IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мен за пореден път ме разбиха от SCI с креативност. Покана към бизнес партньорите-

"Уважаеми Бизнес партньори, Каним Ви да вземете участие в „SCI Бизнес ден“, на който ще бъде подробно разяснен Компенсационният план на компанията. Ще получите важна информация, свързана с изграждането и разрастването на Вашия бизнес в SCI. (...) Такса за участие: Цената на онлайн билета от 13.03.2013г до 24.00 часа на 17.03.2013г ще бъде 50лв. След тази дата цената на билета ще бъде 70лв."

Тия печелят дори от собствените си бизнес партньори, на които ще им разясняват собствената си компенсационна схема! С всеки ден се изумявам колко лесно хората в България дават пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
      Много атаки срещу SCI, но отново доказват моята теза, че я нямат способността да защитят каузата си. Но просто ме е страх да пиша вече, че ще викнат адвокатите...

А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите? Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

Не знам как биха излезли извън България? Или освен да се внедрят в такива държави в които го нямат този закон, така ми изглежда по логично. Македония, Сърбия може би Румъния. А ЕС какво ще каже за тая схема и структура???

А ако се забрани и изчезне SCI, какво ще стане с парите на хората? Как ще им върнат парите, а изобщо имали такава схема да бъдат върнати парите на хората??? Тези карти ще изчезнат както и постерминалите? Пак много въпросителни
      И аз имам въпроси, но няма кой да отговори жалка картинка

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
        Преди 2- 3 дни попитах, ама никой не ми отговори, та питам пак. Получих това на личния ми имейл. Не знам как изпращача се е добрал до имейла ми. От SCI ли е изпратено?

"Здравейтe! Искам да Ви поканя на едно интересно онлайн представяне с продължителност 10-15 минути, което можете спокойно да гледате от Вашия дом. И от което ще научите следното: Как докато си пазарувате продукти от първа необходимост, което така или иначе правите, ще ви плащат за това. Как докато се къпете и си миете зъбите,също ще получавате пари за това? ПАРАДОКС! Как може да изградите ваш собствен печеливш бизнес от дома си , без да имате някакъв предишен опит, първоначална инвестиция , без никакъв финансов риск и без по-никакъв начин да ви пречи на основната работа или личните ви ангажименти. Или с две думи, ако се нуждаете от допълнителен - основен доход или просто искате да ви плащат за горе споменатите неща. Заповядайте! Всеки делничен ден от 21 часа. Ако Вие не се интересувате, моля да поканите ваши познати - приятели, роднини или да им предадете тази информация. Дайте им възможност да се възползват от нашето предложение. Благодарим ви предварително! Линкът за бинара е : http://login.meetcheap.com/conference,******** Трябва да кликнете върху линка, да си напишете Вашето име и парола, след това - ОК и сте вътре в залата за презентации. Ако имате проблеми с влизането, трябва да изключите преди това всички сайтове и браузери, за да ви се зареди програмата. Започваме в 21.00часа, но желателно е да влезете 5-10 минути по-рано.

С приятелски поздрави !
        Любомир *****
        независим консултант-
        личностно израстванe
        финансова култура
        GSM:0878 769 ***
        GSM:0988 802 ***

П.С. Познавате ли някой, който се къпе, мие си зъбите и има нужда от пари?"
        Не. Появили са се доста измамници напоследък.

Коментар

• За това SCI ли става въпрос?

Преди 2- 3 дни попитах, ама никой не ми отговори, та питам пак. Получих това на личния ми имейл. Не знам как изпращача се е добрал до имейла ми. От SCI ли е изпратено?

"Здравейтe! Искам да Ви поканя на едно интересно онлайн представяне с продължителност 10-15 минути, което можете спокойно да гледате от Вашия дом. И от което ще научите следното: Как докато си пазарувате продукти от първа необходимост, което така или иначе правите, ще ви плащат за това. Как докато се къпете и си миете зъбите,също ще получавате пари за това? ПАРАДОКС! Как може да изградите ваш собствен печеливш бизнес от дома си , без да имате някакъв предишен опит, първоначална инвестиция , без никакъв финансов риск и без по-никакъв начин да ви пречи на основната работа или личните ви ангажименти. Или с две думи, ако се нуждаете от допълнителен - основен доход или просто искате да ви плащат за горе споменатите неща. Заповядайте! Всеки делничен ден от 21 часа. Ако Вие не се интересувате, моля да поканите ваши познати - приятели, роднини или да им предадете тази информация. Дайте им възможност да се възползват от нашето предложение. Благодарим ви предварително! Линкът за бинара е : http://login.meetcheap.com/conference,******** Трябва да кликнете върху линка, да си напишете Вашето име и парола, след това - ОК и сте вътре в залата за презентации. Ако имате проблеми с влизането, трябва да изключите преди това всички сайтове и браузери, за да ви се зареди програмата. Започваме в 21.00часа, но желателно е да влезете 5-10 минути по-рано.

С приятелски поздрави !
          Любомир *****
          независим консултант-
          личностно израстванe
          финансова култура
          GSM:0878 769 ***
          GSM:0988 802 ***

П.С. Познавате ли някой, който се къпе, мие си зъбите и има нужда от пари?"

