IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам си предния пост и си мисля, от месеци компанията се оправдава че в момента набира клиентска база и бизнес партньори, и като се насити пазара печалбата ще е предимно от отстъпките. Е щом се е наситил пазара и хората които въобще биха си купили карта вече са си купили, как БП ще правят по 2 на месец? Означава ли че още на следващият месец повечето БП ще си изгубят най-привлекателните бонуси?

Само не излизайте със световна експанзия пак

Май в последните дни защитниците избягаха от тук и останаха само 2-3 акаунта които пишат в стил Черкезов. Повече против отколкото в защита
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Абрахам, д-р Черкезов и всички БП,

С будни хора като Вас - с божията помощ и както са казали Кирил и Методий - със знанието и истината напред ще спасим България !
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        Да набутват други хора Ти имаш ли идея каква привилегия е да те поканят в нашата фамилията. Както каза Черкезов не може куцо и сакато да се присъедини. Ако трябва да използвам правилната дума то по-скоро те просветяват приятелите си ... Та кой не иска безрисков келепир и осещането за сплотенност, което нашата кауза предоставя???
        Имам да, куцо и сакато влизат с подарена карта защото БП трябва да правят поне по 2 на месец. А ако си куцо и сакато и може да намериш зелено още по-трудно ще се отървеш от присъединяването към привилегированите

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Тук ще се съглася, в нашата държавка няма морал, само финансови интереси.
          Но и при вас няма морал, докато обяснявам (на живо) на ваши "бизнес партньори" че избиват парите докато набутват други хора, и е вид измама, те ми отговарят с "Какво от това, как иначе ще успееш?"

Смешници!
          Да набутват други хора Ти имаш ли идея каква привилегия е да те поканят в нашата фамилията. Както каза Черкезов не може куцо и сакато да се присъедини. Ако трябва да използвам правилната дума то по-скоро те просветяват приятелите си ... Та кой не иска безрисков келепир и осещането за сплотенност, което нашата кауза предоставя???
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение

А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите?

Пак не си си чел домашното. Колега, колега. Такъв бизнес модел съществува и в Америка и в Европа. Както се казва: "чел, чел ама недочел"

Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

Ами как ? Така. Компанията плаща данъци бе колега, стимулира потреблението. В тая криза, кой държавен чиновник ще спре кранчето на работеща платформа, която плаща данъци.

Дай примери, аз знам за бизнес модели които нямат нищо общо с тази структура която е вашата.

И на втория пост мога да кажа, че си нямаш ама ГРАМ понятие как се е развила структурата в Турция в тия години, в които България е тънала (за жалост) в мизерии и безпаричие. От държавата са изтичали не милиони, а милиарди след като приели закона глоба която възлизала на няколко милиарда + до живот зад решетките

П.П. http://www.inploid.com/t/saadet-zinc...anc-saglar-mi/ този сайт го казва, и разбира се има страни включително в Европа които не са приемали никога такива закони. Пирамида, преди 15/20г при нас е имало пирамиди, но всеки знае как са действали.
            Last edited by direx; 03.04.2013, 02:01.

Коментар

Колега умуването го остави на собствениците на компанията, управителния съвет и правния отдел. Дай сега с теб да се разберем за бизнеса. Ще закупуваш ли скоро пакет, или 2-3 стратегически позиции, които пазя в позиционното дърво да ги давам на други ?
              Колега за твое нещастие и за жалост, и в други постовете съм питал, от всичко това какво ще ми донесе? Картата струва 50лв, хубаво, ползвам отстъпки хубаво, НО има едно голямо НО ако бутна 3000лв ще ми дадете някаква платформа с някакво "дърво" нали така? А аз това "дърво" какво да го правя? Да зарибявам хората "дай ми 50лв и ще ти дам карта с която ползваш в 1000обекта от цялата страна 5%,10%,20%, ще си избиеш тези 50лв за нула време" пф каква ми е гаранцията, че ще ползва тази карта? Никаква!

Ако някой си е помислил, че в момента може да спечели от тази компания се лъже и то АДСКИ много, преди две години от както е пусната компанията и съществува в България. Тогава е било добре да вкараш тези 3000лв. и да излъжеш балъците да дойдат в твоето "вековно дърво" и да печелиш по 1% от всичко. И да се събират в семинари по 500/1000човека и да им гледаш лицата как са живнали и греят и си вика "Ооо това е, от това нещо мога да спечеля", да ама не. 3000лв вкарваш, а в момента в компанията има 200 човека които са захапали от "пая", а другите 100 000души които до края на годината видиш ли, щели да се присъединят!

В тази наша малка държава, няма ли пренасищане? Няма ли край, според мен края дойде в който можеха да се "печелят" пари. Трагедия голяма, жалко че хората си вкарват спестяванията в такава фирма.

