCI да излезе и зад граница, защо не и в Турция. Мислите ли, че има връзка и турското правителство взема мерки срещу проекта?

Коментар

Working...
                                X