IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Вместо да питаш за факти, трябва днес да дойдеш в Димят и да ги видиш с очите си.
    Парад на скъпи автомобили, аз забелязах (Астин Мартин, Ягуар, Порше, БМВ и Мерцедес, всичките нови) , както скъпо и изискано облечени хора.
    Досега ти обяснявам че искам да знам как работи схемата, не да гледам паради. Как така "вместо да питаш за факти"?
    Като гледам и ти не си питал ами си гледал парада и сега "вентилираш" супата
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнение
      От това написаното какво искаше да докажеш??? Че си се запознал с Франк Рикедс? Или е станал милионер? Или какво? Нещо много ти куца мисълта, не мога да хвана нишката, или искаш да се "докажеш" колко си "голем".
      Заповядай на семинар следващата събота в Арбанаси в хотел Извора от 10 до 17 часа и там ще ти бъде обяснен с най големи детейли БИЗНЕС МОДЕЛА, и как работи социалната медия.Ако имаш желание ми се обади да ти пратя покана с намаление.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Удебелил съм ти думите които само помпат въздух а нищо не казват, това е типично за измамите, омайват те с приказки вместо да бъдат точни и директни. Прочети само тях без останалия текст и ще видиш колко зомбирано звучи подсъзнателното съобщение. А къде са фактите и доказателствата за които спомена?

Ти разбрал ли си дали ги имаш или ги нямаш? Виж на закачалката

Вместо да питаш за факти, трябва днес да дойдеш в Димят и да ги видиш с очите си.
        Парад на скъпи автомобили, аз забелязах (Астин Мартин, Ягуар, Порше, БМВ и Мерцедес, всичките нови) , както скъпо и изискано облечени хора.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Чета и се чудя как интелигентни хора си пилеят времето в взаимни нападки.Нека да се опираме на фактите и доказателствата.И да се научим да гледаме в бъдещето.Ето,аз също съм част от този проект.Вярвам във възможностите които той дава.Никога досега не е имало подобна възможност.Социална мрежа свързана със сайт за директни продажби по Интернет.И инвестицията не е задължителна.Дава се възможност на хората да работят и да печелят дори да нямат никакъв капитал.Къде и кога пирамида е предлагала тази възможност?Хората създали тази структура не са случайни.Те не напразно са милиардери.Име като Ейдриан Барет би трябвало да говори нещо.С Франк Рикедс имах удоволствието да се запозная лично във Варна.Вицепрезидентът на компанията.Признат за един от най добрите мрежовици в света.Най младият милионер в компанията е само на 26 години.Почнал е преди 2 години.Има половин милион клиенти в своята структура.Урбан Търначек се казва.Словак по народност ако не се лъжа.
          Мисля че тук има много качествени хора.Такива които носят тази държава на гърба си.Нека да бъдем така добри вместо да се упрекваме взаимно и да се конфронтираме да правим истински бизнес.Да помагаме на хората да променят живота си по един почтен,законен и чист начин.И това да стане за няколко години вместо за десетилетия.Възможно е.
          От това написаното какво искаше да докажеш??? Че си се запознал с Франк Рикедс? Или е станал милионер? Или какво? Нещо много ти куца мисълта, не мога да хвана нишката, или искаш да се "докажеш" колко си "голем".

Коментар

Чета и се чудя как интелигентни хора си пилеят времето в взаимни нападки.Нека да се опираме на фактите и доказателствата.И да се научим да гледаме в бъдещето.Ето,аз също съм част от този проект.Вярвам във възможностите които той дава.Никога досега не е имало подобна възможност.Социална мрежа свързана със сайт за директни продажби по Интернет.И инвестицията не е задължителна.Дава се възможност на хората да работят и да печелят дори да нямат никакъв капитал.Къде и кога пирамида е предлагала тази възможност?Хората създали тази структура не са случайни.Те не напразно са милиардери.Име като Ейдриан Барет би трябвало да говори нещо.С Франк Рикедс имах удоволствието да се запозная лично във Варна.Вицепрезидентът на компанията.Признат за един от най добрите мрежовици в света.Най младият милионер в компанията е само на 26 години.Почнал е преди 2 години.Има половин милион клиенти в своята структура.Урбан Търначек се казва.Словак по народност ако не се лъжа.
            Мисля че тук има много качествени хора.Такива които носят тази държава на гърба си.Нека да бъдем така добри вместо да се упрекваме взаимно и да се конфронтираме да правим истински бизнес.Да помагаме на хората да променят живота си по един почтен,законен и чист начин.И това да стане за няколко години вместо за десетилетия.Възможно е.
            Удебелил съм ти думите които само помпат въздух а нищо не казват, това е типично за измамите, омайват те с приказки вместо да бъдат точни и директни. Прочети само тях без останалия текст и ще видиш колко зомбирано звучи подсъзнателното съобщение. А къде са фактите и доказателствата за които спомена?

Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Не знам защо някои приемат, че достойнството, отговорността и честта са неща, които може да оставиш на закачалката излизайки от дома. Тях или ги имаш, или ги нямаш. и лошото е, че това се разбира във важните за човека моменти.
            Ти разбрал ли си дали ги имаш или ги нямаш? Виж на закачалката

Коментар

• Не знам защо някои приемат, че достойнството, отговорността и честта са неща, които може да оставиш на закачалката излизайки от дома. Тях или ги имаш, или ги нямаш. и лошото е, че това се разбира във важните за човека моменти.

Коментар

• Чета и се чудя как интелигентни хора си пилеят времето в взаимни нападки.Нека да се опираме на фактите и доказателствата.И да се научим да гледаме в бъдещето.Ето,аз също съм част от този проект.Вярвам във възможностите които той дава.Никога досега не е имало подобна възможност.Социална мрежа свързана със сайт за директни продажби по Интернет.И инвестицията не е задължителна.Дава се възможност на хората да работят и да печелят дори да нямат никакъв капитал.Къде и кога пирамида е предлагала тази възможност?Хората създали тази структура не са случайни.Те не напразно са милиардери.Име като Ейдриан Барет би трябвало да говори нещо.С Франк Рикедс имах удоволствието да се запозная лично във Варна.Вицепрезидентът на компанията.Признат за един от най добрите мрежовици в света.Най младият милионер в компанията е само на 26 години.Почнал е преди 2 години.Има половин милион клиенти в своята структура.Урбан Търначек се казва.Словак по народност ако не се лъжа.

Коментар

Ти се изложи първи,аз ти казах че тук бизнес на въртя.Ако правилно си ме чел ти написах че МЛМ ми е хоби.Провокира ме плюенето ти по отношение на бизнес който изобщо не познаваш,за това и си поуплътних времето с теб.Не се кани по този начин и не съм и очаквал да припнеш и да се включиш.То за това се изискват здраво дупе и качества,които явно ти сам усещаш че нямаш.
                  Ок изложих се първи и ти реши да бъдеш по-добър в излагането ли?

Стига си измествал темата, дори не си интересен, СЦИ и далеч по креативна пирамида. Тъй като се разрових малко и за твоята видях някои постове от потребители които за опитват да хванат реферали, както и ти де, и веднага ми направи впечатление че използват разни цитати от рода на "Ако не действаш сега нищо няма да се подобри/промени..." точно както всички други измами, целят се в психиката на хората, реално могат да хванат някой шаран така.

Щом е толкова легално защо не виждам пълна информация за схемата на сайта? Как да се включа в неща като дори не мога да разбера как действа? Достатъчно хора ти казаха, ПИРАМИДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Приятелю, отговарям само защото ти си написал това в отговор на мой пост.

1) Вече ми писа 3 различни отговора на този пост с различно настроение и тон, да не сте екип и да се редувате? Направете си повече профили та да се различаваме.

2) Не помня да съм казал че е пирамида, казах че е някаква измама като извод от начина по който ни убеждаваш, по точно думите които подбираш.

3) Едва ли някой тук има нужда от МЛМ дори и да е легитимен такъв, този бизнес е за студенти и домакини дето трябва да си пълнят времето с нещо

4) Не мисля че някой е против МЛМ, аз лично съм се запознал преди доста години с идеята и я харесвам, но никога не бих се включил като дистрибутор, силата е да си собственик на МЛМ бизнеса.

5) Sitetalk като сайт, както и Фейсбук не са пирамиди, но схемата в която участваш може и да е, пак казвам не съм вложил достатъчно време в проучване за да го твърдя.

6) Може и да съм тесногръд но тъй като не се познаваме няма как да твърдиш такова нещо, както казва Болен Клинкерхофен: извинисебе!

7) не съм ти чел всички постове, но от тези които прочетох не изглежда да си успял, оставал с впечатлението че търсиш реферали които да застанат под теб. Затова и пускаш линкове с твоя код без да предупредиш, наистина слабо изпълнение.

Поздрави

Ти се изложи първи,аз ти казах че тук бизнес на въртя.Ако правилно си ме чел ти написах че МЛМ ми е хоби.Провокира ме плюенето ти по отношение на бизнес който изобщо не познаваш,за това и си поуплътних времето с теб.Не се кани по този начин и не съм и очаквал да припнеш и да се включиш.То за това се изискват здраво дупе и качества,които явно ти сам усещаш че нямаш.

За този документ задължителна е версията на английски език.
                    За Общността SiteTalk SiteTalk представлява ново измерение в социалните мрежи. sitetalk.com е безплатна Платформа за социална мрежа (SNP), която комбинира работата в социална мрежа с различни услуги и ползи, като ви възнаграждава за времето, което изразходвате в общността. Тази платформа позволява на участниците да общуват с приятели, семейства и бизнес контакти в целия свят като използва набор от комуникационни средства, които непрекъснато се подобряват и доразвиват, за да обслужват конкретните потребности на участниците. sitetalk.com предлага на своите участници изключителни услуги, както безплатни, така и платени, в комбинация с уникална програма за възнаграждения. Чрез използване на услугите на SiteTalk, както съществуващите, така и бъдещите участници могат да печелят точки за лоялност, които да използват за покупки в портала на общността SiteTalk Mall, предназначен за онлайн пазаруване. Достъпът до SiteTalk е лесен - или през стандартен уеб-браузър, или по-практичното приложение на SiteTalk на работния плот на компютъра ви. Това приложение може да се изтегли и инсталира в компютърна среда от един или няколко компютри, което прави достъпа до всички функции на sitetalk.com бърз и лесен. Сигурност и право на собственост В епохата на глобални медии SiteTalk цени личната сигурност на своите членове. Цялата информация, включително снимки, илюстрации и видео-клипове, които са качени на профила на участника, са негова собственост и остават част от общността само до тогава, докогато той желае. Ако даден участник избере да прекрати споделянето на информация или реши да прекрати своето членство, цялата информация и изображения ще бъдат премахнати съгласно неговото желание, като по този начин се защитава правото на участниците да опазват своя личен дигитален социален живот. Функционалност и свобода на избора sitetalk.com предлага на своите членове повече от просто функции на социална мрежа. Чрез участие в общността на SiteTalk членовете на мрежата имат възможността да се възползват от включените допълнителни услуги като SiteTalk Mall, SiteTalk Travel и SiteTalk SIM. Всички тези услуги са проектирани да дават на участниците едновременно умения и опит, и да ги възнаграждават за това. Точки за лоялност и програма за възнаграждения Присъединяването към общността на SiteTalk е напълно безплатно за крайния потребител. Много от членовете получават предложение от приятел или от бизнес-партньор да се присъединят към тяхната мрежа. Всички членове стават автоматично част от програмата на SiteTalk за лоялност и рефериране, даваща възможност да се печелят точки за лоялност при препоръчване на нови членове на общността. Освен това участниците стават част от широка и изключителна програма за лоялност, която възнаграждава активността в общността, като например публикуване на съобщения, качване на снимки или видео материали и поддържане на контакт с приятели, семейства и бизнес-партньори в глобален мащаб. Тези точки за лоялност могат да се използват за покупки в рамките на SiteTalk общноста, като например от SiteTalk Mall. Ние сме загрижени – Ние споделяме SiteTalk вярва в загрижеността за света и хората. Да бъдеш част от дадена общност означава да си замесен и да участваш. SiteTalk работи с благотворителни организации и поддържа собствена благотворителност - SiteTalk Care. SiteTalk Care подкрепя различни видове благотворителни функции и се фокусира на предоставяне помощ за жертви на природни бедствия дълго след като медийното внимание към тях е престанало. Участниците в схемата Premium Membership Scheme имат възможност да дарят точки за лоялност за SiteTalk Care, които са генерирани от техните дейности в Общността, като така допринасят за превръщане на света в едно по-добро място.

Коментар

• Първоначално изпратено от tdimas Разгледай мнение
                      Хора,ако някой иска да ви излъже ще го направи,не се правете на умни!Изтекоха ви очите да цитирате този и онзи и да следите всяко мнение различно от вашето,за да му дадете отпор,за да докажете по скоро на себе си колко сте оригинални и умни.Вместо да се хабите тук в безсмислени коментари,вложете енергията си в нещо продуктивно,само това би ви донесло удовлетворение!Репликациите тук не значат нищо за никой освен за вас.Ставате апологети на каузи,които самите вие не разбирате!
                      Заблуда е да се мисли,че този който говори много всъщност е умен!
                      Патетично...
                      Хората, които се опитват да направят нещо за света обикновено са отвратителни, но хората, за които света е направил нещо винаги са очарователни.

Коментар

• Поискай да ме излъжеш
                        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Хора,ако някой иска да ви излъже ще го направи,не се правете на умни!Изтекоха ви очите да цитирате този и онзи и да следите всяко мнение различно от вашето,за да му дадете отпор,за да докажете по скоро на себе си колко сте оригинални и умни.Вместо да се хабите тук в безсмислени коментари,вложете енергията си в нещо продуктивно,само това би ви донесло удовлетворение!Репликациите тук не значат нищо за никой освен за вас.Ставате апологети на каузи,които самите вие не разбирате!
                          Заблуда е да се мисли,че този който говори много всъщност е умен!
                          Патетично...

Коментар

• Ем управлението на тези държави държи на брутният вътрешен продукт, не на... прехвърляне на парите от левият в десният джоб, само че на различни гащи!
                            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• В тези страни преследват пирамидите с железни закони. Не е като у нас.
                              Стъпят ли там, ще ги четем в криминалните новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Ами..... То никак не е трудно да имаш повече потребители от Фейсбук в Китай
                                Чудя се дали да им издам, че имат подобни свободни ниши в Иран, Таджикистан и на още няколко места... Не е като да нямат възможност за разгръщане

Едит: А, ти си му издал вече врътката

Коментар

Working...
                                X