А и така и не открих отговор, какво ни учи тази фирма? За надеждите, че искаме баварец? Какво ще научим в тази фирма? Има ли развитие освен, че се иска невъзможното? Много въпроси, а няма кой да ми ги отговори, каква трагедия

Коментар

[I]
                Ами как ? Така. Компанията плаща данъци бе колега, стимулира потреблението. В тая криза, кой държавен чиновник ще спре кранчето на работеща платформа, която плаща данъци.
                Тук ще се съглася, в нашата държавка няма морал, само финансови интереси.
                Но и при вас няма морал, докато обяснявам (на живо) на ваши "бизнес партньори" че избиват парите докато набутват други хора, и е вид измама, те ми отговарят с "Какво от това, как иначе ще успееш?"

Смешници!

Коментар

• А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите?

Пак не си си чел домашното. Колега, колега. Такъв бизнес модел съществува и в Америка и в Европа. Както се казва: "чел, чел ама недочел"

Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

Черкезов на какво дължиш любовта на Кристина към теб. От известно време много стриктно ти се обяснява. Доколкото съм придобил впечатления, такава проба чиста любов не е по нейния вкус. Да не би да я държиш с поверителна информация под заплахата за предоставянето й на юридическия отдел ?
                    Абрахам,
                    Не за първи път се влюбват в мен без да са ме виждали. Жените харесват силата в мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                      Значи си 21годишен не повече, виж пак не можеш да ми отговориш на моите въпроси:

А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите? Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

Не знам как биха излезли извън България? Или освен да се внедрят в такива държави в които го нямат този закон, така ми изглежда по логично. Македония, Сърбия може би Румъния. А ЕС какво ще каже за тая схема и структура???

А ако се забрани и изчезне SCI, какво ще стане с парите на хората? Как ще им върнат парите, а изобщо имали такава схема да бъдат върнати парите на хората??? Тези карти ще изчезнат както и постерминалите? Пак много въпросителни

И не е Дюрекс, а Direx вижда се, че си малък. А ако някой ден не дай си боже ви бутнат, дай с мейл-а да те поздравя и да те почерпя 1 кафе как си бил излъган

Убеден съм че ако се наложи по неведоми пътища СЦИ да приключи дейността, парите ще бъдат дарени за благотворителност, сиропиталища и духовни храмове.
                      Но спокойно няма, такава опция близките 200г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                        Този чек може да ти го направи всяка рекламна агенция за 5 лева (т.е. около 2 квадрата картон и едностранен едноцветен печат). Какво точно доказваме с него?
                        И да, ако си провериш компенсаторната схема с колите, ще видиш, че никой не ти ги подарява, а има плащане на лизинга спрямо месечни приходи. Ти го отричаш това ли? И смяташ, че някой с картонения чек си купува кола кеш?
                        В кой свят живееш мила моя?
                        Кой ще се излага публично, ако не получава реален чек
                        Много конспиративни сайтове четеш или нарочно така си пишеше, да ми губиш времето?

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                          Значи си 21годишен не повече, виж пак не можеш да ми отговориш на моите въпроси:

А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите? Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

Не знам как биха излезли извън България? Или освен да се внедрят в такива държави в които го нямат този закон, така ми изглежда по логично. Македония, Сърбия може би Румъния. А ЕС какво ще каже за тая схема и структура???

А ако се забрани и изчезне SCI, какво ще стане с парите на хората? Как ще им върнат парите, а изобщо имали такава схема да бъдат върнати парите на хората??? Тези карти ще изчезнат както и постерминалите? Пак много въпросителни

И не е Дюрекс, а Direx вижда се, че си малък. А ако някой ден не дай си боже ви бутнат, дай с мейл-а да те поздравя и да те почерпя 1 кафе как си бил излъган
                          Колега умуването го остави на собствениците на компанията, управителния съвет и правния отдел. Дай сега с теб да се разберем за бизнеса. Ще закупуваш ли скоро пакет, или 2-3 стратегически позиции, които пазя в позиционното дърво да ги давам на други ?
                          SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                            Този чек може да ти го направи всяка рекламна агенция за 5 лева (т.е. около 2 квадрата картон и едностранен едноцветен печат). Какво точно доказваме с него?
                            И да, ако си провериш компенсаторната схема с колите, ще видиш, че никой не ти ги подарява, а има плащане на лизинга спрямо месечни приходи. Ти го отричаш това ли? И смяташ, че някой с картонения чек си купува кола кеш?
                            Черкезов на какво дължиш любовта на Кристина към теб. От известно време много стриктно ти се обяснява. Доколкото съм придобил впечатления, такава проба чиста любов не е по нейния вкус. Да не би да я държиш с поверителна информация под заплахата за предоставянето й на юридическия отдел ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Кристина не ти ли омръзна да регистрираш нови профили??
                              Много е странно да си мислите, че само Кристина има съмнения спрямо вашата схема... Не, не е Кристина, има и други явно.
                              Не съм мишок да се крия под сто профила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Колега Дюрекс, никоя корпорация не е вечна.
                                Но имай на предвид че докато Пасто Петров е жив и здрав, вероятноста да изчезнем е равна на нула. СЦИ е създадена с божието провидение и пронизителен лъч светлина е озарил ума на всеки член на фамилията. С такава благосровия от начилнака, трудно някой ще ни бутне от върха в следващите 100-200 години, стига да имаме добра устна приемственост между поколенията разбира се.

Last edited by direx; 03.04.2013, 01:13.

Коментар

Working...
                                X