Първоначално изпратено от Prosperity
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма отговор. Продължавам си сам тогава.
Ако сте 25 000, цакали по 3К.... Еваларка. Държавата ще вземе около 7 мио данъци
Ако не, започваме със сметките.
Приемаме че всеки човечец арчи по 1000 кинта месечно.
Това означава, че ако всички си набутвате мангизите в непирамидата имате обща консумация от 25мио.
Да предположим, че от всяка покупка вземате 1%. Това означава, че разпределяте 250К.
Разделено на 25К юзъра.....
По 10 кинта средно на човек
Къде греша?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеМного ясно, че като ги купуваме на едро ни идват евтино ве колега. Поръчай и ти 50 бавареца накуп да видиш как седят нещата
Да се върнем към математиката. Какво ще кажеш?
Какво греша в цифрите, които съм представил по-долу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sciii Разгледай мнениеТо лизингови коли всеки може да кара!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеМного ясно, че като ги купуваме на едро ни идват евтино ве колега. Поръчай и ти 50 бавареца накуп да видиш как седят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВиж ся докторе. Макар че съм фен на Мерцедес...., знам много добре колко струва 5-ца на Бемвето. И повервай ми, не е 25К еврака. Ти ми кажи, как като всички изкарват с дружни сили 250К месечно, този юнак е направил 207К?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВиж ся докторе. Макар че съм фен на Мерцедес...., знам много добре колко струва 5-ца на Бемвето. И повервай ми, не е 25К еврака. Ти ми кажи, как като всички изкарват с дружни сили 250К месечно, този юнак е направил 207К?
Чека е публично достояние!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВиж ся докторе. Макар че съм фен на Мерцедес...., знам много добре колко струва 5-ца на Бемвето. И повервай ми, не е 25К еврака. Ти ми кажи, как като всички изкарват с дружни сили 250К месечно, този юнак е направил 207К?
http://www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-04-01_01.html
Главният герой от тази статия не се е усъмнил и не е седнал да умува като вас, а просто е повярвал и го е направил.
Докторе ?SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМерси че показа снимката.
Искам сега да видя окапалите визиономии на тези които твърдяха че колегата на снимката карал лизингово БМВе. Според вас, с този чек от над 200 000лв., колегата не може ли да си купи 4 БМВета, при това нови, с всички екстри, при това 5 тица и да ги плати в брой?!Може но е умен и не го прави. Предполагам си пази средствата за завоюването на азиатските пазари, защото там наема на зала в Кемпински ще е малко по скъп от колкото във България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова ясноЕй този ми обясни
Искам сега да видя окапалите визиономии на тези които твърдяха че колегата на снимката карал лизингово БМВе. Според вас, с този чек от над 200 000лв., колегата не може ли да си купи 4 БМВета, при това нови, с всички екстри, при това 5 тица и да ги плати в брой?!Може но е умен и не го прави. Предполагам си пази средствата за завоюването на азиатските пазари, защото там наема на зала в Кемпински ще е малко по скъп от колкото във България.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВ днешно време ми посочи коя фирма би ти давала бонуси от 100лв., докато ти си у вас и спиш например?!Ей този ми обясни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Е да де.... И по 10К на калпак да арчат, пак са си средно 100 кинта на човекДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеосновната ти грешка е, че приемаш, че човек може да изхарчи 1000 кинта в обекти работещи със СЦИ....това на този етап не почти невъзможно. Даже някой да иде да си напазарува за 5К от Кемъл Актив... останалите най много да идат на автомивка или в кварталната пицария. Оборот средно 50кинта на карта месечно би бил върховно постижение с тази струткруа и качество на включени обекти!!!
Е да де.... И по 10К на калпак да арчат, пак са си средно 100 кинта на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма отговор. Продължавам си сам тогава.
Ако сте 25 000, цакали по 3К.... Еваларка. Държавата ще вземе около 7 мио данъци
Ако не, започваме със сметките.
Приемаме че всеки човечец арчи по 1000 кинта месечно.
Това означава, че ако всички си набутвате мангизите в непирамидата имате обща консумация от 25мио.
Да предположим, че от всяка покупка вземате 1%. Това означава, че разпределяте 250К.
Разделено на 25К юзъра.....
По 10 кинта средно на човек
Къде греша?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар