IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
    http://www.youtube.com/watch?v=AHGN5wfljvM

Не били секта.
    На 01:17 пасторчето вижте го какво вика - Една програма, кай, дето съм я минавал при Джон Максуел. Плащал си бил чак!
    Само като видиш как почва статията в уикипедията за Джон Ц. Максуел:
    John Calvin Maxwell (born 1947) is an evangelical Christian author, speaker, and pastor - направо да ти се доповръща.
    Баси, тоя вече си ги облъчва съвсем открито. Дотук с бизнеса и МЛМ мъмбо-джъмбото, момчета и момичета, добре дошли в светлото братство на сектата! Да знаете само, че в секти като тази се плаща данък общ доход по метода на прогресивното подоходно облагане, без обаче да има необлагаем минимум - почва от 10%. И да, интимни връзки извън сектата не се разрешават. Всъщност интимните връзки са забранени без брак. И да - иконите отиват в печката, никакви мартеници, раздавките се забраняват. И да - мястото на жените е в кухнята.
    Не че нещо, ама така стоят нещата.
    Боже господи, това че едни хора са се отделили от стадото и са тръгнали по пъртя на духовното съвършенство не значи че са секта, по правилното определение е избрани!!
    Едно време и на Богомилите (първите медитатори в България) са им казвали сектанти, след това са ги избили, и за наказание България още влачи тежката карма и дж днес. 10 века тежки кармични отпечатъци на една цяла нация, само заради Богомилите!! Ами представете си че братството на п-р Петров може и да е еманация на Богомилството в България?!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Тези лични нападни се превърнаха в препошли!! Модератора веднага да се активира и да разчисти тази тиня тук. Професорът говори за духовни ценности, а други му се присмиват? Що за българи сте вие?!? Да се обръщате срещу своите хора?? Вместо да изритате западните колонизиатори и да спрете кранчето на техните пенсионери, които си правят почивки по нашите най-скъпи курорти вие сте се хванали за един доблестин и честив пастор и неговите приближени, които се опитват да съживят духовността в България и най-вече да ни направят заможен и просветлен народ!

Какво означава секта? Ами ако е братството, което ръководи п-р Петров, братствтото което дава хляб и обич на всеки обърнал се за помощ, то тогова аз искам да има повече секти в България.

Секта се е превърнала в мръсна дума очерняща доблестни и честиви организации, които се стремят да споделят любов и да даравят безвъзмездно. Организации, които са основани с добри намерения и светли мисли биват окаляни до неознаваемост в България.

Накарахте ме да ме е срам да се нарека българин.

Братко спокойно!! Не им давай псисихичната си енергия, те само това и чакат.
      Най-добре да влезем в дълбока медитация и да се помолим да се трансформира базовото невежество в страната ни!!
      А слънцето си го имаме, може да ни наричат всякакви, важното е че ние се чувстваме добре и правим каквото можем за страната и събратята си.
      Last edited by X_Y; 11.06.2013, 12:03.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=AHGN5wfljvM

Не били секта.
        На 01:17 пасторчето вижте го какво вика - Една програма, кай, дето съм я минавал при Джон Максуел. Плащал си бил чак!
        Само като видиш как почва статията в уикипедията за Джон Ц. Максуел:
        John Calvin Maxwell (born 1947) is an evangelical Christian author, speaker, and pastor - направо да ти се доповръща.
        Баси, тоя вече си ги облъчва съвсем открито. Дотук с бизнеса и МЛМ мъмбо-джъмбото, момчета и момичета, добре дошли в светлото братство на сектата! Да знаете само, че в секти като тази се плаща данък общ доход по метода на прогресивното подоходно облагане, без обаче да има необлагаем минимум - почва от 10%. И да, интимни връзки извън сектата не се разрешават. Всъщност интимните връзки са забранени без брак. И да - иконите отиват в печката, никакви мартеници, раздавките се забраняват. И да - мястото на жените е в кухнята.
        Не че нещо, ама така стоят нещата.

Коментар

• Тези лични нападни се превърнаха в препошли!! Модератора веднага да се активира и да разчисти тази тиня тук. Професорът говори за духовни ценности, а други му се присмиват? Що за българи сте вие?!? Да се обръщате срещу своите хора?? Вместо да изритате западните колонизиатори и да спрете кранчето на техните пенсионери, които си правят почивки по нашите най-скъпи курорти вие сте се хванали за един доблестин и честив пастор и неговите приближени, които се опитват да съживят духовността в България и най-вече да ни направят заможен и просветлен народ!

Какво означава секта? Ами ако е братството, което ръководи п-р Петров, братствтото което дава хляб и обич на всеки обърнал се за помощ, то тогова аз искам да има повече секти в България.

Секта се е превърнала в мръсна дума очерняща доблестни и честиви организации, които се стремят да споделят любов и да даравят безвъзмездно. Организации, които са основани с добри намерения и светли мисли биват окаляни до неознаваемост в България.

Накарахте ме да ме е срам да се нарека българин.

mad:
          Last edited by X_Y; 11.06.2013, 12:03.

Коментар

• Каква стана тя?
            Да го духат бедните, а?

Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Братко Ретро, благодаря, честно казано започвам да ненавиждам финансово и духовно бедните хора след тази тема. Преди 6 месеца поне им съчуствах на бедняците и им хвърлях по някой лев, намирах им работа, ама сега вече не го изпитвам това освобождаващо чувство (съчувствието), бедните ме поквариха.
              Прав е п-р Петров да казва да не пишем по форумите за да не се заразим от мисловните паразити, енергийните вампири които ни изпиват психичната енегия, и не можем след това да визуализираме светлото си бъдеще, да извикваме богатството в ума и портфейла си.

[Хапчетата се пият по лекарско предписание , не един път в седмицата с шепите

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Братко Ретро, благодаря, честно казано започвам да ненавиждам финансово и духовно бедните хора след тази тема. Преди 6 месеца поне им съчуствах на бедняците и им хвърлях по някой лев, намирах им работа, ама сега вече не го изпитвам това освобождаващо чувство (съчувствието), бедните ме поквариха.
                Прав е п-р Петров да казва да не пишем по форумите за да не се заразим от мисловните паразити, енергийните вампири които ни изпиват психичната енегия, и не можем след това да визуализираме светлото си бъдеще, да извикваме богатството в ума и портфейла си.
                за хапчетата какво казва пастора?
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Дъбър вечер,д-р,п-р Черкезов!
                  Виждам,че са Ви налазили разни- бедни духом и финансово,естествено,недоброжелатели!!!
                  Но Вие не спирайте да разпръсквате светлина и надежда!!!
                  Продължавайте да показвате истината и осветлявате умовете на непосветените за благото и велико дело на п-р Петров!!!

Желая Ви здраве и неизчерпаема енергия,която Вие така или иначе имате в изобилие!!!

Поздрави!!!
                  Искрено Ваш-Retro_69!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                    Няма да успее тази година според мен. Но ако доктора е така любезен да ни осветли по-обстойно с правилата, заложени в идеята на светлия пастор, мисля ще можем по-точно да се приближим като прогноза и за светлата дата
                    ами може и да стане. аз разцъках математическия модел на бонусите им и по моя сметка ще направи 8 милки някъде при около 15 20к будали. мисля сега са към 10к така че таргета е напълно постижим

опс поправка на около 10к будали е готова работата. почти съм сигурен че текущо сектантите са между 5 и 8 хиляди
                    Last edited by Jason_Thorn; 10.06.2013, 22:52.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Дъбър вечер,д-р,п-р Черкезов!
                      Виждам,че са Ви налазили разни- бедни духом и финансово,естествено,недоброжелатели!!!
                      Но Вие не спирайте да разпръсквате светлина и надежда!!!
                      Продължавайте да показвате истината и осветлявате умовете на непосветените за благото и велико дело на п-р Петров!!!

Желая Ви здраве и неизчерпаема енергия,която Вие така или иначе имате в изобилие!!!

Поздрави!!!
                      Искрено Ваш-Retro_69!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        Аз все си мисля че таз година ще ги набабани. Нали се сещате че ако подаде отчет с 15 мил оборот и печалба 8 милки, веднага ще го налазят родните дупетати рекетьори. Що да дели с тях. Зема парата и на сайшелите
                        Няма да успее тази година според мен. Но ако доктора е така любезен да ни осветли по-обстойно с правилата, заложени в идеята на светлия пастор, мисля ще можем по-точно да се приближим като прогноза и за светлата дата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          абе сега и да питам по тез клипове се едни и същи лидери вече цяла година. как един нов не се появи? пускам, гледам и все мазната усмивка на Ален Делон виждам
                          Новите ги подготвят в църквата. Още не са достатъчно промити

Коментар

• абе сега и да питам по тез клипове се едни и същи лидери вече цяла година. как един нов не се появи? пускам, гледам и все мазната усмивка на Ален Делон виждам

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Със или без ДДС
                              Ако искам да е разход, как ще се заведе !?
                              сложи го в 602 разход за външни услуги - светлина от пирамидална секта

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                                you must never underestimate the predictability of stupidity!

п. п. Някой да го преведе на доцент доктур професор и космонафт Черкезов.

Коментар

Working...
                                X