IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Надявам се да не се чувстваш като ощипана мома и да се не обиждаш,истината е горчив хап,обаче лекува е казал един другар навремето.Срещу моята истина подкрепена с доста факти и авторитетни международни източници и медии ти противопостави единственото което си имаш,голословни и безпочвени обвинения и твърдения.
    "Твоята" истина душичко заблудена ме интересува малко по-малко от ланшния сняг.
    Не се ласкай ,че можеш да ме обидиш просто нямаш капацитет.
    А за противопоставяне не съм си помисляла ,толкова си ми ясен.

Просто си временно явление.

п.п. Ма много докачлив си станал бе Черкезов бизнеса ли не върви?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
      Ама защо му се връзвате на новия ник. това е симпатизант на СЦИ
      Само че пак нова тактика да си говорим за друго и да оставим СЦИ на мира.
      Същата лоша аргументация и вместо нея цитати и разпалени демагогии, същото високопарно лого и подпис.
      Ами не са забранили на Черкезов да поства а са му казали да сменя никовете.

Трябва да му се признае че успява. От 3 страници насам не се появява СЦИ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      СЦИ=ПИРАМИДА
      Надявам се да не се чувстваш като ощипана мома и да се не обиждаш,истината е горчив хап,обаче лекува е казал един другар навремето.Срещу моята истина подкрепена с доста факти и авторитетни международни източници и медии ти противопостави единственото което си имаш,голословни и безпочвени обвинения и твърдения.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        Това ипо-мипо може и наистина да се случи, но това не означава, че не сте пирамида. Аз лично се сещам за следния случай от миналото:
        http://www.capital.bg/politika_i_iko...holding_group/

Този репортаж ми хареса как развива темата: http://www.cnbc.com/id/100364484
        (казва се Why Spotting a Pyramid Scheme Isn't So Easy).
        Заключението е много показателно:
        This final tip: Just because a company says it trades on the New York Stock Exchange, or any exchange, doesn't mean it is better or worse than one that doesn't. Trading on the NYSE is not the equivalent of a Good Housekeeping Seal of Approval. It only means the company met certain requirements to be listed there.
        Добър пример, но виначи има и друг вариант

Коментар

• Ама защо му се връзвате на новия ник. това е симпатизант на СЦИ
          Само че пак нова тактика да си говорим за друго и да оставим СЦИ на мира.
          Същата лоша аргументация и вместо нея цитати и разпалени демагогии, същото високопарно лого и подпис.
          Ами не са забранили на Черкезов да поства а са му казали да сменя никовете.

Трябва да му се признае че успява. От 3 страници насам не се появява СЦИ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

..., г-ж Сълзица ще ти разкаже за всичко. За Ипо, мипо, всичко!!
            Това ипо-мипо може и наистина да се случи, но това не означава, че не сте пирамида. Аз лично се сещам за следния случай от миналото:
            http://www.capital.bg/politika_i_iko...holding_group/

Този репортаж ми хареса как развива темата: http://www.cnbc.com/id/100364484
            (казва се Why Spotting a Pyramid Scheme Isn't So Easy).
            Заключението е много показателно:
            This final tip: Just because a company says it trades on the New York Stock Exchange, or any exchange, doesn't mean it is better or worse than one that doesn't. Trading on the NYSE is not the equivalent of a Good Housekeeping Seal of Approval. It only means the company met certain requirements to be listed there.

