IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    А, какво мисли търговско дружество Х спрямо Конституцията и правото на свободно слово от всеки?

П.П. Благодаря, че махнахте "корпорацията", че ми дойде в повечко. Поне се учите бързо ( смигам )

Успех!

П.П.П. Няма проблем да се видим с правния ви отдел в Съда и да ми докажат, че сте "корпорация" пред Съда.

Ще си платя като поп, ако се случи
    Challenge accepted :

http://www.capital.bg/blogove/pravo/...estveni_vredi/
    SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Наборе,можеш да се обръщаш към "колегата" с "истинското" му име- д-р Черкезов!!!!!
      Аз си чакам Боингите

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        Много ясно, че като ги купуваме на едро ни идват евтино ве колега. Поръчай и ти 50 бавареца накуп да видиш как седят нещата
        Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Колега, аз също съм карал такси като студент. Срамна работа няма!!!! Но измамник не съм бил
        Да се върнем към математиката. Какво ще кажеш?
        Какво греша в цифрите, които съм представил по-долу?
        Наборе,можеш да се обръщаш към "колегата" с "истинското" му име- д-р Черкезов!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
          Защитниците на SCI не смятат , че трябва да дават отговор във форум, чиято цел е да очерня, клевети и обижда легитимно търговско дружество. Търговските дружества според правото си имат репутация, и всяко действие уронващо репутацията им подлежи на санкция!
          А, какво мисли търговско дружество Х спрямо Конституцията и правото на свободно слово от всеки?

П.П. Благодаря, че махнахте "корпорацията", че ми дойде в повечко. Поне се учите бързо ( смигам )

Успех!

П.П.П. Няма проблем да се видим с правния ви отдел в Съда и да ми докажат, че сте "корпорация" пред Съда.

Ще си платя като поп, ако се случи
          Last edited by marandi; 02.04.2013, 23:20.

Коментар

Ако в този форум наричате хора заплатили 600, 1800 или 3000лв балъци с пари, то излиза, че вие сте "умници" без пари или казано с една дума клошари. Господ да пази България, ако 600лв или 3000лв станаха пари. Защитниците на SCI не смятат , че трябва да дават отговор във форум, чиято цел е да очерня, клевети и обижда легитимно търговско дружество. Търговските дружества според правото си имат репутация, и всяко действие уронващо репутацията им подлежи на санкция!
            Абрахам, аз им го казаха преди седмица.
            С 3000лв. в Москва не можеш да се навечеряш, не можеш да си платиш сметката, даже и боя ще си изядеш.
            Спроред мен бизнес нивата в СЦИ трябва да започват от 5000лв. до към 50 000лв.
            Тогава бихме привлякли още по сериозни партньори.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ако в този форум наричате хора заплатили 600, 1800 или 3000лв балъци с пари, то излиза, че вие сте "умници" без пари или казано с една дума клошари. Господ да пази България, ако 600лв или 3000лв станаха пари. Защитниците на SCI не смятат , че трябва да дават отговор във форум, чиято цел е да очерня, клевети и обижда легитимно търговско дружество. Търговските дружества според правото си имат репутация, и всяко действие уронващо репутацията им подлежи на санкция!
              Вижте сега господине, не знам за какви санкции говорите, но това е ФОРУМ, това е ТЕМА създадена специално да се пише за тия работи. Мога с доказателства да ви покажа, как хора които са аргументирали мнения и са дали примери и доказателства и ви питат дали е вярно или не. То вие изопачавате думите им и почвате да викате адвокати и да заплашвате

Коментар

Търговските дружества според правото си имат репутация, и всяко действие уронващо репутацията им подлежи на санкция!

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                  Аз от няколко поста ви казвам, че тия "БП - балъци с пари" не могат да обяснят на хората (на нас) как се изкарват 1000лв на месец, или как така се забогатява. Просто защитниците на "SCI" (които пишат във форума) НЕ ДАВАТ правилен и ТОЧЕН отговор.
                  SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Вие от Бене като искате си пробивайте в Турция, но нашето име по-никакъв начин моля да не се свързва с Турция!!! Досега спестявах тези неща на правния отдел, но ако продължите да ни свързвате С Турция ще трябва да уведомя адвокатския екип.

