IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодарение на Мрежата от бисери и вицове
    И по повод Бемветата

Върви си Зайо Байо през гората и изведнъж чува :
    -Помооощ! Помоощ!
    Поглежда и какво да види - коня паднал в една дупка...
    -Моляте извадиме от тук , не мога да изляза! - Казал коня.
    -Нямаш проблеми брато . - Казал Зайо и отишъл , запалил БМВ-то , върнал се , хвърлил едно въже на коня и го изтеглил от дупката.
    На следващия ден , както си препускал през гората , коня чул:
    -Помоощ!
    Погледнал и в същата дупка бил паднал Зайо ...
    - Моляте Коньо , извади ме .. аз вчера ти помогнах!
    -Немаш ядове ! , казал коня и си подал х*я в дупката
    -Фани се за х*я ми!
    Речено - сторено ... хванал се Зайо за х*я на Коня и бил спасен!
    Каква е поуката ?!
    Ако ти е голям х*я , не ти трябва БМВ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
      Много внимателно да прочетат това всички посетители на бизнес дните за зарибяване:

НЯМА свястна финансова структура.
      Във всички хората са с МАСКИ. Усмивките им са маски, поведението им е маска, финансовото парадиране е маска...
      Целта е да се внуши на посетилият семинара, че ВСИЧКИ партньори са богати. Затова е изискването за скъпи аксесоари, часовници, химикалки, телефони, вратовръзки, обувки... което е една голяма лъжа! Облагодетелстваните се броят на пръстите на едната ръка на тези семинари. Другите са бедни мишки с богати надежди.
      [/QUOTE]

При СЦИ рядко идват бедни хора, а тези с надеждите направо им се посочва вратата.
      Тези с надеждите и очакванията са обречени на провал, в корпорацията най-много се развиват тези които наистина вярват в доброто и просперитета.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Благодаря на модератора за съвременната намеса и предотвратяване на дипломатически недоразумения. Това че е имало скеч с Ким Ир Чен, не означава за корпорацията усмива Корея, а напротив, симпатизираме на тази бяла и суверенна държава!
        Бяла държава викаш, а?!!!!

Стожер на демокрацията.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Пирамида

Много внимателно да прочетат това всички посетители на бизнес дните за зарибяване:

НЯМА свястна финансова структура.
          Във всички хората са с МАСКИ. Усмивките им са маски, поведението им е маска, финансовото парадиране е маска...
          Целта е да се внуши на посетилият семинара, че ВСИЧКИ партньори са богати. Затова е изискването за скъпи аксесоари, часовници, химикалки, телефони, вратовръзки, обувки... което е една голяма лъжа! Облагодетелстваните се броят на пръстите на едната ръка на тези семинари. Другите са бедни мишки с богати надежди.[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Сега им правят репетиция за голямото бум.
            За голямото изпращане на оня великия им "пастор" и Рангелов към Сейшелите от там да ги зареждат с духовна сила, енергия позитивизъм ИДИОТИЗЪМ и тн

Коментар

Благодаря на модератора за съвременната намеса и предотвратяване на дипломатически недоразумения. Това че е имало скеч с Ким Ир Чен, не означава за корпорацията усмива Корея, а напротив, симпатизираме на тази бяла и суверенна държава!
              Да изпратим директен линк на посолството. Да видим какво мислят по въпроса.
              Респект и от мен за Инвестор, че не позволяват гафът на Пирамидата да стои на страниците им.

Коментар

На мен на усмиване ми прилича

Този път не съм съгласен с действията на модератора, поста ми не беше лично срещу никой, просто коментар върху снимки споделени във фейсбук, включително на стената на въпросната пирамида:
                http://www.facebook.com/media/set/?s...7453264&type=1
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Благодаря на модератора за съвременната намеса и предотвратяване на дипломатически недоразумения. Това че е имало скеч с Ким Ир Чен, не означава за корпорацията усмива Корея, а напротив, симпатизираме на тази бяла и суверенна държава!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение

ПРЕДИ ДИ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ДАРЯВАМЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПЕКУЛИРАТЕ И ЛЪЖЕТЕ!!
                    Готови сте да дарявате ?!?! Ами, че дарявайте кой ви пречи. Какво само се готвите готвите и чакате уважение, за това, че се готвите.
                    То се вижда кой колко лъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнение
                      Предчувствам ,че съвсем скоро ще се задейства :
                      "Прекратяване на договора Чл. 15.(1). Освен в случаите, предвидени в настоящите Общи условия , договорът между страните се прекратява и при настъпване на някое от следните обстоятелства:
                      а. преустановяване на дейността на „ СКИ ” ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му "
                      Ще гледаме сеир май най скоро време
                      Сега им правят репетиция за голямото бум.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

И като стана въпрос за бедните, който иска да напише официално писмо до п-р Петров, в което да предложи на кои домове за сираци да направим скромно дарение за 1 000 000лв. по случай деня на благодарноста 4 Юли.
                        Аз лично ще направя възможното той да го получи незабавно и да отцепи малко от субсидийте ни за духовните храмове, и да ги пренасочи към домовете за сираци!
                        Защото децата на България само с духовна храна за жалост не могат да съществуват!
                        Трябва и да ги зарадваме с материални облаги.

ПРЕДИ ДИ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ДАРЯВАМЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПЕКУЛИРАТЕ И ЛЪЖЕТЕ!!

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                          Абе и Вие се оказахте въздухари и не си изпълнихте обещанието, че ще дадете едни 3000 лева и това за Вас НЕ са били пари...

НОООООО... се изметнахте като цигани и се почна с увъртането: ами то на бедняци пари не даваме, по добре да им купим книги и т.н. и т.н.

То на мен ми беше ясно още от самото начало, че НИКОГА няма да дадете 3000 лева, на КОЙТО и да било, КОГАТО и да било... но такава голяма уста като твоята вече втора седмица радва народа тук
                          Аз ти казах на какви условия ще ти осигуря тези 3000лева, никога не съм казвал, че ще ти ги дам така безвъзмездно!! лъжец.

Не ме карай да публикувам тук личната ни кореспондеция да видят всички какъв лъжец си!
                          Last edited by Prosperity; 11.06.2013, 18:45.

Коментар

• Щото ти си изпълни обещанието за трите хиляди за благотворителност.

------------
                            писали сме заедно

---------------

Ми да купят книги на децата от някой дом за сираци, защо не? По мои наблюдения те имат храна и дрехи, нямат пари за култура, отдих, такива неща. Ако някой се чуди къде да даде 1-2 хиляди - сега идва лято, стигат за лагер на децата от един дом, на тях това ще им бъде за първи път в живота, ще го помнят десетилетия.
                            Last edited by tea_cup; 11.06.2013, 18:13.

Коментар

• Абе и Вие се оказахте въздухари и не си изпълнихте обещанието, че ще дадете едни 3000 лева и това за Вас НЕ са били пари...

НОООООО... се изметнахте като цигани и се почна с увъртането: ами то на бедняци пари не даваме, по добре да им купим книги и т.н. и т.н.

То на мен ми беше ясно още от самото начало, че НИКОГА няма да дадете 3000 лева, на КОЙТО и да било, КОГАТО и да било... но такава голяма уста като твоята вече втора седмица радва народа тук
                              Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                                Седнах да пиша надълго и нашироко... ама теглих една майна, изтрих всичко и ...

... абе яяяяя хващай пасторчето за ръчичка и с по една мотика на полето!
                                Ей на, жътвата това лято ще е по-рано, малко загар и въздух да хванете, някой пришка и вкус в устата... да усетите земята... че много взехте да хвърчите!

А от високо падането боли... освен ако не си купиш навреме билети за Сейшелите

То ще се чуе, съвсем скоро... по мои преценки - есента.
                                И други такива шушляци като те теб, предричаха нашия крах. Да ама не...

Имаше тука един лумпен Миринда или нещо подобно беше. Той каза, че ще свършим до 6 месеца и се вързахме на бас за една бутилка скъпо уиски. Е, човека се оказа въздухар и никакъв го няма да си изпълни баса...

Коментар

Working...
                                X