Коментар

Това което ми пробутваш са разни драсканици на анонимни писачи,а аз ти предложиш да напишеш в чичко Гугъл CNN-OPN и да видиш репортажи от тази авторитетна медия,да видиш списани Форбс,да видиш сайта който класира всички млм фирми по света,да надникнеш и в немското списание Нетуорк кариери,а не да ми пробутваш разни глупости от разни анонимни драскачи.Включването в www.Sitetalk.com е напълно БЕЗПЛАТНО както е във Фейсбук Туитър и други такива,САМО ЧЕ още със създаването на мрежата собствениците са решили да връщат 49% от парите обратно в членовете и под формата на най различни бонуси и комисионни.Зададох ти въпрос в предишен постинг как Марк Зукърбърг печели по 5 милиона долара всяка седмица,само от играта фермата,и защо си мислиш че други хора не могат да печелят пари и да ги споделят с потребителите си,и това е само една малка част от мрежата.
              Относно привличането на съмишленици,не е нито тук мястото нито това начина за това,само ще отбележа че МЛМ ЗАРИБЕНИТЕ са милиони по целия свят и ще стават все повече защото това е доказано справедлив модел за бизнес даваш равен шанс на всички започнали такъв вид бизнес.
              Запомни ,трябва да си пълен профан за да твърдиш че мрежовия маркетинг е пирамида.Това могат да го твърдят само доста неграмотни и неуки хора.Този модел на дистрибуция на стоки и услуги се изучава вече в университетите в Америка и Европа.
              Млад човек си а си доста тесногърд.Ето ти го модела,измислили са го хората в скандинавия преди няколко години и той вече работи с пълна сила.ТОВА Е СЪВКУПНОСТ ОТ СОЦИАЛНА МЕДИЯ ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯ И МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ.И понеже твърдиш упорито и тъпо че е пирамида ,кажи ми Фейсбук пирамида ли е?И ако Sitetalk е пирамида къде и кога виждаш края и ,след като само в Китай ще има повече потребители от Фейсбук?
              Приятелю, отговарям само защото ти си написал това в отговор на мой пост.

1) Вече ми писа 3 различни отговора на този пост с различно настроение и тон, да не сте екип и да се редувате? Направете си повече профили та да се различаваме.

2) Не помня да съм казал че е пирамида, казах че е някаква измама като извод от начина по който ни убеждаваш, по точно думите които подбираш.

3) Едва ли някой тук има нужда от МЛМ дори и да е легитимен такъв, този бизнес е за студенти и домакини дето трябва да си пълнят времето с нещо

4) Не мисля че някой е против МЛМ, аз лично съм се запознал преди доста години с идеята и я харесвам, но никога не бих се включил като дистрибутор, силата е да си собственик на МЛМ бизнеса.

5) Sitetalk като сайт, както и Фейсбук не са пирамиди, но схемата в която участваш може и да е, пак казвам не съм вложил достатъчно време в проучване за да го твърдя.

6) Може и да съм тесногръд но тъй като не се познаваме няма как да твърдиш такова нещо, както казва Болен Клинкерхофен: извинисебе!

7) не съм ти чел всички постове, но от тези които прочетох не изглежда да си успял, оставал с впечатлението че търсиш реферали които да застанат под теб. Затова и пускаш линкове с твоя код без да предупредиш, наистина слабо изпълнение.

Поздрави
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

...CNN ... да видиш репортажи от тази авторитетна медия
                Това е нещо ново

Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                Включването в www.Sitetalk.com е напълно БЕЗПЛАТНО ...
                А ти колко плати, за да получиш правото ние да се включим безплатно под теб? По мое мнение, няколко хиляди евра. Знам, знам, на семинара се задават тези въпроси, затова спирам...
                Безплатен е само обяда в капана за мишки. Няма безплатна услуга. Ако имаш безплатен сайт със 150 милиона потребителя, кой плаща сървърите? Принципа обикновено е следния - ако ползваш дадена услуга (която има полезност за твоя милост) и това става безплатно, то ТИ СИ ПРОДУКТА, КОЙТО СЕ ПРОДАВА!

САМО ЧЕ още със създаването на мрежата собствениците са решили да връщат 49% от парите обратно в членовете и под формата на най различни бонуси и комисионни.
                Е не че нещо, ама собствениците на СКИ ООД са решили точно същото
                И има едно противоречие - ако включването е безплатно, то какво точно връщат? 49% от нищо?

Марк Зукърбърг печели по 5 милиона долара всяка седмица,само от играта фермата
                Парите ги печели Зинга и подхвърля едни трохички на бай ти Марк. А Зинга не е пирамида.

...МЛМ ЗАРИБЕНИТЕ са милиони по целия свят...
                Вече не трябва да приемаме филмите за зомбита като художествена измислица - вече са милиони. THE ZOMBIE APOCALYPSE IS NOW IMMINENT!

...Това могат да го твърдят само доста неграмотни и неуки хора...
                Да знаеш, че си малко назад. В началото на тази тема зомбитата на пастора говореха точно същите неща като теб. После пастора им нареди да млъкнат, най-накрая тръгнаха да дават умерени и компетентни мнения, но пък напоследък доста бързо се отказват.
                Не можеш да докажеш никакво превъзходство, като посъветваш някого да чете повече.Не можеш и да имаш терминално право за оценка кой колко е образован в дадена сфера, ерго има ли въобще право да си изказва мнението. Нещата не работят по този начин. В момента действаш точно като сектантите. Вашата светла корпорация като че ли няма страничен религиозен привкус, както е при СКИ, но си е чиста секта - и начина, по който я защитаваш, го доказва.

...Този модел на дистрибуция на стоки и услуги се изучава вече в университетите в Америка и Европа....
                Заедно с този модел на дистрибуция на - ти го каза - стоки и услуги - в някои университети се изучават и различните финансови измами. Много сте пресни, затова още не сте влязли в тези учебници. Ако не си наясно - правото винаги следва обществените отношения, никога не го предхожда.

...И понеже твърдиш упорито и тъпо че е пирамида ,кажи ми Фейсбук пирамида ли е?...
                Ако се регистрирам във фейсбук, този, дето ме е довел там, няма да получи и стотинка затова, че ме е довел. Следователно, фейсбук не е пирамида.

...Преди 6 години като почнах в Хербалайф... Сториха ми се доста агресивни в своето поведение...
                Мисля, че в тази тема досега ти си най-агресивния участник.

...а относно кефа ,той идва в последствие госпожо.
                А това последното беше малко грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Никога не съм имал нищо против МЛМ. Имам против тарикатите, които се опитват да прекарат криминалните си помисли, като МЛМ.
                  Нямам нищо против Хербалайф, не защото боклуците им струват нещо, а защото действат законно. Нямам нищо против Групон и сайтовете за колективно пазаруване в БГ. Докато действат законно разбира се.
                  Обаче да ми пробутваш нещо, определено от 3 СЕК-а като незаконно - няма нужда.
                  Нямам много информция, ако се окажат поредния Епъл ще имам пропуснати ползи, но никак не си убедителен.
                  Искам да видя ИПО, до тогава за мен това е поредния шит. Остани си със здраве!!!
                  Заповядай в Димят, г-ж Сълзица ще ти разкаже за всичко. За Ипо, мипо, всичко!!
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Една истинска дама не приема никога поканата от първия път.Но и един истински мъж не кани никога повторно.В момента ти отричаш нещо без да го познаваш.Никой ти не иска пари,а относно кефа ,той идва в последствие госпожо.Пропуснах ли да ти кажа,че не се кани нито тука нито по този начин.ПРЕДЛГАМА ТИ БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ ДОКАЗАНА КАТО НАЙ УСПЕШНАТА И НАЙ ДОБРАТА,ТИ ОТКАЗВАШ БЕЗ ДА ЗНАЕШ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. НИХИЛИСТИТЕ ПО ДУША И ПРИРОДА НЕ УСПЯВЯТ В МЛМ, ,А ТОЗИ БИЗНЕС ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО ОБИЧА ПОЗИТИВНИТЕ ХОРА, ВЯРВАЩИ ТЕ!
                    Антоне, извинявай, че се намесвам в разговора ви, но искам да ти задам само един въпрос: при условие, че имаш 15 годишен опит, по твоите думи, не са ли ти стигнали да разбереш, че тактиката ти /ама това вече го написах/ става само при миньори и работници във веригите за бързо хранене? Не мога да си обясня, как така продължаваш по същия безмислен и безуспешен начин да прокрадваш идеите си и не виждаш ли, че хората са на съвсем друго ниво, за да се връзват на тия отдавна ясни на всички методи с "бизнес предложенията" и "времето да работи за теб", и т.н.?
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