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
            Три пъти чета въпроса ти и не мога да разбера какво питаш ?
            Няма нищо общо с реалността и компенсационния план на компанията.
            И как може да очакваш отговор с такова писане ?
            Какво не разбираш? Изключи тези пари, които тръшкате като невидели от 600 до 3000 и кажи от къде ви идват другите доходи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Да си повторя въпросите

Три пъти чета въпроса ти и не мога да разбера какво питаш ?
              Няма нищо общо с реалността и компенсационния план на компанията.
              И как може да очакваш отговор с такова писане ?
              http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Няа ко ...

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Да си повторя въпросите

Кво да си повтаряш въпросите , виж ,че са умствено ограничени ! За тях всичко е БМВ ,къщи,самолети,совалки,летящи чинии и междугалактическа инвазия , кво им говориш,нито могат да се обособят нито да ти дадат аргументи ,няа кво...
                Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Няма отговор. Продължавам си сам тогава.

Ако сте 25 000, цакали по 3К.... Еваларка. Държавата ще вземе около 7 мио данъци
                  Ако не, започваме със сметките.
                  Приемаме че всеки човечец арчи по 1000 кинта месечно.
                  Това означава, че ако всички си набутвате мангизите в непирамидата имате обща консумация от 25мио.
                  Да предположим, че от всяка покупка вземате 1%. Това означава, че разпределяте 250К.
                  Разделено на 25К юзъра.....
                  По 10 кинта средно на човек
                  Къде греша?
                  Да си повторя въпросите

Коментар

• Вместо да търсите конспирацията, вземете се запознайте по-обстойно с МЛМ за да не се излагате по този начин.

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Черкезов, съвсем си се оплел бе човеко!

Я виж аватарите с Prosperity

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Черкезов, съвсем си се оплел бе човеко!

Я виж аватарите с Prosperity

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                          Гледам си предния пост и си мисля, от месеци компанията се оправдава че в момента набира клиентска база и бизнес партньори, и като се насити пазара печалбата ще е предимно от отстъпките. Е щом се е наситил пазара и хората които въобще биха си купили карта вече са си купили, как БП ще правят по 2 на месец? Означава ли че още на следващият месец повечето БП ще си изгубят най-привлекателните бонуси?

Само не излизайте със световна експанзия пак

Май в последните дни защитниците избягаха от тук и останаха само 2-3 акаунта които пишат в стил Черкезов. Повече против отколкото в защита
                          Самонавивай се, самонавивай се. Защитниците на компанията не са във форумите. Ние с Черкезов и другия колега, по-скоро ви хвърляме стръв, да провокираме жалките ви излияния, за да се събира материал за правния отдел. Нашите хора са навън между други хора. Наживо са. Форумната кампания може и донякъде да помага наистина слабохарактерните да не стават БП. Но така или иначе компанията не се нуждае от тяхните пари, а се нуждае от лидери, които да превземат нови територии.
                          Last edited by abraham; 03.04.2013, 09:35.
                          SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                            Иска ви се на вас от Бене да завладеете Индия, Китай, Хонг Конг и страните от региона преди нас. Но нямате паричния ресурс и най-вече нямате нашия човешки ресурс от млади светли, необременени от предразсъдъци и начетени хора.

Вместо да си насочвате силите в клеветене по наш адрес, препоръчвам на г-жа Бене по-добре да основе 1 партия за предстоящите избори. С всичките тези експерти по череп ПР като Кристина и нейните роднини мисля, че ще имате добър резултат.
                            Братко, аз последно време забелязвам че не НИЕ ги каним младите хора, бизнес партньорите, а те самите идват при нас!!!!!!!
                            Това само доказва колко много мъдрост е имало в словата на почитаемия исторически Гуатама Сидхарта който бил наличан по прякор Буда.
                            Той казал:
                            "Когато има езеро, лебедите сами ще дойдат"
                            Мисля че тези времена настъпиха, лебедите са при нас, а за езерото може само да благодарим на екипа около парстор Петров и на самия него разбира се за възможноста да черпим вдъхновение, сила и заслуги от извора.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Гледам си предния пост и си мисля, от месеци компанията се оправдава че в момента набира клиентска база и бизнес партньори, и като се насити пазара печалбата ще е предимно от отстъпките. Е щом се е наситил пазара и хората които въобще биха си купили карта вече са си купили, как БП ще правят по 2 на месец? Означава ли че още на следващият месец повечето БП ще си изгубят най-привлекателните бонуси?

Само не излизайте със световна експанзия пак

Май в последните дни защитниците избягаха от тук и останаха само 2-3 акаунта които пишат в стил Черкезов. Повече против отколкото в защита
                              Иска ви се на вас от Бене да завладеете Индия, Китай, Хонг Конг и страните от региона преди нас. Но нямате паричния ресурс и най-вече нямате нашия човешки ресурс от млади светли, необременени от предразсъдъци и начетени хора.

Вместо да си насочвате силите в клеветене по наш адрес, препоръчвам на г-жа Бене по-добре да основе 1 партия за предстоящите избори. С всичките тези експерти по череп ПР като Кристина и нейните роднини мисля, че ще имате добър резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                                Абрахам, д-р Черкезов и всички БП,

С будни хора като Вас - с божията помощ и както са казали Кирил и Методий - със знанието и истината напред ще спасим България !
                                +123456789 Амин братко! Каквото правим, го правим за хората, за чувстващите същества, за България! Да живеем мир със себе си!

Коментар

Working...
                                X