IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от New future Разгледай мнение
    Здравейте! От известно време следя темата. Радвам се, че в България още има хора, които мислят за доброто на страната и п-р Петров е доказателство за това. Един истински добър и светъл човек, на който обаче само му завиждът, ама те злобните хора само това си могат.
    Иначе не съм се регистрирал в sci, но веднага като се върна в България ще го направя. Преди време мой приятел ми предлагаше, но тогава трябваше да заминавам за чужбина и изпуснах възможността да съм част от този страхотен екип от млади хора със светли идеи. Сега прочетох и че се замисля изнасяне към Китай, което като стане ще направи от всички ни милйонери (казвам ние, защото вече се чуствам като част от екипа), а другите злобни човечета още ще си пишат по форумите. Може ли да ми кажете за кога се планира превземането на Китайския пазар? Учил съм китайски извесно време и го говоря на прилично ниво. Ще се радвам да помогна в това светло начинание с каквото мога. Sci пише новата история на България!
    Става все по зле, от поне шест месеца не си е взимал лекарствата. Появяват се все нови и нови самоличности. Черкез намали поне гмо-то. Както върви накрая над 50% от потребителите ще са твои самоличности и направо ще претовариш сървърите от писане на глупости.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от New future Разгледай мнение
      Здравейте! От известно време следя темата. Радвам се, че в България още има хора, които мислят за доброто на страната и п-р Петров е доказателство за това. Един истински добър и светъл човек, на който обаче само му завиждът, ама те злобните хора само това си могат.
      Иначе не съм се регистрирал в sci, но веднага като се върна в България ще го направя. Преди време мой приятел ми предлагаше, но тогава трябваше да заминавам за чужбина и изпуснах възможността да съм част от този страхотен екип от млади хора със светли идеи. Сега прочетох и че се замисля изнасяне към Китай, което като стане ще направи от всички ни милйонери (казвам ние, защото вече се чуствам като част от екипа), а другите злобни човечета още ще си пишат по форумите. Може ли да ми кажете за кога се планира превземането на Китайския пазар? Учил съм китайски извесно време и го говоря на прилично ниво. Ще се радвам да помогна в това светло начинание с каквото мога. Sci пише новата история на България!
      Черкезов ти ли си?

Коментар

• Я, кой си направил нова регистрация

Ако нямаше проблем и с правописа, а-ха... и да се хванем
        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Здравейте! От известно време следя темата. Радвам се, че в България още има хора, които мислят за доброто на страната и п-р Петров е доказателство за това. Един истински добър и светъл човек, на който обаче само му завиждът, ама те злобните хора само това си могат.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
            Няма значение каква е дефиницията на секта. Ти ако питаш един сектант, той ще ти го обърне на теологическа дискусия, ще ти обясни колко секти има при католиците, но това няма никакво значение.
            Секта за мен е всяка група от хора, която се изолира от света и промива мозъците на членовете си, като ги убеждава, че нямат нужда от нищо извън групата. По някое време почват да обличат еднакви дрехи и почват да изучават трудовете на гурута от сектата-майка, чрез просветлени членове на сектата, които са си платили да идат на курса на гуруто.

.
            Това е секта http://www.dnes.bg/slideshow.php?mre...6673&pid=41196
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
              Извинявай = 2млн. лв. и като извадим данъците станаха 1.8млн.лв.
              Забрави бизнес партньорите!!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Извинявай = 2млн. лв. и като извадим данъците станаха 1.8млн.лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                  Малко бакалски сметки на ненаучна основа.

30 000 клиента х 50лв. = 1,500,000лв.
                  1250 обекта (няма да вземам най-високата цена, но средно на око 2500лв.) х 2500лв. = 3,125,000лв.
                  Или иначе казано - общ приход от 4,625,000лв.

Бонус предай нататък 15%, Star Maker бонус 5%. За мен 12% е оптимистичен вариант за раздадени бонуси,средно, но нека вземем максимума 15%.

Т.е. 15% от бизнес пакетите х 3,125,000 = 468,750 бонуси

Т.е. от общ приход 4,625,000 - 468,750 =4,156,250лв. печалба

Да извадим и 1000лв. осигуровки както миналата година, или нека са 10,000лв. - Все пак се разраства схемата. Това прави 4,155,250лв. печалба.

Моментът с BMW-тата ми бяга доста, но ако наистина са чак 20. То при една кръгла цена от 100,000лв., на изплащане за 60месеца (5 години), плащане на лизинга за 1 година от страна на SCI + първоначалната вноска = 40,000лв.
                  Общо разходи по BMW-тата = 800,000лв.

4,155,250 - 800,000 = 3,355,250лв. печалба

Да сложим 355,250лв. други разходи (например за фирмените тойоти) и се получава 3 милиона лева. Не е зле, но сметките ми пак повтарям са бакалски и може да се очаква по-голяма печалба.
                  А даренията ни за над 1 000 000лв. къде забрави?? Май много усложливо в полза на Божинова подбираш думите си...

Коментар

• Малко бакалски сметки на ненаучна основа.

30 000 клиента х 50лв. = 1,500,000лв.
                    1250 обекта (няма да вземам най-високата цена, но средно на око 2500лв.) х 2500лв. = 3,125,000лв.
                    Или иначе казано - общ приход от 4,625,000лв.

Бонус предай нататък 15%, Star Maker бонус 5%. За мен 12% е оптимистичен вариант за раздадени бонуси,средно, но нека вземем максимума 15%.

Т.е. 15% от бизнес пакетите х 3,125,000 = 468,750 бонуси

Т.е. от общ приход 4,625,000 - 468,750 =4,156,250лв. печалба

Да извадим и 1000лв. осигуровки както миналата година, или нека са 10,000лв. - Все пак се разраства схемата. Това прави 4,155,250лв. печалба.

Моментът с BMW-тата ми бяга доста, но ако наистина са чак 20. То при една кръгла цена от 100,000лв., на изплащане за 60месеца (5 години), плащане на лизинга за 1 година от страна на SCI + първоначалната вноска = 40,000лв.
                    Общо разходи по BMW-тата = 800,000лв.

4,155,250 - 800,000 = 3,355,250лв. печалба

Да сложим 355,250лв. други разходи (например за фирмените тойоти) и се получава 3 милиона лева. Не е зле, но сметките ми пак повтарям са бакалски и може да се очаква по-голяма печалба.

Коментар

• sotd Братко, ти сам доказа че не сме секта.
                      СЦИ не ограничава хората а точно обратното, кара да ги мислят и живеят глобално.
                      Тези 150 човека които бяха на семинара с бели тениски, след няма и 10г. до един ще са мулти милионери с по 2-3 часа работа дневно. Тук в страната само се учиме, като стъпим в Китай и останалата част на света, тогава ще видите какво значи хоризонти и пространство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        ...
                        Какво означава секта? Ами ако е братството, което ръководи п-р Петров, братствтото което дава хляб и обич на всеки обърнал се за помощ, то тогова аз искам да има повече секти в България.
                        ...
                        Няма значение каква е дефиницията на секта. Ти ако питаш един сектант, той ще ти го обърне на теологическа дискусия, ще ти обясни колко секти има при католиците, но това няма никакво значение.
                        Секта за мен е всяка група от хора, която се изолира от света и промива мозъците на членовете си, като ги убеждава, че нямат нужда от нищо извън групата. По някое време почват да обличат еднакви дрехи и почват да изучават трудовете на гурута от сектата-майка, чрез просветлени членове на сектата, които са си платили да идат на курса на гуруто.
                        Пък и пастора не дава хляб на всеки, дето се обърне за помощ - само на тези, които първо си платят и след това убедят още пет човека. Чак на шестия човек им дава хляб - 20% от хляба на новия кандидат-милионер. От по-късия хляб. Пастора франзели не раздава.

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        Накарахте ме да ме е срам да се нарека българин.

Изроди!!
                        Тука малко преигра. Ако беше от сектата, то тогава думата българин щеше да я казваш в трето лице. Те сектантите, и в България да са родени, не са българи. Аз лично се гордея с поведението си, когато някое от ония сектантчета с ризките, панталонките и кубинките се опитат да ме спрат, за да им обясня как виждам Исус - ще речете, не е прилично на улицата да псуваш като каруцар, пък може и да не те разберат. Аз затова минавам на английски, ако видя, че не ме разбират.
                        Last edited by sotd; 11.06.2013, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
                          Здравейте приятели,

малко ъпдейт

SCI:
                          - наближава 30 000 клиента,
                          - 1300 обекта,
                          - организира топ събития, които не се срещат никъде другаде в нашата родина.
                          - Големите обекти също се увеличават.
                          - Раздадени са общо 18 или 19 автомобила.
                          - Организира се и нещо много интересно на международно ниво.

А вие какво направихте?

Знам, че моите постове са неудобни за вас, така че не е необходимо да ми отговаряте.
                          Светли братя и сестри, вие които сте близо да нашия светъл пастор не се ли чувствате гадно, знаеки, че ще приберете кинтите на последните влезнали, за да се просветлят?
                          След вас бедностостта ще се увеличи и разнесе из най-много и най-малките членове. Това няма ли да промени светлата ви аура ?
                          Какво ще обясните на изпилите отровната чаша на убитата вяра - да имат светлата мисъл че са обогатили вас и пастора за да се моли за душите им!
                          Сега пълните портфейлите не защото произвеждате или осигурявате работни места ! Дори не и заради това, че медитирайки сте се свързали с висшата сила която по светъл начин ви навира кинти в ръцете. Не. Причината да вземате кинти, не е и защото вършите някаква работа в сферата на светлите услуги. Просто към вас идват приходите на новоприиждащите и лакоми да станат безпределно светли нови членове.
                          Всяка сума, всеки светъл кинт идва отнякъде - помислете откъде! А изсветляването на последните ще е толкова ярко, че ще светят като крушки захранени от мощна психична енергия, за друга така или иначе няма да им останат светли кинти

Коментар

Здравейте приятели,

малко ъпдейт

SCI:
                            - 1300 обекта,

А вие какво направихте?

Знам, че моите постове са неудобни за вас, така че не е необходимо да ми отговаряте.
                            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                            Няма нужда от коментар!

Коментар

Здравейте приятели,

малко ъпдейт

SCI:
                              - 1300 обекта,

А вие какво направихте?

Аз си купих апартамент.... Кеш...

Но пък продадох малко акциики последните 6 месеца за да стане това...

А ти колко камилчета излъга...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Здравейте приятели,

малко ъпдейт

SCI:
                                - 1300 обекта,

А вие какво направихте?

Коментар

Working...
                                X