Бройката на БП ще я искате от счетоводителя аз тези данни ги нямам.

Повечето неща сме отговорили назад в темата или не сте ги прочели или ни правите на маймуни мен и д-р Черкезов
                    Айде, айде вие сте маймуните ако ми дадеш отговори на въпросите които АЗ съм задал, честно ти казвам НИКОГА няма да пиша в тази тема!!! Ако трябва и администраторите ги карайте да се занимават с мен и да ме следят!!!

И какво ще кажеш на адвоката си? - "Адвокате потребителите говорят(пишат) само за Турция, помогни ми, че не мога да се справя с тях. Нямам достатъчно информация за SCI как ще пробием извън България, дай да защитя "моята фирма" искам да си купя хотели, искам да защитавам свежите умове. Моля те адвокате дай да видим законите в другите държави как стоят работите. Адвокате, дай да ти предложа една много добра оферта, да станеш БП към моя екип, искам Ви 3000лв"

Коментар

• Тая тема взела да става интересна

Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                      .......

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17879955.asp тази информация ще помогне на много хора... Няма как SCI да излезе извън България.
                      Най-"ценното" инфо е тук :

....Bu yolla 100 milyon dolar kazanç elde ettikleri ortaya çıkan şebekenin Ankara yöneticisi üst düzey bir emniyet müdürünün kızı çıktı...
                      Тъй-тъй....без милицията да е в схемата сме заникъде
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Капитал
                        Размер 5000 лв.
                        Дружество с ограничена отговорност е вид капиталово дружество, което може да се образува от едно или повече лица, които отговарят за задълженията на дружеството с дяловата си вноска в капитала на дружеството, т.е. за задълженията на дружеството отговаря самото дружество до размера на неговото имущество, а не самите съдружници.

Коментар

• Какво мисли правния отдел за SHA регистрацията на колите ви?

Коментар

• Вие от Бене като искате си пробивайте в Турция, но нашето име по-никакъв начин моля да не се свързва с Турция!!! Досега спестявах тези неща на правния отдел, но ако продължите да ни свързвате С Турция ще трябва да уведомя адвокатския екип.

Бройката на БП ще я искате от счетоводителя аз тези данни ги нямам.

Повечето неща сме отговорили назад в темата или не сте ги прочели или ни правите на маймуни мен и д-р Черкезов
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Няма отговор. Продължавам си сам тогава.

Ако сте 25 000, цакали по 3К.... Еваларка. Държавата ще вземе около 7 мио данъци
                              Ако не, започваме със сметките.
                              Приемаме че всеки човечец арчи по 1000 кинта месечно.
                              Това означава, че ако всички си набутвате мангизите в непирамидата имате обща консумация от 25мио.
                              Да предположим, че от всяка покупка вземате 1%. Това означава, че разпределяте 250К.
                              Разделено на 25К юзъра.....
                              По 10 кинта средно на човек
                              Къде греша?
                              Аз от няколко поста ви казвам, че тия "БП - балъци с пари" не могат да обяснят на хората (на нас) как се изкарват 1000лв на месец, или как така се забогатява. Просто защитниците на "SCI" (които пишат във форума) НЕ ДАВАТ правилен и ТОЧЕН отговор.

А като не могат да дадат ТОЧЕН отговори, значи си нямат никакво понятие какво правят в "SCI" . Само в Пловдив според мен няма 260 обекта от които могат да печелят, и ако ми казва, че цял Пловдив е луднал, трябва да поспи (да му се освежи ума) и да излезне и да се огледа. 260 или там колкото обекта бяха, за 2г трябвало да са 1000, нали е офанзива това???

Хора слезте на земята, печелите по 5лв с 5лв забогатява ли се? Как се отива в Индия хаха ако им откриете университет, ще е добре. Не четете ли, че всеки 7-ми в Индия е с диплома. Много излъгани има

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17879955.asp тази информация ще помогне на много хора... Няма как SCI да излезе извън България.

Коментар

• Първоначално изпратено от sciii Разгледай мнение
                                Защо фирмата е регистрирана ООД а не като АД. И защо парите минават през офшорка???
                                Ние с офшорки не са занимваме, та не виждаш ли какво се случва в Кипър??! Да не сме луди...

Коментар

Working...
                                X