това е сериозен бизнес разбери го веднъж за винаги и не се гаври голословно с усилията и труда на милионите хора по целия свят.бизнес признат като бизнес модел и изучващ се в университетите по целия свят,приличащ на пирамида само в главите на малцина объркани мозъци.Извини ме ако с нещо съм те обидил и или накарал да се почустваш не добре от мойте думи които винаги попадат в целта.
                      Никога не съм имал нищо против МЛМ. Имам против тарикатите, които се опитват да прекарат криминалните си помисли, като МЛМ.
                      Нямам нищо против Хербалайф, не защото боклуците им струват нещо, а защото действат законно. Нямам нищо против Групон и сайтовете за колективно пазаруване в БГ. Докато действат законно разбира се.
                      Обаче да ми пробутваш нещо, определено от 3 СЕК-а като незаконно - няма нужда.
                      Нямам много информция, ако се окажат поредния Епъл ще имам пропуснати ползи, но никак не си убедителен.
                      Искам да видя ИПО, до тогава за мен това е поредния шит. Остани си със здраве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Чиче, не ти отива на белите коси така дребнаво да се заяждаш с хората! За пореден път се убедих, че в тия пирамиди почти всички са луди!
                        А, и внимавай как разговаряш с Наивника, че ми е любимец и ще ядеш шамарчета.
                        Една истинска дама не приема никога поканата от първия път.Но и един истински мъж не кани никога повторно.В момента ти отричаш нещо без да го познаваш.Никой ти не иска пари,а относно кефа ,той идва в последствие госпожо.Пропуснах ли да ти кажа,че не се кани нито тука нито по този начин.ПРЕДЛГАМА ТИ БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ ДОКАЗАНА КАТО НАЙ УСПЕШНАТА И НАЙ ДОБРАТА,ТИ ОТКАЗВАШ БЕЗ ДА ЗНАЕШ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. НИХИЛИСТИТЕ ПО ДУША И ПРИРОДА НЕ УСПЯВЯТ В МЛМ, ,А ТОЗИ БИЗНЕС ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО ОБИЧА ПОЗИТИВНИТЕ ХОРА, ВЯРВАЩИ ТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Виж какво Антоне, виж какво Керчев.... Ще разкатаеш на баба ми розовите кюлоти.
                          Телефонът ти го знам. Не ми е нужен.
                          Аз съм избрал да съм анонимен в този форум, макар че доста свестни хора знаят и моя телефон тук.
                          С 15 годишния си опит в МЛМ, много трудно можеш да излезеш срещу дипломата ми по маркетинг и 20 годишен опит в областта на финансите.
                          Хайде сега у лево и не искам да ми пишеш на лични. Още повече да ме заплашваш, защото никой никога не си го е позволявал тук. А съм тук от първия ден, от който форумът съществува.
                          Разбрахме ли се????
                          Разбрахме ли се попитах??????

това е сериозен бизнес разбери го веднъж за винаги и не се гаври голословно с усилията и труда на милионите хора по целия свят.бизнес признат като бизнес модел и изучващ се в университетите по целия свят,приличащ на пирамида само в главите на малцина объркани мозъци.Извини ме ако с нещо съм те обидил и или накарал да се почустваш не добре от мойте думи които винаги попадат в целта.

Коментар

• Антон ли какъв си, тука се говори за SCI - Понци - Прецакай другарче!

НЕ ГОВОРИМ ЗА ТВОИТЕ "УСПЕХИ"

Като гледам си нямаш много работа, даже да не кажа че нямаш никаква. Така че, какво се опитваш да ни хвърляш прах в очите, че си направил много работи(по скоро избиване на комплекси). Пародия голяма, нека администраторите да трият коментарите!!!

Коментар

CNN-Момче

Хайде бъди мъж,след толкова плюене НАПИШИ НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

OPN-Singapure E ПИРАМИДА
                              A ти ще ми отговориш ли защо
                              https://www.facebook.com/OPNSiteTalk има 1361 лайка, а
                              https://www.facebook.com/LozanovaOfficial?fref=ts 80000?
                              Ако случайно по някакви сгрешени обстоятелства се качите на борса, ще ви скъсат шушоните.
                              Не можете на калта под нокътя на малкия пръст на Фейсбук и Групон да се закачите, а виж какво им се случи след ИПО-то

Коментар

CNN-Момче

OPN is working hand in hand with 37 experienced law firms around the world to ensure the company is compliant with all regulations and laws. It is Sitetalks’s ambition to become one of the top 5 Social Network Providers worldwide, and OPN's to become one of the top 5 Direct Sales Companies worldwide

Хайде бъди мъж,след толкова плюене НАПИШИ НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

OPN-Singapure E ПИРАМИДА
                                Чиче, не ти отива на белите коси така дребнаво да се заяждаш с хората! За пореден път се убедих, че в тия пирамиди почти всички са луди!
                                А, и внимавай как разговаряш с Наивника, че ми е любимец и ще ядеш шамарчета.

Коментар

Working...
                                X