If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво очакваше да стане? Сигурен съм, че Бареков при очаквания/искания от теб развой, в сутришното си предаване щеше да хвърли бомбата, че Цветанов и Борисов стоят на върха на пирамидата!
Ако трябва да съм честен, не ми се вижда много читава компанията
Очаквах спиране функционирането на сайта и съответно прекратяване на договорите със светлите БП, ама явно е бил в санитарен полуден
Пу, м**му стара, тръгна сайта. Така ми се гледаше сеир.
Кво очакваше да стане? Сигурен съм, че Бареков при очаквания/искания от теб развой, в сутришното си предаване щеше да хвърли бомбата, че Цветанов и Борисов стоят на върха на пирамидата!
Ако трябва да съм честен, не ми се вижда много читава компанията
Нормално е да са на лизинг... така "вързалката" е по-здрава...
Сигурно има някакъв "специален договор", защото лизингополучателя е SCI, а не награденият БП...
Интересно ми е да го видя този договор.
Няма да се учудя, ако има точка с подобен тект:
"Лицето Х получава за лично ползване следният самолет-бмв при условието последният да реализират месечен оборот в размер на ХХХХ, изразен в ... ...
В противен случай автомобилът ще бъде предоставен на "следващата гугутка"...
Просто НЯМА начин да не е нещо подобно...
Но тук идва най-интересната част!
Лизинга сигурно е за 5 години... а живота на пирамидата е чувствително по малък
И в момента, в който пасторчето стяга куфарите за Сейшелите... идват едни спретнати съдия изпълнителчета и си прибират беемвенцата
Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Черна хакерска атака е. Но дори и да остане без сайт завинаги, никой не може да ни спре вече.
Ако трябва от врата на врата ще се обикаля и ще се набират последователи и партньори, както навремето христянските велики мисионери са обикаляли голи и боси да разнасят учението христово, с тази разлика че ние не сме добре облечени с мощни, луксозни и бързи автомобили, а защо не скоро и хеликоптери!!
Алилуя братко велики мисионере, напълно те покрепям във вярата ти и безрезервният ти оптимизъм! Само като приберат BMW-тата от лизинговата компания не искам да се отчайвате, а да продължите със светлото си дело дори и с градски транспорт, а може и пеша (здравословно е).
Може да е профилактика, но ако не е- честито на печелившите!
Черна хакерска атака е. Но дори и да остане без сайт завинаги, никой не може да ни спре вече.
Ако трябва от врата на врата ще се обикаля и ще се набират последователи и партньори, както навремето христянските велики мисионери са обикаляли голи и боси да разнасят учението христово, с тази разлика че ние не сме добре облечени с мощни, луксозни и бързи автомобили, а защо не скоро и хеликоптери!!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Аз и досега не мога да вляза, пренасочва ме към съвсем друг сайт.
Интересно дали е задействан текстът за прекратяване на отношенията с клиентите на SCI.
Коментар